Forum » Omrežja in internet » Google GMail Invitation
Google GMail Invitation
andper ::
Dokler nisem spoznal Gmail-a, sem kot ekstra free mail account (za razne bedarije) uporabljal gmx.net. Zelo solidna in zanesljiva storitev. Je pa user interface kompletno v nemščini, kar zna bit (nekaterim) včasih problem. Ampak se da z malo logike in googlanja uspešno registrirat (pol naprej pa itak uporabljaš POP3).
To vse pa pišem zato, ker so zdejle enkrat začel tud oni ponujat 1 GB placa in če si le-tega kdo zelo noro želi imet, z Gmail vabilom pa še ni imel sreče, naj poskusi gmx. :)
To vse pa pišem zato, ker so zdejle enkrat začel tud oni ponujat 1 GB placa in če si le-tega kdo zelo noro želi imet, z Gmail vabilom pa še ni imel sreče, naj poskusi gmx. :)
leinad ::
Tukaj vas toliko " hrepeni" po emailih z 1 gb prostora, samo, da bi se vsaj malo potrudli to pa ne, pa saj vam ne bi prsti vstran padli, če bi poskusli z googlom vsaj malo pobrskat in bi recimo hitro prišli do te strani, kjer lahko dobite 1gb predal pa ne rabite nikakršnih povabil in imajo dober vmesnik, pa verjetno bi se še našlo nekaj strani kjer ga lahko dobite, zato pa imate google! Ferdamt noh mal!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leinad ()
laibachnsk ::
končno sem tudi jest dobil invite.
Ker sem tudi jest dobil invite na S-T forumu,pošiljam invite nazaj.
Kdor prvi napise ime,priimek in email dobi invite.
Ker sem tudi jest dobil invite na S-T forumu,pošiljam invite nazaj.
Kdor prvi napise ime,priimek in email dobi invite.
jabe ::
Podobno kot mnogi pred mano, sem tudi jaz dobila invite tukaj na forumu in končno ga lahko tudi vrnem. Kot vedno - kdor prvi napiše ime in mail, ga dobi.
jabe ::
dobiš, samo najprej mi povej, če se je tistile "BRIŠI" po nesreči ali nalašč znašel v naslovu, da ne bo kaj narobe.
kihc ::
miha.sedej@siol.net -- je pravi mejl. Briši sm dal zato ker, no nevem, nekateri pravjo, da če dajaš svoj mejl preveč naokrog po forumih dobiš kakšno nezaželjeno sporočilo več (spam).
x
bradek ::
kdor napise najboljso kratko pesmico o nasi turbo joli, dobi invitation.
samo tiste, ki so prisle na miha.martinec@gmail.com stejejo!
samo tiste, ki so prisle na miha.martinec@gmail.com stejejo!
mainman ::
Ker sem dobil invite na slo-techu ga zdaj vračam. Invite dobi tisti, ki ga je nazadnje prosil na forumu in ga ni dobil.
BBTeam uživaj.
BBTeam uživaj.
zerofreak ::
Hehe, js mam pa že gmail!! Hehe... Ko bom mu kj invajtov bom sigurn kkšnga iz slotecha povabu.
madviper ::
Prvi ki se zadere ga dobi !
Tak sem ga jes tud, pa ga tako dam naprej !
LP madviper
Tak sem ga jes tud, pa ga tako dam naprej !
LP madviper
I'd like to do something crazy!
Neon Dei ::
Ma madonca no ... a ne morte ob eni normalni uri, npr ob 3 zjutri, dat takihle "kdor prvi pride..." fint gor? Pol bom vsaj malo šans mel, da ujamem en invitation. Hjoj! :)
"Honest disagreement is often a good sign of progress."
-Mahatma Gandhi
Gandalfar ::
jah, ce ne poves emaila te pa clovek res tezko povabi
.. vsaj srecko kupi .. !
tako, da ...
MowzancR: sem ti poslal invite :)
.. vsaj srecko kupi .. !
tako, da ...
MowzancR: sem ti poslal invite :)
al3s ::
Kaj ima kdo še kakšnega zame(Gandalfar maybe...)?
mail : al3s(at)maill386(dot)com
Hvala!
mail : al3s(at)maill386(dot)com
Hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: al3s ()
Ce ga je MowzancR dobil, potem sem naslednji na vrsti jaz :) Sicer upam, da se bo Brad3K ju dopadla pesmica o Jolandi, ampak vseeno ... ziher je ziher. (pa se ta ziher sploh ni ziher.)
j.u.r.eNO@SPAMpinkponk.com
-Mahatma Gandhi
Prvi post!
Jure Triglav
P.S.: pikice so zares v mailu in niso anti-spam protection :)
Jure Triglav
P.S.: pikice so zares v mailu in niso anti-spam protection :)
-Mahatma Gandhi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Neon Dei ()
SleepLess ::
jaz bi tudi fuuuuuuul lepo proso, sem ze par strani prej pa se me nisce ni usmilil
prosim ce ma kdo kaki odvec invite na jan3594@email.si
tnx
prosim ce ma kdo kaki odvec invite na jan3594@email.si
tnx
madviper ::
MowzancR: Daj jes sem ti sendu invete, pa ga daj P|P|-u, da ne boš ti mel dveh, nkdo pa nobenga.
Sem zaje**, ko sem čist zaspan. To sem poslal ko sploh nisem prebral prav !
Se opravičujem!
Lp madviper
Sem zaje**, ko sem čist zaspan. To sem poslal ko sploh nisem prebral prav !
Se opravičujem!
Lp madviper
I'd like to do something crazy!
perci ::
Alex-: A zdej si ti poslal Neon Deiu?
Ker jst sem zdej poslal naslednjemu, se pravi jan3594-u
Ker jst sem zdej poslal naslednjemu, se pravi jan3594-u
blaz_ ::
a zatulit je treba tuuuuuu:)
a dobim? :)
za mail PM plz thx
lp blaz
a dobim? :)
za mail PM plz thx
lp blaz
Ko tehnologija odpove, uporabi macolo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blaz_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127652 (108058) | Looooooka |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62339 (59058) | Lery |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122518 (113103) | OmegaBlue |
» | Gmail za vsakogarOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6311 (5155) | Fly.MaCh!nE |
» | GMail gre na 2 GB prostora.Oddelek: Omrežja in internet | 2388 (1495) | iration |