Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri BS playerju in avtostartu
Pomoč pri BS playerju in avtostartu
Laki ::
Lep pozdrav ...
Imam dva problema na katere upam da bo znal kdo odgovoriti, kajti pod psevdo iskanje mi noče pokazat nič...
1-Kako v BS playerju izklopit dvojne podnapise tako, da delajo samo tisti katere zazna sam iz Cdja in jih nato lahko še dodatno obarvam (imam jih v SUB zapisu in isto obliko naslova kot je film)
2-Prijatelj je na compu izgubil avtostart CDjev pa me zanima kje se da to nastavit v registriju saj po nastavitvah v sistemu (win XP) ne gre...
Če kdo ve odgovore, že v naprej hvala za pomoč.
Imam dva problema na katere upam da bo znal kdo odgovoriti, kajti pod psevdo iskanje mi noče pokazat nič...
1-Kako v BS playerju izklopit dvojne podnapise tako, da delajo samo tisti katere zazna sam iz Cdja in jih nato lahko še dodatno obarvam (imam jih v SUB zapisu in isto obliko naslova kot je film)
2-Prijatelj je na compu izgubil avtostart CDjev pa me zanima kje se da to nastavit v registriju saj po nastavitvah v sistemu (win XP) ne gre...
Če kdo ve odgovore, že v naprej hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20227 (6243) | galu |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57262 (19672) | Pizzicato |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39691 (11740) | JanezC |
» | slo-tech slovenjenje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12635 (9480) | moj_nick |
» | WinXP resetiranje&stuffOddelek: Operacijski sistemi | 1330 (1091) | AvAkI |