Forum » Omrežja in internet » Kako vstaviš Flash animacijo v html?
Kako vstaviš Flash animacijo v html?
element ::
No, zanima me, kako bi lahko animacijo, k jo naredim s flashem vstavu v html? Recimo v main.html, k delam homepage?
Lunik ::
-rok- ja pa lohk !
Evo Pelcjan tole ti je storiti: če hočeš samo flash v html fajlu greš v flashu samo file->publish settings->in obkljukaš html, pa klikneš publish. v isti mapi ti naredi html filet z imenom swfja. če pa hočeš flash vstavit že v obstoječ filet, greš v ta filet, ki ti ga je flash naredil in skopiraš vse od <object> do </object> v obstoječ html fajl. to je to.
Evo Pelcjan tole ti je storiti: če hočeš samo flash v html fajlu greš v flashu samo file->publish settings->in obkljukaš html, pa klikneš publish. v isti mapi ti naredi html filet z imenom swfja. če pa hočeš flash vstavit že v obstoječ filet, greš v ta filet, ki ti ga je flash naredil in skopiraš vse od <object> do </object> v obstoječ html fajl. to je to.
Freak ::
J3st ma 100% prov.
Rok: pa še to da se to da sam v dreamwieverju ni prov, to se da tud v wordu!
Rok: pa še to da se to da sam v dreamwieverju ni prov, to se da tud v wordu!
Rad bi recimo knofe sm že naredu z Flashem, zdej bi jih pa rad vstavil v homepage kako to naredim in s kerim proggjem? Če dam publish se mi naredi html fajl, sam mi to za gumbe nč ne nuca! Kako pa gumbe vstavit? Aja, pa še to: Kako naredim na desni menu, ki se bo skos kazal, ne glede na to katera stran je odprta (na mojmu homepejđu)?
uf. ej, najboljš je, da narediš cel levi menu v flashu. v katerem programu pa delaš ti stran? če hočeš nardit, da je menu skoz prikazan, moraš uporabit frejme, to nardiš najlaže z frontpejđom al pa dreamweaverjem.
jst ti svetujem, da to nardiš v dreamwieverju s frame, pa še če hočeš met flasheve animacije jih lahko po mili volji vstavljaš. Če te prov razumem hočeš met ti neki tazga link. Probi v stranskem meniju klikat
Jp, točno to hočem, zdej me pa zanima, kako konkretno to nardiš. Aja, na tvojmu pejđu gumbi "Priprava", "Izvedba", "Izdelek" ne delujejo. Ostalo sm poglodu. Delam za zdaj še z ničemer. Samo Flash animacije mam narejene na pol. Zdej delam Flash animacije, pol bi jih pa zraven v pejđ ustavu. Ker celo stran u Flashu nares.... to je pa pol že preveč dela. Rad bi mel tko mal 50/50. Ker program priporočate za to?
Levi menu naredi cel v Flashu, al ga pa sploh ne delaj v flashu. Tko, kot ma Freak je totalno brezveze, ampak me noče poslušat. Evo, lepo v roke vzemi Dreamweaver al pa FP (rajši DW..), pa lepo narediš en frejm page, v menu frejm vstaviš tisti nekaj.html ki ti ga naredi flash, pa je.
tisti gumbi ne delajo, ker je tran še v izdelavi in nisem še tako daleč z modificiranjem, vsekakor pa priporočam Dreamweaver
Pejt na link pod download sekcijo in downloadi trail verzijo ultradev varjante. Crack pa veš kje dobiš
aja prej boš mogu izpovnit en bedno anketo, sej si vse zmisli!
aja prej boš mogu izpovnit en bedno anketo, sej si vse zmisli!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linkanje: Kako narediti link na flash strani ki bo vodil na normalno html stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2552 (2462) | croatia21 |
» | Različen prikaz strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 1746 (1597) | pivmik |
» | Flash (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 4477 (3636) | kleDo |
» | Izdelovanje pejgov (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4089 (3592) | darh |
» | Flash sranjeOddelek: Omrežja in internet | 1676 (1542) | Jeronimo |