Forum » Programska oprema » Zakaj mi ABC rabi 100% procesorja?
Zakaj mi ABC rabi 100% procesorja?
Dr X ::
Pozdravljeni!
Moja težava je, da mi ABC (2.6.8) rabi 100 % procesorja, kar pa se zgodi po približno 30 min časa. A imate mogoče kakšno ideja kaj bi bilo lahko narobe.
Že v naprej se vam zahvljujem za odgovor.
p.s.
P4 2.4 GHz
RAM 512 Mb DDR
Moja težava je, da mi ABC (2.6.8) rabi 100 % procesorja, kar pa se zgodi po približno 30 min časa. A imate mogoče kakšno ideja kaj bi bilo lahko narobe.
Že v naprej se vam zahvljujem za odgovor.
p.s.
P4 2.4 GHz
RAM 512 Mb DDR
Nič ni nemogoče.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
urkoman ::
Jo, jest mam tut zone alarm firewall, vcasih se mi ABC sesuje, pozre tudi vec CPUja. Kateri firewall predlagas alkoo, kjer bo ABC delal brezhibno in hitr, ter zanesljivo :o)
lp URko
lp URko
Fukomuko ::
zamenji client. js uporabljam TorrentStorm pa mam zone alarm pro pa dela vse normalno. ko sm mel pa še ABC je pa isto 100% CPU pobral
ginekolog ::
meni je isto delal, pa sem dal max conn na 60 pa dela odlično. Hitrosti pa so iste, tudi 150+.
Overnetu sem tudi dal omejitev povezav, da se mi router ne sesuva. Dela pa solidno.
Overnetu sem tudi dal omejitev povezav, da se mi router ne sesuva. Dela pa solidno.
Divers do it deeper.
alkoo ::
jz sm dau zdej gor sygate personal firewall pa dela bp.
prej je po neki cajta ZA ustvaru nek proces posebn za filtriranje al neki podobnga (ime procesa sm pozabu) in ta je pil kolkr je blo proca na voljo zdej pa tega ni več firewall je pa tud dost dober in dela tak kot je treba.
prej je po neki cajta ZA ustvaru nek proces posebn za filtriranje al neki podobnga (ime procesa sm pozabu) in ta je pil kolkr je blo proca na voljo zdej pa tega ni več firewall je pa tud dost dober in dela tak kot je treba.
A bi bima možna rešitev odprtje portov, ki jih uporabljamo pri ABC.
Samo tu pa se srečam z novo težavo -> kako pri zone alarmu odpreš namesto enega porta 1 cel range 1-9999.
Samo tu pa se srečam z novo težavo -> kako pri zone alarmu odpreš namesto enega porta 1 cel range 1-9999.
Nič ni nemogoče.
No tisti, kit tut uporabljate ABC + Zone Alarm to je rešitev mojega in vašega problema -> odpreš porte za ABC. Sicer sem take nastavitve testiral samo en dan -> vendar za zdaj deluje uredu.
Nič ni nemogoče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131778 (21265) | Qushaak |
» | firefox ne dela večOddelek: Programska oprema | 1466 (1277) | kronik |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9784 (8580) | fitipaldi |
» | kateri firewall v sožitju z P2P??Oddelek: Programska oprema | 2141 (1609) | Jst |
» | Firewall???Oddelek: Omrežja in internet | 1463 (1226) | andrej |