» »

SMC7008BR problem

SMC7008BR problem

THor71 ::

Ojla,

po 2-3 letih neprestanega delovanja, sem nenadoma zacel imeti tezave z omenjenim broadband routerjem . Dogaja se mi to, da kaksno minuto po vklopu, mi dve lucke (morale bi dve stalno goret, tretja pa utripat) na vklopljenem portu zacneta utripati (network cable unpluged ter routerja ne mores pingat, posledicno ne morem priti v admin nastavitve). Nima veze kateri racunalnik je, niti to, v kateri port vtaknem kabel - torej je definitivno nekaj z routerjem narobe..

Firmware sem upgrade-al par mesecev (pol leta?) nazaj - bi morda ponovni flash kaj pomagal (se pa bojim, da mi ne bi crknil med flashanjem)? Je stvar zrela za na servis? Kot, da bi se stvar pregrela - bom poskusil se danes popoldan, ko bo ohlajen.

Poskusil sem izklopiti tudi WAN ter zadevo restartati brez internet povezave, pa isto. Aja, ne laufa noben P2P program ali kaj takega.

Hvala za mnenja!

lp,
T.

bmandelj ::

ocitno jr odletel hub
nesi na servis ce je se v garanciji, drugace pa mislim da bos moral kupiti novega

LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri

THor71 ::

Zanimivo je to, da par minut dela brez problema, pol pa zacne hecat... to mi je ful cudno.

Hvala za odgovor Brane.

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Omrežja in internet
813171368 (36261) hojnikb
»

WRT54 GL v1.1 noče dobit IPja

Oddelek: Omrežja in internet
61128 (1012) Pro_moted
»

Ledice na ruterju nenehno utripajo

Oddelek: Strojna oprema
142158 (1601) Veron
»

Samsung 226bw+utripajoča slika