Forum » Programska oprema » firefox ne dela več
firefox ne dela več
pharaon ::
včeraj se mi je firefox samodejno updejtal na verzijo 1.5.0.2, in od takrat mi ne odpira več nobene internetne strani. sumil sem da je kriv zone alarm,pa sem ga izklopil.potem je firefox začel delati. v zone alarmu mam pod program control vse dovoljeno za firefox.
kje je potem problem?????se da odinstalirat zadnji updejt firefoxa?
kje je potem problem?????se da odinstalirat zadnji updejt firefoxa?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
gumby ::
ce FF dela brez zonealarma, potem problem ocitno ni v FF ane?
lahk probas odstranit FF iz seznama pravil v ZA, nato pa ga ponovno dodat (takele primitivne fore ponavadi delujejo)
lahk probas odstranit FF iz seznama pravil v ZA, nato pa ga ponovno dodat (takele primitivne fore ponavadi delujejo)
sem odstranil iz ZA vse kar je blo od firefoxa,ko pa hočem dodat nazaj,pa se nikjer ne pojavi firefox. delam kaj narobe? dal sem "add" pa zbral firefox.exe,samo mi ga ne doda na seznam,da bi mu lahko potem spreminjal nastavitve.dal sem dol firefoxa,pa nazaj gor verzijo 1.5.0.1,pa tudi ne dela.
še kakšen predlog?
še kakšen predlog?
hmm... kaj pravi firewall ce odstranis FF iz seznama in ga nato pozenes?
moralo bi vprasat za novo pravilo ane?
imas mogoce kaksno pravilo z visjo prioriteto, ki blokira FF?
deny pravila imajo ponavadi prednost pred allow...
moralo bi vprasat za novo pravilo ane?
imas mogoce kaksno pravilo z visjo prioriteto, ki blokira FF?
deny pravila imajo ponavadi prednost pred allow...
firewall nč ne pravi če ga odstranim iz seznama pa ponovno poženem,glih to mi je čudno ful da me ni vprašalo nič.
kero pravilo je pa sploh lahk nad FF?
kero pravilo je pa sploh lahk nad FF?
>>kero pravilo je pa sploh lahk nad FF?
ne vem, kako mas nastavljen firewall... zato sprasujem, ce je kaj slucajno.
lahko recimo nastavis deny za port range 1000-1500, za tem pa dovolis port range 1200-1210. v tem primeru bo zaradi prvega pravila se vedno blokirano, vsaj v kerio je tako (ZA nisem ze lep cas uporabljal).
vseeno je pa cudno, da te ne vprasa za nov program... to bi vsekakor moralo.
je mogoce v firewall log kaj pametnega? ali v statusu trenutnih povezav?
ne vem, kako mas nastavljen firewall... zato sprasujem, ce je kaj slucajno.
lahko recimo nastavis deny za port range 1000-1500, za tem pa dovolis port range 1200-1210. v tem primeru bo zaradi prvega pravila se vedno blokirano, vsaj v kerio je tako (ZA nisem ze lep cas uporabljal).
vseeno je pa cudno, da te ne vprasa za nov program... to bi vsekakor moralo.
je mogoce v firewall log kaj pametnega? ali v statusu trenutnih povezav?
najdu sem rešitev....na novo sm inštaliru zone alarm :)
pač zdej bo treba spet mal klikat ko me bo kr naprej sprašval za dovoljenje tega in onega,sam mi pa vsaj deluje tk ko prej - lepo :)
pač zdej bo treba spet mal klikat ko me bo kr naprej sprašval za dovoljenje tega in onega,sam mi pa vsaj deluje tk ko prej - lepo :)
kronik ::
Sygate, ki je zal upouscen, sedaj uporabljam jpfirewall. Verjeno bi google naseel kaj primernega. Aja lavasoft.de ima tudi firewall pa trustix.com, samo nisem bil zadovoljen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131831 (21318) | Qushaak |
» | Licenca za Zone Alarm antivirusOddelek: Programska oprema | 1485 (1309) | Death Paladin |
» | Blokada irca.Oddelek: Omrežja in internet | 2625 (1633) | ERGY |
» | Popolna varnost za uporabnike z adsl-jemOddelek: Omrežja in internet | 3106 (2104) | HriBB |
» | AntiVirus in FireWallOddelek: Omrežja in internet | 2301 (1856) | Predator |