Forum » Omrežja in internet » KABELSKI INTERNET v Kamniku
KABELSKI INTERNET v Kamniku
Ashrack ::
A kdo kej ve o njem.
Imajo tako kurac ponudbo:
To je njihova stran
www.kks-kamnik.si
btw. Kako je s to zadevo s TELEMACHOM , a se ga da dobit tud u Kamnik, al kako???
Imajo tako kurac ponudbo:
To je njihova stran
www.kks-kamnik.si
btw. Kako je s to zadevo s TELEMACHOM , a se ga da dobit tud u Kamnik, al kako???
....
roscha ::
Ajoj! Tale njihov cenik pa smrdi do neba. Bog ne daj da bi šel v tole. Boš tak račun fasal da bo groza. 1 MB podatkov 119/59 SIT. Če vsak teden dol potegneš 650 MB pa si izračunaj GROZA! Evo se mi je ravno zdownloadal 40 MB to te pride 40*59=2360 SIT Pa si naredi izračun na dial-up koliko bi te prišlo. Se mi ne da računat ampak imam občutek da isto ali celo manj...
Ajde
Ajde
Mikelus ::
Niti se mi ni dal pogledat kaka je ponudba...
Sam sm uporabnik... in je tko-> od 7ih pa do 17 je 100 MB prometa omejitev...kar je vec placas, od 17 pa do 7 pa se da neomejeno loadat <-- to je paket za 11 jurjou. Sam zaenkrat je ta kabl bl u podnu kot ne, saj se tud igrat ne da normalno... Laga tok, da ga na 14.400 modemu ne vids tok (enostavni NI igralno, na vsakem dial-upu je bols) Edina dobra plat je, da nej bi se ta mesec povecal na 512/512 in da jim je cilj pridt na 1Mbit.
Ce mislis met kabl samo za igranje, ti NE priporocam... ce pa misls loadat pa le.
Ps: DCCjat se neda, FTPja ne mors postavt, nobenega ne mors pingat (razn lokalne mreze), hitrost lokalne mreze je 256Kbit
Lp!
Sam sm uporabnik... in je tko-> od 7ih pa do 17 je 100 MB prometa omejitev...kar je vec placas, od 17 pa do 7 pa se da neomejeno loadat <-- to je paket za 11 jurjou. Sam zaenkrat je ta kabl bl u podnu kot ne, saj se tud igrat ne da normalno... Laga tok, da ga na 14.400 modemu ne vids tok (enostavni NI igralno, na vsakem dial-upu je bols) Edina dobra plat je, da nej bi se ta mesec povecal na 512/512 in da jim je cilj pridt na 1Mbit.
Ce mislis met kabl samo za igranje, ti NE priporocam... ce pa misls loadat pa le.
Ps: DCCjat se neda, FTPja ne mors postavt, nobenega ne mors pingat (razn lokalne mreze), hitrost lokalne mreze je 256Kbit
Lp!
A si sigurn da bodo izbosal na 512/128??? Sam a ni tko da ce bo taka povezava 512/128 bo tud laga manj???
Kaj pa pšriklop pa ves ta sranje bodo to tud kej zboljšal??
Najbolj čudno je to, jaz sem 200M oddaljen od KKS-zavodain mi hočejo računat 30K SIT samo za vgradnju+še modem morš zravem lkupit. MA JEBITE SE KKS-KAMNIK
Kaj pa pšriklop pa ves ta sranje bodo to tud kej zboljšal??
Najbolj čudno je to, jaz sem 200M oddaljen od KKS-zavodain mi hočejo računat 30K SIT samo za vgradnju+še modem morš zravem lkupit. MA JEBITE SE KKS-KAMNIK
....
To glede brzine baje resno mislijo (tko mi je en povedu...k pozna enga tam na softnetu)
Na zacetku smo mel 128/128 pa ni blo laga (siol 50 pinga, gamepoint 100, svedski serverji 100-150 <-- to je UT ping k je nekam cudn...sam to je VSE igralno) pol pa tud 256Kbits ni pomagal.
Dons ob 4ih sm zmenjen, da poklicem enega tam... in se bom mal pozanimu
Lp!
Na zacetku smo mel 128/128 pa ni blo laga (siol 50 pinga, gamepoint 100, svedski serverji 100-150 <-- to je UT ping k je nekam cudn...sam to je VSE igralno) pol pa tud 256Kbits ni pomagal.
Dons ob 4ih sm zmenjen, da poklicem enega tam... in se bom mal pozanimu
Lp!
Sam sem est dons klicu pa je reku da do konc leta ne bo nic. Reku je da se morjo s softnetam zment za sestank in se usest in se pogovort. Pol sem mu pa reku da je to ful pocas, je pa reku da se do zdaj ni še noben prtožu
MIKELUS
A si že kej novga ugotovu??
Men so sam rekli da bo mogoce to konca leta brzina prišla na nivo ADSLa
A si že kej novga ugotovu??
Men so sam rekli da bo mogoce to konca leta brzina prišla na nivo ADSLa
....
bemu, meni un se zmer zagotavlja da nej bi povecal brzino...
no uglavnm, ugotovu sm, da ce modem hladim z ventilatorjem (kruta), da mi ne laga... mislm, ker smeh. Mogoce je to samo pri starejsih modelih, who knows. Drgac pa bom jutr se enkrat poklicu Softnet.
Lp!
no uglavnm, ugotovu sm, da ce modem hladim z ventilatorjem (kruta), da mi ne laga... mislm, ker smeh. Mogoce je to samo pri starejsih modelih, who knows. Drgac pa bom jutr se enkrat poklicu Softnet.
Lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sobna antena za TVOddelek: Zvok in slika | 16413 (1847) | Daniel |
» | Vožnja po zasebni poljski poti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16401 (13077) | Mehmed |
» | [Pozor] KKS KamnikOddelek: Omrežja in internet | 4622 (1339) | specing |
» | kako do potrdila o vpisu?Oddelek: Loža | 14444 (9365) | jalovec09 |
» | Kyro STMicro ali Geforce 2 MX???Oddelek: Strojna oprema | 1161 (982) | NiggerBob |