» »

jankovič je ----

jankovič je ----

1 2
3
»

Meamoto ::

1.DA, vendar ne milijarde.Toliko ni mozno zasluziti po legalni poti(prosim, daedalus, vem, da je legalno).

Seveda je.

2.To tudi govorim, drzava omogoca krajo.

Se sploh zavedaš, kakšen paradoks je ta stavek? Izkoriščanje luknje v zakonu NI kraja. Še posebej pa zato ne moreš kriviti posameznika, ampak državo. Se pravi, kljub temu, da si še malo prej govoril, da so vsi premožni podjetniki mafijci, zdaj praviš, da je mafija samo država?

3.Tukaj se ti odgovor sam ponuja.

Kakšen odgovor pa se mi ponuja sam? Varianta ena - ne. (kar pomeni, da se tvoja teorija negira 100 odstotno). Varianta dva - da. (Kar pomeni, da vsak lahko zasluži milijarde, kar pomeni, da smo vsi mafijci, in da se nima smisla pritoževat nad premožnimi, ker so isti kot ti)

Se pravi po tvojem sta možnosti dve: Voli za Pinkota Palinkota ki zasluži 30.000 na mesec in živi v baraki, ker on pa sigurno ne krade, ali pa ne voli za nobenega in imejmo anarhijo.

In potem se še spražujemo, zakaj je ta država tako v pizdi...

Javon ::

Se sploh zavedaš, kakšen paradoks je ta stavek? Izkoriščanje luknje v zakonu NI kraja. Še posebej pa zato ne moreš kriviti posameznika, ampak državo. Se pravi, kljub temu, da si še malo prej govoril, da so vsi premožni podjetniki mafijci, zdaj praviš, da je mafija samo država?

Saj ravno te luknje so problem,to bi drzava morala spremeniti.Da, drzava je pod vplivom mafije oz. je mafija.


Varianta dva - da. (Kar pomeni, da vsak lahko zasluži milijarde...

Si jih mogoce ti?
Smoke em if you got em!

kekz ::

"Izkoriščanje luknje v zakonu NI kraja."

Lahko je. Kraja nima veze z zakonom. Če jaz vzamem nekomu avtomobil (recimo proti njegovi volji), je to kraja. Tudi, če bi bilo po zakonu dovoljeno, kar nekje na svetu določenim ljudem v določenih okoljih celo je dovoljeno.

Milijarde pa je mogoče pošteno zaslužiti. Če zdaj gledam v času nazaj, je bilo ogromno priložnosti in nekaterim jih je uspelo izkoristiti, večini pa ne. Npr. če kupiš ničvredno zemljo, potem pa tam nastane Las Vegas, si čisto legalno najbrž postal multi milijarder. Npr. sodelavec še zdaj ni prodal certifikatskih
delnic. Od tistih nekaj 100 certifikatskih tisočakov mu je zdaj nastalo več kot 10 milijonov.

Pred leti sem celo imel nekakšno priložnost v tem stilu. Moje bivše podjetje se je odločilo, da se bo nehalo ukvarjati z eno panogo, ker ni bila dobičkonosna. S kolegom se nama je zdelo zanimivo in sva želela pograbiti to priložnost. Direktor je bil nevoščljiv ali pa ga je zaskrbelo, da bi nama uspelo. Morda bi mu celo dali pod nos, da se je narobe odločil, ker je opustil zadevo in nama je zato (preventivno) preprečil. Potem je vse propadlo. V stilu, samo da sosedu crkne krava, pa tudi če nam zato crkneta 2.

Meamoto ::

Da, drzava je pod vplivom mafije oz. je mafija.

Vrni se malo na moj citat SSKJ-ja. Mafija je skrivna organizacija, država to pač ni. Kar pa se tiče teorij zarote, pa daj se rajši ukvarjaj z vesoljčki.

Si jih mogoce ti?

Ne. Kar pa ne pomeni, da jih ne bi mogel, če bi mi bil to edini cilj v življenju

*edit:
Lahko je. Kraja nima veze z zakonom. Če jaz vzamem nekomu avtomobil (recimo proti njegovi volji), je to kraja. Tudi, če bi bilo po zakonu dovoljeno, kar nekje na svetu določenim ljudem v določenih okoljih celo je dovoljeno.

