Forum » Zvok in slika » Zelo čuden problem Spdif Out, line in
Zelo čuden problem Spdif Out, line in
Vens ::
Pozdrav, imam zelo čuden problem z Line in -om.
Imama shuttle barebone z Nforce 3 chip setom. Problem je v soundblasterju. Na DOlby Receiver imam priklopljen Pc preko SPDIF - optical kabla. Vse v redu dokler poslušam muziko ali gledam Divx-e. Ko pa hočem vključiti mikrofon ali pa TvTuner ni zvoka od nikoder....Zakaj...
Tv tuner je povezan na plato preko AUX-a. Sprobal sem že vse nastavitve. Ampak preko line-in , Mikrofona ali AUX-a ne dobim zvoka na zvočnike.. Očitno je problem z analognimi vhodi..
Sem že čisto obupan, ne vem ali je crknjena plata ali kaj?...
Tv tuner prikljoplen direktno na Receiver dela brez problema(audio).
Prosim za pomoč
SB: ALC650...
Imama shuttle barebone z Nforce 3 chip setom. Problem je v soundblasterju. Na DOlby Receiver imam priklopljen Pc preko SPDIF - optical kabla. Vse v redu dokler poslušam muziko ali gledam Divx-e. Ko pa hočem vključiti mikrofon ali pa TvTuner ni zvoka od nikoder....Zakaj...
Tv tuner je povezan na plato preko AUX-a. Sprobal sem že vse nastavitve. Ampak preko line-in , Mikrofona ali AUX-a ne dobim zvoka na zvočnike.. Očitno je problem z analognimi vhodi..
Sem že čisto obupan, ne vem ali je crknjena plata ali kaj?...
Tv tuner prikljoplen direktno na Receiver dela brez problema(audio).
Prosim za pomoč
SB: ALC650...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu 7.04 + Pinnacle PCTV = slika super, zvoka ni - Linux n00b here (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6786 (4227) | poweroff |
» | TV tuner problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (940) | Igor0 |
» | Posneti musko(mp3) na kasetoOddelek: Zvok in slika | 2023 (1941) | cekr |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6637 (5104) | strumf666 |
» | Adobe premiere 7.0 in zajem videa preko DVOddelek: Zvok in slika | 996 (945) | CaqKa |