Forum » Elektrotehnika in elektronika » Popravilo CD-MP3 Playerja
Popravilo CD-MP3 Playerja
DimmniBurek ::
No neki smo se zajebavali in sm prklopu Diskman u output namesto v input na ojačevalcu, in zdej ne dela, neki sm tm neki gledu pa j ni vidt nč skurjeno! Kaj bi lohku blu? A je možno tudi da ga skuri če prklopš na input? Pa prosim čimprej odgovore
There Is No Stronger Drug Than Reality
stromar ::
Kaj ti zalavfa CD? Verjetno imaš skurjen ojačevalec vgrajen v mp3-playerju. Če ne boš mogel popravit oz boš pred tem, da ga vržeš stran oz uničiš, ti ga lahko jaz odkupim za nekaj tisoč tolarjev
Ja sama je možno tudi če sm ga prklopu u input da jesfukalo? Ne semi zdi da se sam na ekranču en par znakcupokaže, pol pa crkne, u bistvi ni moj, sam bi ga frend radpopravu, pa kulku bi prbližnu stalu popravilu!?!
Pa za kolk bi ga ti odkupu? Nov je bil 15k zraven so 4 baterije, polnilec oz. adapter, kaseta za v avtoradio dat, torbica!
Pa za kolk bi ga ti odkupu? Nov je bil 15k zraven so 4 baterije, polnilec oz. adapter, kaseta za v avtoradio dat, torbica!
A mi lohk kdo prosim odgovori ker se mi malo mudi? Prosim!
stromar ::
Če si priklopil output od ojačevalca v output od playerja, ga je zato zjebalo. Ma ne vem, če bi ga odkupu s temi simptomi, ker to je vse več al manj v smd tehniki in je težko tko doma popravljat, ker verjetno imaš skurjen kakšen čip z npr 150 nogicami, z vmesnim razmakom 0.5 mm. Kupil bi ga, če bi zavrtel cd in začel brat, ne bi pa dajal zvoka ven. Drugače pa napiši ceno, za katero si se ga pripravljen znebit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni stereo receiver (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64803 (51249) | Zvezdica27 |
» | zvok šumi v primeru uporabe 2 kanalovOddelek: Zvok in slika | 2144 (1971) | DejaVu |
» | Kaj je narobe z ojačevalcem?Oddelek: Zvok in slika | 995 (875) | delfinus |
» | napajalnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1138 (1016) | msmiha |