Seveda je kraja povezana z zakonom. Kajti zakon je tisti, ki določa, kaj je kraja oziroma protipravni odvzem, ne pa tvoja vest ali morala. Kar se pravi, če v svobodni republiki Spodnji Duplek odvzem avta ne bi veljal za krajo, to pač ne bi bila kraja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Meamoto ()

Javon ::

Vrni se malo na moj citat SSKJ-ja. Mafija je skrivna organizacija, država to pač ni.

Ze dolgo ne vec, mogoce 100 let nazaj.
Smoke em if you got em!

Meamoto ::

Potem pa se izjasni: KDO točno je mafija?

Javon ::

Potem pa se izjasni: KDO točno je mafija?

Podjetniki, drzava in cerkev.
Smoke em if you got em!

Meamoto ::

Tudi majhni podjetniki? In ne organizirani kriminalci?

Daedalus ::

1.DA, vendar ne milijarde.Toliko ni mozno zasluziti po legalni poti(prosim, daedalus, vem, da je legalno).

Tolarska milijarda je v grobem 4 mio €. Kar je globalno gledano - malenkost. Tolko denarja predstavlja en res majhen procent od malega procenta koncesijske dajatve pri študentskem delu, ki je (zopet globalno gledano) en niti ne preveč obsežen biznis. Tolko en ŠOU Lj zaruži v enem letu. Popolnoma legalno pridobljena - malenkost.

Zdaj pa maš problem - al so čisto vsi bogataši na svetu, ki grejo do tega, pa tud daleč prek tega zneska - mafijaši, al pa je tvoja mala paradigma popolnoma zgrešena.

Pa mislim, da je večini tule kr jasno, da je problem predvsem v tvoji paradigmi.

Podjetniki, drzava in cerkev.

:D

Daj mi pol nekaj povej - zakaj ta vsa silna mafija pol kr ne ukine policije? Zakaj sploh vzdržuje stanje, v katerem jih lahko kdo preganja in meče v zapore? Jim ne bi blo lažje njihovega nelegalnega biznisa furat brez neke policije, pa davkarije, ipd?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

Looooooka ::

izkoriscanje zakonov so mestni redarji v ljubljani.
najbl zanimivo je ko jih vids na tv-ju in so prepricani da delajo neko hudo sluzbo in resujejo probleme mescanov v ljubljani...pescev in ne vem kaksne bedarije se.
Vse kar delajo je da pisejo kazni,ki so glih tok velke da cloveka prime da bi su una dva pajka tm z bencinom polit pa sezgat.
V lj NI dovolj parkirisc in tista,ki so so predraga.
In to da jih na tv primerjajo s parkirisci iz EU je totalno neokusno dokler ne bojo pametnjakovici primerjali evropske place pa slovenske place.
Oz ce so ze tko prepricani da se da v lj tud drugace pridt pol naj znizajo cene za avtobus.Te so tud vsako leto drazje zarad bogve kerga razloga.Zato da majo lahko avtobusi LCD monitorje pa OLED displaye za gumbke?
V lj bi mogl ze zdavni najdt plac za kr ene par parkirnih his ki bi ble zgrajene vsaj 3 nadstropja pod zemlo pa se ene par nadstropij nad zemljo in ble dost pocen da se lahka vsak iz lj parkira tm.Ce se pa ze grejo z drugimi drzavami primerjat pol naj dajo pa procentualno iste mesecne karte za vlak in avtobus.
Minimalno kar bi lahko uvedl je najvecja tarifa,ki jo lahko taxisti zaracunajo.Ampak od tega ni prejsnja zupanja nardila nc.
Ona je sla rajs miljardo za gondolo porabt da se lahko debeli anglezi do plastik fantastik ljubljanskega grada peljejo.
Upam da se par ministrov fase lisice pa da se jim koncno strga pa neki nardijo glede tega.
Kar se pa tice tega da zupan dobi lisice....mislm da bi glede na to da ma SLUZBO v CENTRU kot ZUPAN mu mogl zrihtat nek papir da lahko tm parkira.

