Forum » Operacijski sistemi » NumLk + Mandrake 10 Community
NumLk + Mandrake 10 Community
pajac ::
No zanimiv problemcek imam .
Na XP-je sm si vrgel VMWARE 4.5.1 in Mandrake 10.0 (na vm seveda). Problem pa je ta da se mi skupaj z linux-om vzge stevilcnica oz. NumLk. Tipke "shift+ScrLk" ne dala , tako da te funkcije ne morem izklopit. Da bi blo se bolj veselo, je default user "navaden", tako da se kot root ne morem prijavit. Je pa nalozen lilo (če kej pomaga).
Vse skupaj pa laufam na laptopu.
Help, help...
Na XP-je sm si vrgel VMWARE 4.5.1 in Mandrake 10.0 (na vm seveda). Problem pa je ta da se mi skupaj z linux-om vzge stevilcnica oz. NumLk. Tipke "shift+ScrLk" ne dala , tako da te funkcije ne morem izklopit. Da bi blo se bolj veselo, je default user "navaden", tako da se kot root ne morem prijavit. Je pa nalozen lilo (če kej pomaga).
Vse skupaj pa laufam na laptopu.
Help, help...
HA!..Tega pa nima še nihče!! ;p
moj_nick ::
Poglej si programcic numlockx. Uporabljas ga v konzoli z numlockx on ali numlockx off.
110111001001010001010000
pajac ::
ha, ne bos verjel @moj_nick.
Pogledam v konzoli nastavitve 6-ič in kaj dobim? Bliznjico za izklop funkcije!
zanimivo je to da se funkcija izklopi ampak lučka (indikator na pc-ju) se še kar sveti!
Hvala ti vseeno!
Bližnjica: "ctrl+alt+b" (je možnost spremembe, če bo komu prav prislo )
Pa kaj mi je danes s temi smeškoti.!?!
HA!..Tega pa nima še nihče!! ;p
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z Windows UpdateOddelek: Pomoč in nasveti | 1560 (1131) | Machete |
» | Pomoč pri prehodu na linux (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 45544 (22846) | Anteus |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97593 (25250) | Skrat |
» | Linux - problemi, problemi,... (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5518 (4279) | M.B. |
» | rm -r v Windows? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6124 (6124) | MasterMind |