Forum » Loža » RAZGRAJANJE PRED MERKATORJEM
RAZGRAJANJE PRED MERKATORJEM
gorenc ::
aha in sedaj, ko sem klical na policijo, so mi dejali, da imajo dovoljenje za krsenje javnega miru do 1 ponoci!!! in to sredi mesta v DRAVLJAH!!!
aja za tiste, ki ne veste zakaj se gre; ene kurceve narokometasice so zmagale in ker je sponzor mercator se ravno sedaj helena kurac blagne na vse grlo neartikulirano dere sredi mesta, oziroma v dravljah pred centrom Mercator!!??
HMM, nekateri moramo zjutraj zgodaj vstati (4h) in mi ni po godu poslusati prisiljeno glasbo.
Kje je tukaj pravica?? Na kaksni osnovi so oni dobili dovoljenje za krsenje miru do 1 zjutraj????? mene ni nihce nic vprasal!!
aja joj kolk sem budala!! Seveda ima jankovic spet prste vmes, podtakniti nekaj plavih kuvert res ni tezko delo!!
aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh SEDAJ MORAM POSLUSATI EN CEFURSI KOMAD!!!
JOJ DA IMAM SEDAJ SNAJPER!
aja za tiste, ki ne veste zakaj se gre; ene kurceve narokometasice so zmagale in ker je sponzor mercator se ravno sedaj helena kurac blagne na vse grlo neartikulirano dere sredi mesta, oziroma v dravljah pred centrom Mercator!!??
HMM, nekateri moramo zjutraj zgodaj vstati (4h) in mi ni po godu poslusati prisiljeno glasbo.
Kje je tukaj pravica?? Na kaksni osnovi so oni dobili dovoljenje za krsenje miru do 1 zjutraj????? mene ni nihce nic vprasal!!
aja joj kolk sem budala!! Seveda ima jankovic spet prste vmes, podtakniti nekaj plavih kuvert res ni tezko delo!!
aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh SEDAJ MORAM POSLUSATI EN CEFURSI KOMAD!!!
JOJ DA IMAM SEDAJ SNAJPER!
R0K ::
Ja krimovke so zmagale.Ampak da praznujejo glih tam, sem pričakov da bodo v Lj.
Glede kršenja človekovih pravic pa se lohk ti pritožiš zaradi kaljenja miru
Glede kršenja človekovih pravic pa se lohk ti pritožiš zaradi kaljenja miru
sasox ::
gorenc ti bom jst mau v tvojem slogu odgovoru. Koga briga če en k**** gorenc ne more spat.....
?? in kaj je narobe s tabo? oprosti ampak sedaj sem razdrazen in ce mi en mulc tezi mu bom zatezil nazaj naj drzi gobec za zobmi in gre, ce nima kaj pametnega za povedat spat!
aja sori, ce so jankovici ali morebiti celo druzina blagne (s hajdijem fegijem na celu) druzinski prijatelji.
aja sori, ce so jankovici ali morebiti celo druzina blagne (s hajdijem fegijem na celu) druzinski prijatelji.
sasox ::
Men osebno gre merkator in HB na jetra.........to ti dam čisto prav!! Ni pa pol treba rečt: ...ene kurceve narokometasice so zmagale.... Zato sem ti postal tud tist replay.
Thomas ::
Krulbe sred noči gredo meni tud na jetra.
Poklič policijo drugič, toži kretena ki "jim je dal dovoljenje".
Presel se v rovte.
Jest sočustvujem s tabo. Res.
Poklič policijo drugič, toži kretena ki "jim je dal dovoljenje".
Presel se v rovte.
Jest sočustvujem s tabo. Res.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
jeti ::
Jst bom pa takole rekel: da vas ni sram!
Postale so evropske prvakinje, vi pa pljuvate po njih in jih žalite (citat "kurčeve narokometašice..."). A če bi pa zmagal moški (Celje Pivovarna Laško) ali pa še bolje - kakšni nogometaši - a bi se potem še pritoževali?
Kljub temu, da rokomet ni tako zelo cenjen šport pri nas, pa je tak evropski uspeh potrebno pozdraviti, ne pa pljuvati po veselici. Enkrat na leto pa že lahko malo potrpite do 1h ponoči, kajne?