Looooooka ::

aja pa se tole:

Po drugi strani pa mislim, da ni nemogoče, da bi bilo Ljubljani celo bolje brez njega. Kot je tudi Merkatorju

si ti sploh kdaj bil v trgovini?

od kar ni jankovica merkatorjeva ponudba in akcije propadajo.Kmal bo interspar najboljsi sosed.
Kar se pa tice trgovin ki so ble zgrajene v casu od kar ni jankovica pa sam tole:
jankovic je ze par let prej pokupu zemljisca na hrvaskem dol v srbiji in po LJ ker je vedu da se bo tm splacal odpret merkator.Nazadnje par zemljisc direkt predn so sprejel zakon o zaprtju trgovin ob nedeljo.
Ne glede na to da je nov direktor bil pohvaljen tud iz jankoviceve strani pa da jankovic se hod tja...se je ponudba v merkatorju kr fino poslabsala.

za ljubljano pa to:
ce bi ostala prejsnja zupanja bi blo 1000000000% slabs kokr ce mamo jankovica.Al pa kerga kol od drugih kandidatov.Tko da bogve kaksna fousija te mece k tem izjavam ampak met nekoga,ki je preprosto bolj talentiran za posel na celu je boljs kot nekoga,ki ti je iz bogve kerih osebnih razlogov bolj vsec.
Sj men je freddy miller tud zabavna oseba pa ga se zmer ne bi zvolu za zupana...ker pol ti grejo taki genijalci miljardo za gondolo zagont...unict vse programe prejsnje zupanje in v enem letu naredit CISTO NIC VIDNEGA.
In ko ugotovis da si izvolu klovna in das gor enga jankovica te mogoce se zadane dejstvo da je prejsnji genijalec zagonu cel proracun.

Pa kksni politiki,ki bi jih blo treba odstavt direkt se pol tud najdejo in pridejo na tv izjavljat debilnosti kot so "to da je proracun za ljubljano manjsi si lahko ljubljancani pripisejo sami sebi kot kazen ker so izvolili takega zupana"(no ja neki v tem kontekstu).
Kokr da je jankovic 1 dan po izvolitvi sprejel zakon o regijah in zajebu ljubljano na drzavnem nivoju.

Tazga nacionalisticnega bullshita se pr SNSu ne vids vsak dan.Najbl zalostn je pa k je v sloveniji kr neki debilnega folka,ki bo pol takim izjavam clo verjel.
In pol itak rajs voljo "ameriske genije" kot so bajuk....ki pridejo slovenijo resit pred problemi tko da predlagajo obdavcitev delovskega razreda ampak bog ne daj da se bogatih dotaknemo,da ne bi slucajno zbezali iz slovenije.
Pfuj pfej pa taki zupani in politiki.
Ene par jankovicev bi rabl....sicer bi jim blo verjetn lazji ce bi se pisal Kersnik al pa kj slovenskega(ker pol "zavedni slovenci" ne bi mel razlogov da pizdijo), pa bi bla Slovenija takoj na boljsem,mi bi mel parkirne prostore...ljubljana bi mela luci tko da ne capci nobenga vec ropal po cesti....redarke bi si koncno nasle sluzbo na kero bi bli lahko njihovi otroci ponosni(zdej mislm da so smetarji 20 stopnick nad njimi...ker clo opravljajo koristno delo)...pa mogoce bi jim clo ratal ozivet mestno jedro da bi blo tm spet kj za delat.
Ne pa da tle slo-tech za zabavo berem =)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Looooooka ()

Looooooka ::

Kaj je pa naredil do sedaj? V ljubljano je hotel naseliti cigane To je edino kar je. Pa še nekaj o tej tovji shit izjavi. Torej lahko po tvojem dober župan celo nekoga posili ali ubije vendar ker dobro opravlja sovjo funkcijo je celo nad zakonom. Očitno je prisotnost socialističnih časov pri nas še precej močna.

Redarji -> priblizno ista sluzba kotizterjevalci.Folk, ki mu je ocitno vseen kaj si drugi misljo o njih.

Cigane je hotu v lj naselt.Ja nekdo v politki,ki si je clo drznu probat to sramoto,ki so nam jo KMETAVZARJI nardil pred evropo popravt.Kdo bi si mislu, da bi se nekdo clo najdu glih predn gremo v EU,ki bi znal rect da majo vsi pravico nekje zivet in da je sramota kar si delamo PRED predsedovanjem evropske unije.Kdo nas bo pa resno vzemu ce se enim ciganom ne znamo bajte najdt?

Kar se tice njegovih miljard je pa clovk ZE POVEDU 100000x kako je prsu do njih.Kako je zastavu svojo bajto in vse premozenje da je kupu delnice merkatorja ko niso ble vredne NIC in naredu iz merkatorja to kar je dons.Multimiljonarska veriga stacun po celi Jugoslaviji.
Sam zato ker mu je nekdo fous in ker vec kot ocitno ne prenasa dejstva da bi nekdo,ki ni bil rojen v sloveniji zasluzu v tej drzavi vec kot on se ne pomen da to ni mozno.

In kje mam dokaz zato?

