Forum » Pomoč in nasveti » Težava z Windows Update
Težava z Windows Update
Matlock11 ::
Imam težavo z Windows update.Od 36 pomembnih posodobitev je bila 1 uspela posodobitev in 36 neuspelih posodobitev.Bile so napake: koda 80070643, koda 80071A91.Računalnik dela z Windows 7 home premium Kako naj rešim ta problem?
rogi2010 ::
Ustavi windows update in bits servica, pobrisi mapo v windows SoftwareDistribution, restartaj računalnik.
dronyx ::
ne vem kako se ustavi Windows update? Mapo Software Distribution ni možno pobrisati ker je odprta v drugem programu.Kako naj to rešim? Kako se izklopi antivirus Kaspersky? Ko izklopimo antivirus potem je možno posodobiti Windows. Mapa Software Distribution vsebuje sledeče podmape: AuthCabs,DataStore,Download,PostRebootEventCache,ScanFile,Selfupdate,WuRedir,ReportingEvents.
dronyx ::
Windows update zaustaviš z ukazom "net stop wuauserv" v konzoli. Zaženeš ga potem z "net start wuauserv"...
kaj pa je konzola in kje se nahaja? ali je to ukazni poziv? zanima me tudi kako se izklopi antivirus Kaspersky??
BorutK-73 ::
start meni/zeženi... (run...) in vpišeš cmd.exe
Če nimaš bližnjice v start-u, je tudi pod "pripomočki" kot "ukazni poziv".
Če nimaš bližnjice v start-u, je tudi pod "pripomočki" kot "ukazni poziv".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
še vedno ni uspela posodobitev Windows 7 ( 33 neuspelih in 1 uspela posodobitev).windows update sem izklopil in pobrisal mapo software distribution vendar brez uspeha.Kako naj rešim problem? Ali se v računalniku skriva nek virus,vohunska zadeva?
tudi ena pomembna posodobitev ni uspela kaj šele 30 ali vec posodobitev.kaj je narobe z računalnikom? ali je res okužba z virusom,vohunskim programom??? prosim za odgovor
D3m ::
Odkljukaš kaj naj posodobi. Če noče ene posodobiti probaj drugo in tako naprej.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Machete ::
Meni že par mesecev meče ven error 80070002 ko želim zagnati updejt. Proval sem že vse postopke iz help sekcije in vse fixit operacije, ki sem jih pogooglal.
Nič ne 'pali'.
Razen 'Manually reset Windows Update components' po tem postoku še nisem šel, ker je malce dalšji kakor vidim.
Ima še kdo kako idejo?
Nič ne 'pali'.
Razen 'Manually reset Windows Update components' po tem postoku še nisem šel, ker je malce dalšji kakor vidim.
Ima še kdo kako idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows update težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1476 (207) | jedateruk |
» | Win 10 vedno update-a in fail-a ob restartuOddelek: Pomoč in nasveti | 2393 (2224) | crniangeo |
» | win 7 update ne dela ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12009 (9536) | konspirator |
» | računalnik ne nadaljuje operacije...nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 871 (764) | neeno |
» | deleteOddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (1069) | luky |