» »

Telemach sux hard

Telemach sux hard

12345 ::

Ce je kdo na telemachu nej mal sodeluje na temu forumu!
Bom kar zacel kritizirat tale k.... telemach!!!
1. Začnem na začetku pred enim letom se prjavm jest da bi mel kabl internet ane placam racun in cakam 3 mes da me prklopjo čeprov je pisal da bo trajal sam 14 dni po plačilu položnice!
2. Ok no končno pride un iz telemacha in me prklopjo in mi pove da mam samo 128kbitov povezavo download halo popizdim takrt k sm jest plaču položnico so ponujal neomejeno! Dosegu valda nc nism!!!
3. Ko sem že plačal vse pa sm bil prikloplen so mi poslal se eno položnico za kabelski internet popizdim kličem na telemach se oproščajo pa ne vem kaj še ok to še ni vse!
4. po 1. mes počasnega surfanja in ... po internetu mi pošlejo da bodo spremenil cenik! uf sm mislu da bo kej hitrej - KU... še počasnej so mi dal;((mislm halo 64kbitov to je skor dialup modem mal počasnej... ampak kaj češ ane pač mi smo za telemach samo bedaki z dnarjem!
5. ok živim tko vse do 1. maja k men int. enostavno crkne! nč naredu, ok novi paketi sm že prej vedu da bodo pršli zato sm mislu da bo to to po 3 dneh int. še zmeri ne dela, nakar kličem jest na telemach kaj zdej so rekl da mi bodo poslal serviserja ok čakam 3 dni da me un cepec pokliče ok reče kdaj lohka pride jest njemu da prej k pred 18:00 mene ni doma nakar on da bo to težko "#%$#" kaj sm reku pa kaj se greste jest hočm da mi pridete popravt in pol on men da drug teden ja kaj nej pa jest ta čaš delam ... ... no in po dolgih prerekanjih se končno zmenm za čez 3 dni no int mi ni delal 10 dni ok tud prov sm si mislu saj novi paketi mal hitrej pa to!
6. evo novi paketi wow sm reku 1. dan laufal k odvezan tm okol 70kbytov sm reku ok če bo tkole bo kul aja pa omejil so mi z novim paketom na 512kbitov tko da se mi je zdel to kr normalno... ... no vse lepo in prov do prejšnega tedna internet ne laufa hitrej od navadnega modema čist zareš 56kbitov je hitrej ej jest ne vem kaj jim je kaj so povečal hitrost paketa na 512kbitov če pa tega njihovo omrežje ne premore kaj kozlajo neumnosti da je hitrej ej jest bi bil bl vesel če bi mi vrnil star paket na 64kbitov pa da bi vsaj tist delal tko k more ne pa da čakam 2 min da se mi kkšna stran odpre na int.

Če ma kdo podobne težave nej čim prej odgovori na forumu ali mi e-mail pošlje! ;(;(( jao k jim bo ta kurč... kabel modem fuknu u glavo pa nej me tožjo kukr čjo če pa kličeš na pomoč uporabnikov te pa kukr se da hitr skenslajo pa nč ti ne pomagajo! %/#$%"$$&#2 oh sm jezen!!!!
In svet se še kar vrti!!!

Tomi ::

Se strinjam s tabo, samo bodi tako dober in temo zakleni, pastaj besedilo in odpri novo temo v ISP, kamor sodi, ok?
metrodusa.blogspot.com

Horhe ::

Stari navad se na to... jz jih pluvam ze od samga zacetka...take podpore pa tok k*** provajderja ni nikjer na svetu...sej nc ne pomaga ce jim tezis k nikol ne bo bolj... zdej kao k so te paketi po 512 k, ja kam bojo pa vse to obesl...na ker link ? men trenutno dela 5 k/s ..mislm sramota...sej ni cudn ce se nam ceu svet smeji... na kablu pa tok prenosa :\...ja no, jz jih mam dost...sam itak nimas kej narest k nc ne pomaga..tko pac je ..
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
21023361 (12225) smash
»

Telemach pritozba (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
748623 (5749) VASkO
»

telemach zakon

Oddelek: Omrežja in internet
312840 (1990) hatch
»

prevzem SISTELA s strani TELEMACHA

Oddelek: Omrežja in internet
231073 (859) PaJo
»

Kako se izognit Telemacovi omejitvi notranjega prometa

Oddelek: Omrežja in internet
151425 (1170) twosocks

Več podobnih tem