Mislm da je bla 2 mesca nazaj na tv najbogatejsa slovenka,ki ma tud tok miljonov pod zepom da gre lahko dons spat pa ji ne bo nikol kesha zmankal...in je isto s svojim biznisom(za kerga si clovk ne bi mislu da bi kadarkol tok kesha nanesu) zasluzla miljone...in guess what.A misls da je 1/6 zarot o tem kako je denar z mafijo dobila poslusala kadarkol.
NEEEEEEE.
why?
Ker je cista slovenka.
Grem stavt pa da bi ji isti primitivci ki jankovicu ocitajo miljone z najvecjim veseljem rekl da se je do njih dokopala s prostitucijo.
Pac zalostna mentaliteta te drzave.
Mogoce bomo zdej ko smo v EU to mal spremenil...ker bojo mel VSI sosedje,ki se bojo sm preselil 3x vec kesha kot mi.
Al bomo pa laufal okol kot kure pa se drl da so vsi nemci,avstrijci,franzoci pa anglezi mafijci.

_marko ::

Looka:
Tvojega izliva o Jankoviču ne mislim komenentirat, niti tvoje subjektivne presoje o ponudbi Merkatorja, itd...

Ampak, ej, če nimaš pojma o ekonomiji je ne omenjaj v svojih postih preveč.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

luli ::

Kako ste eni pametni!

Če je jankovič kupil delnice po jurja (1000 SIT) in jih prodal za 50 jurjev, se je njegov dobiček še vedno samo x49. Danes njegovo premoženje ocenjujejo na 4milijarde SIT, torej je kot mladenič (pravi, da je pred merkatorjem na tržnici prodaval jabolka) prišel do 100milijonskega kredita s katerim je "pametno" kupil Merkatorjeve delnice? Tudi če ste tako naivni, da kupite to zgodbo še vedno ostaja vprašanje kako je lahko tak kredit sploh dobil.

Ne kupite vsake zgodbe.
Sicer pa Ljubljano vodi desničar. In Janković desničar je tako po kapitalu, izkoriščanju delavcev, avtonomnem vodenju,...

borchi ::

> Tudi če ste tako naivni, da kupite to zgodbo še vedno ostaja vprašanje kako je lahko tak kredit sploh dobil.

pameten bankir bi mu dal 200 miljonski kredit, katerega bi moral zavarovat s kupljenimi delnicami. če je tip predsednik uprave in se je pripravljen zapufat za take denarje, potem mora verjet v podjetje in ve, da mu bo uspelo.
l'jga

jype ::

Odkar Jankovića ni maš v Mercatorju v akciji Jaffa cakes double pack ki ima vsebino dveh navadnih škatel in stane 360 SIT, ena navadna škatla Jaffa cakes pa stane 170 SIT. Who's insane?

luli ::

Ko je bil Merkator skoraj edini trgovec sem v Avstriji kupoval izdelke za 3x manjši denar. Hofer je imel slovenski izdelek (ribe z zelenjavo) natanko 3x cenejši kot Merkator. Merkator je imel protekcijo s strani države, tako da praktično nisi imel izbire. In yupe "ne moreš!" gledati poslovanja monopolnega in nemonopolnega trgovca! No pardon mogoče ti lahko.

WarpedGone ::

Odkar Jankovića ni maš v Mercatorju v akciji Jaffa cakes double pack ki ima vsebino dveh navadnih škatel in stane 360 SIT, ena navadna škatla Jaffa cakes pa stane 170 SIT. Who's insane?


Kvečjemu tist, ki to kupi. V svobodni državi lepo rečeš "Hvala lepa" in greš drugam.

Folk, naučte se glasovat z denarnico in nehajte jamrat!
Zbogom in hvala za vse ribe

jype ::

To sem napisal samo za intermezzo, tudi ne verjamem, da se prej take "napake" niso dogajale.

Da pa luli jamra, kako je Mercator grozen, ker mu je poskušal prodat trikrat dražje, je pa normalno, saj luli še vedno misli, da je naloga podjetja Mercator da njemu dostavi najcenejše in najkvalitetnejše izdelke.

Jaz hodim v Mercator zato, ker je najbližje, ne zato, ker bi mi bil všeč njihov idiotski sistem pik ali pa njihov logo.

Še vedno mislim, da je Janković lahko povsem pošteno obogatel in da ni nič spornega, če v biznis stlačiš vso družino in vse kolege, dokler pri tem ne kršiš zakonodaje. Ali Janković je ali ni delal pošteno, o tem seveda ne morem soditi, ampak na jetra mi gre mnenje, da eni sklepajo da vir njegovega bogastva mora biti kriminal, ker se pošteno itak ne da zaslužit gore denarja.

