» »

Zopet Nero in LG

Zopet Nero in LG

Yamaha ::

Imam problem ki se mi je pojavil ze drugic.Nero mi pece cd 5.30 min na 52x. Po navadi mi jih pece 2.30 min..
Nazadnje ko se mi je to naredilo sem nesel kisto na Comtron(rac. je v garanciji in star 3 mes.) in so ga testirali in je na njihovem rac. delalo kul na mojem pa ne. Potem ko so ga nazaj priklopili na mojega pa je vse delalo kul do danes ko se cd-ji spet pecejo 5.30 min.
Takrat mi je reku tm majstor da mi v ozadju laufajo programi zaradi katerega se vse upocasni, ampak jz tega ne najdem- vse mi laufa normalno.
Ko se zacne pect je hitr do 18% potem pa kar na enkrat ful upocasni kar se tud slis.
Pecem od sony-a cd-je 52x ki mi nikoli niso delali tezav.
Imam win xp, 2.8 procesor 512 ram,...

Kako bi lahko odpravil tezave???
Za vse ideje bom zelo vesel!

Hvala

Caligula ::

Probaj posodobit firmware. Pa se medij kak drug. Ponavadi upocasnijo kadar mislijo, da medij ni dovolj kakovosten za najvisjo hitrost.

Na zalost tudi to ne pomaga.
Upgrade sm naredu na Nerotu zamenju cd-je....naredu test hitrosti in pokaze da lah pece sam na 16x?????
Groza!

MTm2H37rqt7B ::

JAz sem imel iste problleme Nero + LG (kupljen pri Comtronu). Ni hotu pect vec k 16x. sm Nesu nazaj pri njih dela BP. Prinesem nazaj 16x max + veliko koasterjev. Upgrejdam firmware. Isto. Spet nesem nazaj tam jim dela ampak samo na TRAXDATA blanke je delal BP drgac vse 16x al pa koaster. Updejtu spet z novim firmwarom... pa je koncno zacel normalno delat.. za neki cajta... prodajajo pac pol-izdelke.

O vids koncno se nekdo...
Mi je kr lazje k vem da nism jz kriv..
A mi lah pliz napises kje si updatu firmware(naslov ce se da)!
Najlepsa hvala

Uh...sm si kr oddahnu...
Res je kakor si reku...sm si nalozu in vse dela.
Najlepsa hvala se enkrat in graja majstorom pri Comtronu, ki na zalost nimajo pojma.

Lep pozdrav

SkIDiver ::

Se pridrožujem temu problemu. Moj tud ne dela tako kot bi moral. Včas CD zapeče v 2.30 minute včas pa točno 5.20 minute. Ne glede al je 600 al pa 400MB.

Groza. Bom presedlal na nekaj drugega samo ne vem na kaj.

TylerDurden ::

Lahko napišeš kaj vse si naložil, ker meni doma tudi eden LG 52x stoji v omari zaradi podobnih problemov.
Let\'s make some soap ...

Mihc ::

Sem imel podobne probleme z TEAC- om in sem probleme rešil z reinstalom Windows-ov! Sedaj je OK!

LP, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

Torej pojdi na to stran in nalozi vse kar obstaja(updatov) za tvoj model pekaca..
http://www.cdfreaks.com/drive/brand/38
Men dela zdej brezhibno.

LP

clip ::

Upam, da ste vsi pogledali in da imate vklopljen Ultra DMA mode2 in ne PIO only!!!!
Zaradi tega tudi peče enkrat dalje !!!

A mi lahko prosim se kdo napise kje se to pogleda oz. spremeni???
Hvala

clip ::

Desni klik na moj računalnik, hardware, device manager,IDE,ATA ATAPI control, desni klik na IDE secundary ali primary channel( odvisno kje imaš CD/RW), lastnosti in advanced settings !

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496102989 (27498) nuclear
»

Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13710036 (6360) jastreb
»

Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
776570 (4481) pingo76
»

Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )