» »

Težave z ADSLjem

Težave z ADSLjem

forsmark ::

Pozdravljeni

Se opravičujem, če je že kdo spraševal to, vendar nisem najdel. Mam en problem, ki me moti. Torej po 24-ih urah mi normalno prekine povezavo, potem se poveže nazaj in včasih ne deluje internet, nič sploh ne odpira strani, mula ne je**, nč. No ker imam inšt. firewall (Sygate), sem pomislil morda je "caka" v temu, sem ga izklopil pa še zmeraj noče.Na internet se poveže normalno ampak ne deluje nič. To ne zmeraj, včasih dela normalno, vsake toliko pa ga "flešira". Pomaga reštart. Aja imam w2k3 ee, callisto, mrežna na osnovni-gygabyte ga7n400-L.

Zahvaljujem se za vse odgovore., ki bi mi lahko pomagali.

LP

Vesoljc ::

restart cesa pomaga?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

ja sej sm napisal, da pomaga. samo me moti in se mi ne da zmeraj oz. vsake tolko ko ga prime reštartat

fruti ::

Mislim da tole diši po virusu ... imel sem tak problem ... to je virus ki ti preprečuje pretok podatkov .... nevem tocno kako se mu reče ... preglej disk ... priporočam Escan

LP
Boštjan

Ni virus ne. Mam nod32 inštaliran že od samega začetka, pa tudi formatirano je blo vmes use, pa se stvar še zmeraj pojavlja. Tko da virus sigurno ni.

Vesoljc ::

restart CESA pomaga?
pc-ja? modema?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

l-note ::

Iste probleme ma tud en moj frend, ki laufa comp 24/7.
Pomaga restart RAČUNALNIKA.

Se pravi, po 24 urah (ko SiOL prekine povezavo) se računalnik reconnecta, ampak NOBENA aplikacija, ki koristi internetno povezavo NE deluje (p2p, browser, Outlook, MSN...).
Hmmm, kaj narediti razen restarta compa.

Dead_Eye ::

Meni se je tudi to dogajalo.... čez nekaj dni je crknil adsl modem..... Poglej kakšne lučke gorijo ko se povezava prekine.... Provaj prekinit povezavo ročno in se spet povezat - včasih pomaga.

Ker zamenjani modem ni delal več kot 1 mesec sem dobil nek stari Siemens modem in zdej že ene 3 mesce dela bp..... ISKRA suckz.....(še posebej ker je made in Taiwan al kjerkoli že)
The one and only

iztok31 ::

Dead eye ima prav. To se dogaja adsl modemom, ki izgubijo sinhronizacijo. Če modem izklopiš za par minut stvar spet deluje. Pa tudi to je res, da taki modemi nimajo več prav veliko časa, v glavnem kmalu ti bo shodu. Tko je to.

OK. Hvala. Sej ko bo cedu bom poklical in bo pršu nov tko, da ni blema.

steev ::

Ubistvu je Callisto 821 ADSL router.
:|

alkoo ::

Callisto 821 dela čist v redu.

MKrmec ::

Nevem kaj vi mislte ampak ADSL se po 24 urah ne prekine ce pa se je pa neki narobe z modemom al pa mrezno pa se kej se lahko najde!!

Jest mam racunalnik uzgan skos in nimam teh problemov in imam Siol ADSL!!

Vcasig je treba modem resetirat k ga uni serjejo gor na SiOL-u tko da ga sam izstekas za minuto in se enkrat uklop in more delat drgac je pa kurc!!

Dead_Eye ::

mkrmec - siol te izklopi po 24 urah če imaš dinamični IP. Če imaš reconnect se ti pa itak ponovno poveže prej kot v sekundi.

Ti ADSL modemi od iskre so pa totalno zanič.(po mojih izkušnjah)
The one and only

MKrmec ::

A nism vedu mam statiko!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bitcomet "ubija" internet povezavo?

Oddelek: Omrežja in internet
354719 (3327) jan01
»

ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32964543 (28238) JoskoMacher
»

Po reconectu internet ne dela

5936 (884) Brainstorm
»

Razlike med ADSL modemi

121479 (1029) Chicken Boy
»

ADSL - povezava se po par urah ne odziva več!

71512 (1384) Bass0

Več podobnih tem