Malo se zamislite nad tem, kar sem povedal...
Postale so evropske prvakinje, vi pa pljuvate po njih in jih žalite (citat "kurčeve narokometašice..."). A če bi pa zmagal moški (Celje Pivovarna Laško) ali pa še bolje - kakšni nogometaši - a bi se potem še pritoževali?
Kljub temu, da rokomet ni tako zelo cenjen šport pri nas, pa je tak evropski uspeh potrebno pozdraviti, ne pa pljuvati po veselici. Enkrat na leto pa že lahko malo potrpite do 1h ponoči, kajne?
Malo se zamislite nad tem, kar sem povedal...
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
Včasih je bil http://come.to/jeti
eh, jeti brez skrbi tudi nogometa ne gledam, niti kosarke:)
zdele gledam malo po stacunah na internetu,... verjetno bom narocu kar Barrett M-82A1,...dusilca pa ne rabim (da bo vecja prebojna moc)
zdele gledam malo po stacunah na internetu,... verjetno bom narocu kar Barrett M-82A1,...dusilca pa ne rabim (da bo vecja prebojna moc)
#13 ::
Dejte mir!
Poznaš mogoče Jankoviča?
Jaz ga in povem vam da je ta največja faca v sloveniji.
Jaz sem tisti dan prišel na letališče (uspeh slovenije vs. ukrajina) vs zmatran po 20 urnem letu. če bi jaz takrat samo pisnu bi ble pizdarije
Poznaš mogoče Jankoviča?
Jaz ga in povem vam da je ta največja faca v sloveniji.
Jaz sem tisti dan prišel na letališče (uspeh slovenije vs. ukrajina) vs zmatran po 20 urnem letu. če bi jaz takrat samo pisnu bi ble pizdarije
http://www.si-lige.com
SLOVENSKA ŠPORTNA STRAN
SLOVENSKA ŠPORTNA STRAN
OldSkul ::
Jaz sem bil včeraj na sprejemu,med častnimi gosti,se mi ni zdel čist nič glasn.
>>>Kaj ko pa so koncerti takrat vas pa nič ne moti a ????
Kr neki!
>>>Kaj ko pa so koncerti takrat vas pa nič ne moti a ????
Kr neki!
#13 ::
GoMar si ga že kdaj srečal? Ko v mercatorju čisti za čistilkami? Pač, si že kdaj vidu mogoče direktorja ko bi tisti dan ko ma frej cajt sedel v trgovini ter pospravljav vozičke?
http://www.si-lige.com
SLOVENSKA ŠPORTNA STRAN
SLOVENSKA ŠPORTNA STRAN
ahac ::
Njegov sinko je hodil na isto (večerno) gimnazijo kot jaz in mu ni bilo treba narediti vseh izpitov, da je šel lahko na maturo (ki jo ni naredil). Meni so pa rekli, da jih moram.
Njegov sinko je hodil na isto (večerno) gimnazijo kot jaz in mu ni bilo treba narediti vseh izpitov, da je šel lahko na maturo (ki jo ni naredil). Meni so pa rekli, da jih moram.
Misak ::
Glede rokometasic.. bravo!
Ampak glede organizacije te "prireditve" ... dovoljenje so imeli samo do 11h, poleg tega da so se to spravili delat ravno v VECJE stanovanjsko naselje!!!(sam delam v merkator centru-no v notranjosti centra -foto kodak). Saj bi mogoce nehali ze ob 23h, vendar nasa vzvisena gospodicna Blagne se je na ves glas zacela dret. Tega pac ne odobravam, ker se take stvari ne organizirajo na takih krajih... Da pa vecina ima isti dan sluzbo zgodaj zjutraj.. malce nesramno, se vam ne zdi?
sadarj79: koncerti so druga rec... in NISO na takih krajih kot v tem primeru -vecje naselje v Ljubljani! Za koncerte so posebne lokacije (GR, Kongresni trg, Preserc, Metelkova mesto;) razlicni klubi ala Sub Sub, ...)
