» »

Firevall in antivirusni program kateri?

Firevall in antivirusni program kateri?

georges ::

Jaz sem osebno pred kratkim namestil Norton firevall 2003 in Norton professional 2003 je to dobra izbira? kaj mi predlagate drugi?

jurre ::

norton ni vec to kar je bil...
priporocam NOD32 NOD32 in FW Sygate personal firewall ali ZoneAlarm

georges ::

Kaj pa Panda titanium? Drugače mam tut še Sygate fireval doma sma zdaj ko sem vse update naložil mi ga je škoda zbrisat. Sicer sem mel pa cel kup virusov gor in vsega sistemska poraba ob zagonu računalnika s temi programi je 166MB pa še nekaj drugih programčkov zraven. Sicer pa maš tut online scan na eni strani in to pandin ki ti zasproti updata programe pol pa pregleda računalnik je pa od pande. Zakaj je pa norton slab?

jurre ::

kaj pa vem glede pande...dal sem jo 1x gor pa pol nisem prisel vec v windowse?!? kar tisti logotip se je pojavil pri login screenu in je pol steknl vse skup...od takrt se jo izogibam:D
nod32 mi dela skoz BP, sploh update dela sam lepo, tudi po nekajkrat na dan ce je treba, norton mi vcasih tud cel teden ni nadgradil..Poleg tega precej vec procesorja in rama porabi norton pa se kaksen virus izpusti, ali pa auto update kar neha delovati in podobno..:\ norton ni vec uporaben zame..

SavoS ::

Definitivno antivirusni program NOD32 !!!
firewall : zone alarm pro
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

georges ::

Kaj če pa pustim norton antivirus na računalniku ker nimam drugega, no mam še pando pa penicilin al kako se reče pa f prota, mislim zaradi tega ker je že updejtan pa namesto nortonovega firevala namestim sygate fireval sam ko sem mel se sygata gor sem mel kar dosti vdorov v sistem in od takrat se mi je računalnik zjebal zdaj mam pa nortona mi pa vse vdore prepreči tako da sem v dvomih. Naj pustim tako kot mam? sej najbrž ni tako problematično pa prosim za realno mnenje, sej vem da ma vsak svojo stvar ki mu je všeč. kok procentov pomnilnika pa vsega mi požre norton? hvala za pomoč.

georges ::

še nekaj sem pozabil. zakaj se mi ni bili treba registrirati pa nič ostalo ko sem namestil oba programa? a to pomeni da bo program po tolikšnem času prenehal delovati?

Caligula ::

Zonealarm oobicajne verzije je freeware. PRO verzija pa se registrira.
Nod32 pa je trial in ga moras registrirat. Tam pri updates moras vpisat geslo in username, da ga registriras. En mesec pa je brezplacen. Je pa res dober.

georges ::

A Sygate Personal Firewall je dobra zaščita? Lahko ga naložiš z njihove strani pa piše da je brezplačen. Kako je z obnavljanjem le tega? Prosim za mnenje!

jurre ::

jaz sem uporabljal sygatea pa mi je bil zelo dober, prasa lepo za vsako stvar in nisem imel posebnih tezav. Mislm da imas za posodobiti notri moznost naj cekira za update, ce ne pa potegnes dol novejso verzijo z njihove strani


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496645888 (3425) Domini tm
»

Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Informacijska varnost
413131589 (21076) Qushaak

Najboljši antivirusni program?

Oddelek: Programska oprema
226289 (3762) krneki0001
»

kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
619737 (8533) fitipaldi
»

Zascita pred virusi, crvi, trojanci,...- kaj minimalno

Oddelek: Programska oprema
71305 (1155) Sims

Več podobnih tem