Da pa potem ko ljudje razumejo, da si sposoben, in ti država naredi najboljšo reklamo, ko te vrže iz enega najbolj uspešnih državnih podjetij, kandidiraš za župana največjega mesta v državi, se mi zdi pa pametno. Če tega ne bi storil, bi pač vrgel dobro priložnost stran.

Torej, kaj bomo danes očitali županu?

luli ::

Kaj bomo očitali županu?

Nič! Kot vsak kapitalist (desničar) je uresničil svoje sanje (denar) in zato gazil (ljudi). Jaz mu ne očitam popolnoma nič. Po moje je celo prav, da so ljudje za izdelke plačevali 3x-no ceno. In hvala bogu, da obstajajo taki ljudje kot si ti yupe. Kako bi drugače človek sploh lahko postal bogat?

Meamoto ::

Če je jankovič kupil delnice po jurja (1000 SIT) in jih prodal za 50 jurjev, se je njegov dobiček še vedno samo x49

1.000SITx49=49.000SIT

1.000SITx50=50.000SIT

Ne samo logika, tudi matematika vas jebe.

kekz ::

Kje in kdaj pa je bilo možno dobiti Mercator po jurja? Jaz sem jih kupil s certifikati po 7 jurjev. Potem so res padle na dobre 3 jurje, ko je bil direktor jugoslovanski podpredsednik vlade, Kazimir Živko Pregel.

Je bila pa že boljša naložba npr. v Lesnino po okoli 10 jurjev, prodal pa si jih lahko že skoraj po 400 jurjev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kekz ()

_marko ::

Gorenje in Krka sta bili najboljši naložbi :8)
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

darkolord ::

Ne samo logika, tudi matematika vas jebe.

Taprav se je oglasu. Če prodaš za 50 jurjev, je to sicer 50x več, ampak še vedno moraš za dobiček odštet jurja, ki si ga vložu.

kekz ::

Krka je zrasla za 35x, Gorenje samo za približno 6x, Lesnina pa za 30x.
Če pomislimo še, da je bilo treba na Krko čakati sredi noči in so ti vnovčili samo manjši del certifikata, ostalo pa vrnili. Lesnina je bila terna.

Največ pa se je dalo zaslužiti (in kasneje tudi izgubiti) najbrž z Dadasom >:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kekz ()

sparklyslo ::

Takole, da se ve kdo ne more azbestnih kritin v vrtcih zrihtat zraven pa jih uspe še podražiti, lahko pa zapravlja za hotele in podobno.
Fuj se mi kar gabi. No saj pravijo, da imamo tisto, kar si očitno zaslužimo (kar eni izvolijo). Butale here we come ....

Vir:Dnevnik

LJUBLJANA - Predlog letošnjega proračuna Mestne občine Ljubljana je za 33,6 milijona evrov manjši od lanskega. Največ bo rezov pri obnovi in vzdrževanju osnovnih šol in vrtcev, saj župan Zoran Janković tu načrtuje za več kot osem milijonov evrov manj denarja.

Skupno je izobraževanju in predšolski vzgoji namenil dobrih 13 milijonov evrov manj. Konkretno se bo to poznalo pri sanaciji azbestnih streh vrtcev, bolj skopuškem občinskem sofinanciranju varstva otrok, kar bo najverjetneje pomenilo do 10-odstotno podražitve vrtcev, in skorajda zamrznjenih investicijah v osnovne šole in vrtce, ki bi jih moralo biti za 6,8 milijona evrov, v proračunu pa so za to predvideli le dobrega pol milijona. Med področji, ki jim predlog novega proračuna namenja manj denarja, bosta tudi kultura s skoraj 3 milijoni evrov manj in zdravstvo s slabimi 800.000 evri manj.

Kljub napovedim o reorganizaciji mestne uprave bo ta pod Jankovićem očitno bolj potratna od letošnjega leta, saj bo po kadrovskem načrtu konec letošnjega leta v MOL šest zaposlenih več, skupaj torej 560. Tudi stroški mestne uprave bodo za dobrih 15 odstotkov višji od realiziranih v lanskem letu in s skoraj 27 milijoni evrov predstavljajo tretjo najvišjo postavko predloga letošnjega proračuna.

