Forum » Omrežja in internet » Google GMail Invitation
Google GMail Invitation
OrlyTM ::
a kdo ve, kdaj priblizno dobis invajte za talat? ... a je treba, da je account cim bolj aktiven al pac po dolocenem casu dobis?
tnx
lp
OrlyTM
tnx
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
skyline ::
GMail ne tala vec invajtov!
to smo ze predebatiral...
to smo ze predebatiral...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyline ()
OrlyTM ::
opa ... falu ... tnx :)
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
zerofreak ::
če ima slučajno še kdo gmail invite, mi ga lahko pošlje na zeroguy@mail386.com
ful bi bil hvaležen...
ful bi bil hvaležen...
Feanor ::
Dej naj se kdo še mene usmili, prosim - ful bi ga rabu, ker mi email gre vedno bolj že na jetra.
(invite ti lahko tudi nazaj pošljem...)
kkrnc@email.si
Ful hvala
(invite ti lahko tudi nazaj pošljem...)
kkrnc@email.si
Ful hvala
Cofko Cof ::
Mogoče še kšn invite odveč za cofkoc@email.si. Ker pr temu emailu bom hmav ponoru, al ne dela al pa mam povn accoun
PrimozR ::
Pa ka maš ti s tem mail386*??
Men je frend reku da je mail386 zanč. Pa je biu na email.si, zj pa na Gmailu.
Men je frend reku da je mail386 zanč. Pa je biu na email.si, zj pa na Gmailu.
Cofko Cof ::
Bom počakov na Googla. Če bo kdo tok prjazn pa me bo povabu, če ne pa k bo na voljo vsem.
Tilen ::
A ste lahko zdaj iskreni in se poleg mene javite tisti kateri registriranega gmail accounta sploh ne uporabljate oz ste ga uporabili za poslana 2 emaila pa se to samo za probo oz da vidite kako zadeva deluje.
lp,
Tilen
lp,
Tilen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
njok ::
Jaz samo cakam na fićr, ki bo omogocal, da bo GMail deloval kot odjemalec za ostale POP streznike, tako da bom lahko mel vse maile shranjene na enem mestu z superiornim vmesnikom. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njok ()
andper ::
Tilen:
*lol*
/me dvigne roko.
A ste lahko zdaj iskreni in se poleg mene javite tisti kateri registriranega gmail accounta sploh ne uporabljate oz ste ga uporabili za poslana 2 emaila pa se to samo za probo oz da vidite kako zadeva deluje.
*lol*
/me dvigne roko.
Feanor ::
A bi lahko kdo še meni poslal kak invajt - naj se me kdo usmili, prosim.
kkrnc@email.si
hvala
kkrnc@email.si
hvala
Jebiveter ::
Obljuba dela dolg:
Komur uspe napisati svoj email v tole temo najblizje 14:00 (po ST-casu) dobi invite
Komur uspe napisati svoj email v tole temo najblizje 14:00 (po ST-casu) dobi invite
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Gandalfar, tvoj mejl bi rabu :)
No, ocitno so se odlocili podeliti se nekaj invajtov. Jest mam pri vsakem sporocilu moznost poslat invajt avtorju (tam je link). In pa "Invite a friend
to Gmail" v levem meniju.
Tole je pa njihov tekst:
No, ocitno so se odlocili podeliti se nekaj invajtov. Jest mam pri vsakem sporocilu moznost poslat invajt avtorju (tam je link). In pa "Invite a friend
to Gmail" v levem meniju.
Tole je pa njihov tekst:
Thanks for using Gmail and helping us improve the service. We're ready to expand our test to a few more users, and because you've been a trusted early tester of Gmail, we're looking for your help. Please invite a few more people who you think would like Gmail and could help us make it even better.
Tomaz, se priimek, ce mi das...
|CyGNUS-x ::
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
|CyGNUS-x ::
Ma mogoče še kdo, pa bi bil tako dobr da bi mi poslal.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
root987 ::
Ni več, ni več, zaloge prazne. :-\
Mogoče jim je pa samo placa zmankal ;)
Mogoče jim je pa samo placa zmankal ;)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
skyline ::
jest sm z GMailom res zadovoljen!
letos sm seu prvic na morje brez skrbi, da bi se mi postni predal zafilou, prej sm biu na email.si, in tistih 10MB meni ne pomen nc, ker mam itak skoz ene 8mb zafilan. zj sm pa lepo na GMailu, zasedenih mam 65MB, in to je 7%-
letos sm seu prvic na morje brez skrbi, da bi se mi postni predal zafilou, prej sm biu na email.si, in tistih 10MB meni ne pomen nc, ker mam itak skoz ene 8mb zafilan. zj sm pa lepo na GMailu, zasedenih mam 65MB, in to je 7%-
Neon Dei ::
Tudi jaz bi rad brezskrbno potoval po svetu in ne iskal cybercafeja v vsakem mestu na poti, da lahko zbrišem maile in naredim mesto za nove. Če se kje najde tako prijazen človek oziroma človečica, da mi pošlje invite, bi mu oz. ji bil zelo hvaležen.
j.u.r.e at pinkponk dot com
Poplačam po svojih študentskih zmožnostih! :)
Lep pozdrav!
j.u.r.e at pinkponk dot com
Poplačam po svojih študentskih zmožnostih! :)
Lep pozdrav!
"Honest disagreement is often a good sign of progress."
-Mahatma Gandhi
Morgoth__ ::
Sm Morgoth__ pa sm nov, pa tut jst rabim gmail, ko
mam email-a pa mail386 vse povno pa mi greta na jetra.
Če ma kdo kak invajt fraj, bi se tut jst ful priporočal, pa bi mu bil ful hvaležen.
Dejte no prosim!
mam email-a pa mail386 vse povno pa mi greta na jetra.
Če ma kdo kak invajt fraj, bi se tut jst ful priporočal, pa bi mu bil ful hvaležen.
Dejte no prosim!
PrimozR ::
Joj a vm resno ni potegnil da invajtov ni več??? Če jih bo kdo mel, mu morte rečt k bo klele reku! Ne pa prost ker proste v prazn!!
T0RN4D0 ::
Hehe tisti ki ste na emailu, spymac ponuja 1GB maile, poleg dobiš še ftp in tam okol 300MB placa na netu, ldela pop3, isto ma isklanik in vse... tud zastonj.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127693 (108099) | Looooooka |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62344 (59063) | Lery |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122521 (113106) | OmegaBlue |
» | Gmail za vsakogarOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6312 (5156) | Fly.MaCh!nE |
» | GMail gre na 2 GB prostora.Oddelek: Omrežja in internet | 2388 (1495) | iration |