» »

Težava z ugaševanjem računalnika ->Virtual CloneDrive

Težava z ugaševanjem računalnika ->Virtual CloneDrive

SloDave ::

Imam os win 2k, namestil sem Virtual CloneDrive, potem pa se mi je še med instalacijo odprlo okno o nekompatibilnosti kjer sem (ponesreči) kliknil agree (stvar nisem prebral). Takoj zatistem se mi računalnik ugasne (tako kot bi pritisnil reset), v naslednjem zagonu se mi pojavi modro opozorilno okno, kjer piše da če se je okno prvič pojavilo ponovno zaženite računalnik, drugače pa sledite navodilom (pa so neka navodila ki jih nism najbol razumel nekaj z udatom biosa itd.) Ponovno zaženem računalnik ter se pokaže isto okno. Stvar poskusim ponovno in mi pride v os, začnem nekaj urejati (misleč da stvar deluje), ko se prikaže okno foun new hardvare virtual clonedrive ter takoj za tistim se ugasne računalnik. Sedaj pa vsakič ko se računalnik zažene se takoj ko se vseskupaj naloži ponovno ugasne.
Upam da mi bo kdo znal pomagati, ker sem že čist obupan, format skoraj ne pride v poštev!
Hvala

Microsoft ::

Poskusm med zagonom F8 > Safe mode.

Drgac pa ka je ta clone drive sploh?

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

DimmniBurek ::

Heh, jest uporabljam DeamonTools, je zakon, tu pa je tku da ti nardi še en dvd pogon alpa cd kukr je, uporabno je za gledanje imagov
There Is No Stronger Drug Than Reality

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bios

Oddelek: Pomoč in nasveti
14918 (788) miha121
»

nenadno ugašanje računalnika - nujna pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
234857 (4028) Pyr0Beast