Tudi moj sodelavec, ki zivi ulico naprej od Merkator centra se je zgrazal nad takim pocetjem (seveda klic na 112 ni zalegel). In ce mora clovek vstati ob 4h zjutraj, mar mislis daj e to do nejgai n ostalih posteno?
1x na leto pravis? nope... ce se taka stvar enkrat tolerira, se bo to zgodilo veckrat in ne samo 1x!
Ampak glede organizacije te "prireditve" ... dovoljenje so imeli samo do 11h, poleg tega da so se to spravili delat ravno v VECJE stanovanjsko naselje!!!(sam delam v merkator centru-no v notranjosti centra -foto kodak). Saj bi mogoce nehali ze ob 23h, vendar nasa vzvisena gospodicna Blagne se je na ves glas zacela dret. Tega pac ne odobravam, ker se take stvari ne organizirajo na takih krajih... Da pa vecina ima isti dan sluzbo zgodaj zjutraj.. malce nesramno, se vam ne zdi?
sadarj79: koncerti so druga rec... in NISO na takih krajih kot v tem primeru -vecje naselje v Ljubljani! Za koncerte so posebne lokacije (GR, Kongresni trg, Preserc, Metelkova mesto;) razlicni klubi ala Sub Sub, ...)
Tudi moj sodelavec, ki zivi ulico naprej od Merkator centra se je zgrazal nad takim pocetjem (seveda klic na 112 ni zalegel). In ce mora clovek vstati ob 4h zjutraj, mar mislis daj e to do nejgai n ostalih posteno?
1x na leto pravis? nope... ce se taka stvar enkrat tolerira, se bo to zgodilo veckrat in ne samo 1x!
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
OldSkul ::
Ja kaj ste pa mislni,edine so prvakinje v Sloveniji doslej zato si zaslužijo eno orenk zabavo!
poweroff ::
Ej, takile mi gredo pa najbolj na jetra.
Če želiš mir, se preseli v rovte, kot ti je že Thomas rekel. Jaz recimo živim na vasi. In imam mir. Samo do zdravnika rabim 1 uro, do trgovine 15 minut, do službe 1 uro, včasih crkne elektrika čez noč (dvakrat na leto recimo), včasih ne splužijo pa se do Ljubljane vozim dve uri ali pa cel dan. Ti pa teh problemov nimaš. Imaš pa hrup.
Vsega se pač ne da imeti.
Če želiš mir, se preseli v rovte, kot ti je že Thomas rekel. Jaz recimo živim na vasi. In imam mir. Samo do zdravnika rabim 1 uro, do trgovine 15 minut, do službe 1 uro, včasih crkne elektrika čez noč (dvakrat na leto recimo), včasih ne splužijo pa se do Ljubljane vozim dve uri ali pa cel dan. Ti pa teh problemov nimaš. Imaš pa hrup.
Vsega se pač ne da imeti.
Misak ::
Matthai: oprosti, vsakdo ima pravico spati v tisini. Pomisli malo DO KDAJ so lahko odprti lokali v centru in podobnih vecjih naseljih? Celo noc - 100% ne. In ce hocem mirno spati, mar to pomeni da moram iti ziveti na vas? Le zakaj???
Torej smo mi v mestu prikrajsani glede miru? Mene prav nic ne moti ce hodim podnevi v trgovino 30 min (pac przgem na poti enega ali dva) ali do zdravnika 20 min dlje (da nekateri hodimo pes, zato toliko traja). Amap kar se pa tice nocnega miru, to pa vsekakor zgovarjam in tudi bom v prihodnje!!!
P.S: za primer vzami mladino ki ob 1h zjutraj razgraja pred Presernovim trgom. Neka mamca vsa histericna poklice policijo in voila - mladenici so pridrzani (do streznitve najverjetneje). In to vse samo zato, ker so kalili nocni mir.
Zdaj te pa sprasujem ali ima g. JANKOVIĆ pravico do kalitve miru???
Primer je isti, razlika je v polozaju "storilca".
Boril se bom se naprej proti napakami nasega sistema!
In to je pac MOJE mnenje....
