Forum » Strojna oprema » Prenos iz 40 GB na 120 GB !!!
Prenos iz 40 GB na 120 GB !!!
JC_DENTON ::
Ok.
Do pred kratkim sem imel windows in vso sranje na disku za 40 GB z oznako C.
Zanima me če je možno prenesti vse podatke s tega diska na novi hard drive (120 GB) oznaka F brez formatiranja ?
A je to sploh možn ?
Do pred kratkim sem imel windows in vso sranje na disku za 40 GB z oznako C.
Zanima me če je možno prenesti vse podatke s tega diska na novi hard drive (120 GB) oznaka F brez formatiranja ?
A je to sploh možn ?
Caligula ::
Ce bos menjal samo disk in ne celotnega racunalnika oz plate,.. pol ja in to brez tezav.
Sam Norton ghost uporabis. Ker pa je podobnih tem ze kar nekaj tukaj na forumu se malo potrudi in pobrskaj, ker ze vse pise kako pa kaj.
Sam Norton ghost uporabis. Ker pa je podobnih tem ze kar nekaj tukaj na forumu se malo potrudi in pobrskaj, ker ze vse pise kako pa kaj.
billy ::
Problem lahko nastane, če je nov disk SATA in dela samo v windowsih. Ghost uporablja DOS in težave so tukaj. Jaz sem uporabil en imaging program...ne vem več točno katerega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za kopiranje diskOddelek: Programska oprema | 4329 (3762) | imagodei |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10707 (7892) | Keyser Soze |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4711 (4065) | Boky |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2401 (1772) | BlackHole |
» | winME restore mapaOddelek: Pomoč in nasveti | 2611 (2153) | Jeronimo |