» »

Onemogočen dostop do nekaterih spletnih strani

Onemogočen dostop do nekaterih spletnih strani

sailor ::

pozdravem vsem slotechovim...

debitant na straneh... s probelmom seveda...
najbrz ni hude narave... zavoljo mojega laičnega poznavanja tovrstnih zadev pa na en način je :\

Zadeva je taka. Včeraj sem prek criss-cross kabla v mrežo spravil dva računalnika in
poštimal dostop do interneta (ADSL) na obeh mašinah (s pomočjo članka "Deljenje internetne povezave. Hvala ali3n. Drugače nebi :) ) Problem je v temu, da na mašini, ki do interneta dostopa preko mreže ne morem dostopati do nekaterih spletnih strani.... npr. Hotmail. Večina strani dela čisto ok. Določenih naslovov pa noče odpreti in stran nalaga do neskončnosti.

Ker se mi svita le tako od daleč bi lepo prosil, če mi kdo bolj od blizu poda kakšen nasvet.

hvala .... laik :)

Slowenc ::

Poskusi v start/run/cmd napisat ping www.hotmail.com. Če dobiš odziv, potem je nekaj narobe z brskalnikom.
Drugače pa poiskusi z mozillo, opero, ... dostopati do teh strani. Lahko pa tut pokličeš na Siol.
Skiny gate.

sailor ::

tnx za nasvet... zadeva mi še zmeraj ne dela... poskusil sem "pingati"...s strani, ki mi jih odpira zelo počasi (cca. 2 min:O ) ne dobim odziva... s strani katerih mi brskalnik
ne odpira pa dobim odgovor.... naj še 1x povem da, se večina strani naloži čisto normalno... poskusil sem tudi z Opero in Mozilo... tudi tu negre... tudi na Siolu mi niso znali svetovati....

aha še to... pozabil sem povedati... na mašini katera je direkt na internetu imam W2000 na tej ki dostopa preko mreže pa WXP

hvaležen bi bil, če ima še kdo kakšen hint katere nastavitve naj preverim...

Gandalfar ::

MTU zmanjsaj na 1492

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793567489 (4318) c23po
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

11952082 (23832) simone
»

Kateri switch /1000

243949 (3216) tony1
»

Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )

5623225 (22141) MTB
»

T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.Paket

192801 (2458) jerriho

Več podobnih tem