V oči bode dejstvo, da je denarja za županstvo še enkrat več kot lani (skoraj pol milijona evrov), da bodo vodilni za potovanja v tujino odšteli skoraj polovico več (242.000 evrov), medtem ko se bodo stroški za hotele in restavracije povišali kar za 157 odstotkov. Tudi v službi bo županstvu lepše, saj bodo za prenovo Magistrata porabili 167.000 evrov. Več denarja bo tudi za strokovno izobraževanje zaposlenih v mestni upravi (198.000 evrov oziroma za 52 odstotkov več kot lani), delo svetniških klubov in nakup avtomobilov.

Še naprej bo Mestna občina Ljubljana veliko plačevala računalniškim podjetjem, saj je za nove računalnike in programsko opremo predvidenih kar 1,3 milijona evrov, medtem ko v mariborski občini za to porabijo petkrat manj denarja, v Celju pa kar desetkrat manj

Zgodovina sprememb…

kopriwa ::

Eni že veselo mahajo po zraku vidm, Janković gor dol, že prvi stavek ti dosti pove o problemu. Proračun se je zmanjšal za tolk, nekje bo treba vzet ta denar. Verjamem da bi bla razporeditev denarja drugačna, če ne bi zmanjšali proračuna. Razlog za to je, da postavijo Jankovića v slabo luč, oz. da ne bo imel dovolj sredstev za izpeljavo svojega načrta (tistih 10 točk, ki si jih je zadal). Sicer se je pa županovanje komaj začelo, ni še čas za pljuvanje, čas bo pokazal svoje.

Double_J ::

Med volilno kampanjo, je vedel koliko sredstev bo prejel.

Zakaj je potem nakladal, kaj vse bo storil, kar sedaj pravi, da nič ne bo iz tega?

sparklyslo ::

že prvi stavek ti dosti pove o problemu


ja men prvi stavek pove, da mora občina očitno malo manj porabiti. Kot kaže se bodo stroški za županovanje, upravo očitno povečali.
Obeta se celo obnova magistrata, ki nima azbetne kritine, vrtec v katerega hodi moj otrok pa jo ima in se ne "najde" sredstev za obnovo.

Zdej pa ti men reč, da ga zagovarjaš. A je treba denar šparat na otrokih?

St@jler ::

Heh, meni se še vedno zdi, da je Janković sposoben narediti več, kakor vsa golazen, ki se je prej vlačila po magistratu. Od Rupla, Potočnikove pa Simšičke. Sam njih mediji niso tako po zobeh vlačil ker so bili taprava stran, Janković pa gre itaq trenutni vladi v nos, in posledično tudi medijem, ki jih kontrolira trenutna oblast.
Če nebi Potočnikova in Simšička zagonile 1 mlrd SITov za to ku****o vzpenjačo, bi pa bilo mogoče več denarja za obnove streh ipd.

Turtle ::

čefur , ko bo vrjetn še več nakradu kokr uni dve pras**i pred njim... Nam drobtino sem pogačo...Narod pa prav no bomo vsaj mel drobitno.....žalostno

miko 55 ::

vzpenjača je tako ali tako nateg. pa da se bo investicija vrnila bomo rabli 40 let. pa upajmo da ne bo težav in remontov itd. ja če verjameš, torej se denar vrnil po 60 letih. kdo jo bo pa gledal??? halo??
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA

singular ::

Če so luknjev zakonu, ki omogočajo da hitro obogatiš Javon, zakaj pa potem nisi bogat? Zakon je za vse enak, izkoristi ga, če ga lahko.

Kar se pa jankovica tice ma okrog 10-15 mio evrov, kar je za enega slovenca veliko, vendar sam vem še za nekaj sovencev, ki imjo dosti več kot on. Kar se pa tiče svetovne "lestvice" pa sploh brezvze, jih je preveč:) Po tvoje so vsi po vrsti mafijci ane:D

aljazh ::

Ne pozabite na spremenjen zakon o financiranju občin in spremembe zakona o dohodnini, ki sta Ljubljani odvzela slabih 57 milijonov evrov (podatki MOL) oziroma 38 milijonov (podatki MF).

Kdo je predlagal in sprejel omenjena zakona, najbrž ni potrebno posebej poudarjati 0:)

Podrobnosti tukaj.

Ne gre torej vso jezo stresati na ljubljansko mestno upravo.
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lisičenje v Stožicah (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13220951 (17354) Gregor P

Jankovicu je dolgcas (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Loža
1584212291 (180354) Pšenični

Več podobnih tem