Torej smo mi v mestu prikrajsani glede miru? Mene prav nic ne moti ce hodim podnevi v trgovino 30 min (pac przgem na poti enega ali dva) ali do zdravnika 20 min dlje (da nekateri hodimo pes, zato toliko traja). Amap kar se pa tice nocnega miru, to pa vsekakor zgovarjam in tudi bom v prihodnje!!!
P.S: za primer vzami mladino ki ob 1h zjutraj razgraja pred Presernovim trgom. Neka mamca vsa histericna poklice policijo in voila - mladenici so pridrzani (do streznitve najverjetneje). In to vse samo zato, ker so kalili nocni mir.
Zdaj te pa sprasujem ali ima g. JANKOVIĆ pravico do kalitve miru???
Primer je isti, razlika je v polozaju "storilca".
Boril se bom se naprej proti napakami nasega sistema!
In to je pac MOJE mnenje....
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
krneki0001 ::
Če hočeš imeti žurko to prijaviš na policijo in ti izdajo dovoljenje - in žurko imaš do ure do katere si se zmenil.
Če koga moti hrup ne more nič ker je bilo to prijavljeno na policijo.
Drugače vam pa predlagam da se ne bunite glede Jankoviča - pač je bil u pravem času na pravem mestu in mu je uspelo - ni treba vsakega ki ima denar pljuvat - pa bi bli vi takrat zraven pa bi vi mel tut denar zdej. Mogoče boste ravno vi čez par let na njegovem mestu - pol bojo pa drugi po vas pljuval - ni dober občutek.
NE DELAJ ČLOVEKU TEGA KAR NOČEŠ DA SE TEBI ZGODI!!!
LP
Nebivedu
Če koga moti hrup ne more nič ker je bilo to prijavljeno na policijo.
Drugače vam pa predlagam da se ne bunite glede Jankoviča - pač je bil u pravem času na pravem mestu in mu je uspelo - ni treba vsakega ki ima denar pljuvat - pa bi bli vi takrat zraven pa bi vi mel tut denar zdej. Mogoče boste ravno vi čez par let na njegovem mestu - pol bojo pa drugi po vas pljuval - ni dober občutek.
NE DELAJ ČLOVEKU TEGA KAR NOČEŠ DA SE TEBI ZGODI!!!
LP
Nebivedu
poweroff ::
Hja, samo neki mi pojasnite potem - zakaj pa ljubljančani potem hodijo na izlete v okoliške vaške kraje in svinjajo, norijo in vse potacajo? Na vasi ravno tako ni miru. Razlika je pa ta da če jaz pokličem policijo zato ker je folk toliko zaparkiral da se še s kolesom ne morem voziti, se jim sploh ne bo dalo priti.
Parkirajo pa divje, ker jim je škoda dat 300 SIT za parkirišče ali hoditi 10 minut peš (pa na sprehod so prišli!)
Ko pa jaz v ljubljani parkiram pred zdravstvenim domom na črno, pa stanovalci sosednjih blokov takoj kličejo pajka. Po možnosti isti ljudje, ki so dan prej parkirali in nasvinjali kakšno vas.
To mi gre na jetra.
Parkirajo pa divje, ker jim je škoda dat 300 SIT za parkirišče ali hoditi 10 minut peš (pa na sprehod so prišli!)
Ko pa jaz v ljubljani parkiram pred zdravstvenim domom na črno, pa stanovalci sosednjih blokov takoj kličejo pajka. Po možnosti isti ljudje, ki so dan prej parkirali in nasvinjali kakšno vas.
To mi gre na jetra.
modelizer ::
Popolnoma se strinjam Matthai, osebno sem najbolj jezen na obiskovalce Šmarne gore, ki zaparkirajo vse kar je mogoče, včeraj popoldne sem se peljal mimo tacna in sem mislil, da bom doživel živčni zlom.
...........fly, robin fly........up, up to the sky
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lisičenje v Stožicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 23722 (20125) | Gregor P |
» | Pravila (pravna) za prireditve na prostem? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 35408 (33107) | KaiV6 |
» | Ljubljana - varna lokacija oz. naseje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20643 (12935) | BigWhale |
⊘ | Jankovicu je dolgcas (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Loža | 224226 (192289) | Pšenični |
» | jankovič je ---- (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35549 (31697) | aljazh |