Forum » Strojna oprema » Disk WD 800JB piska...a lahko uvlejavljam garancijo?
Disk WD 800JB piska...a lahko uvlejavljam garancijo?
Primoz78 ::
Vceraj sem dobil nov napajalnik in ker je stari napajalnik bil precej glasen nisem niti opazil, da mi piska disk. Lahko recem, da je disk najglasnejsa komponenta v moji masini...prav zoprno piska cel cas, ne samo ko kaj kopiram. Star je cca. leto pa pol...zanima me ce lahko uveljavljam garancijo na tako "napako" ?
lp Primoz
p.s. Imam se cca. leto pa pol garancije
lp Primoz
p.s. Imam se cca. leto pa pol garancije
perci ::
Stetiraj z WD-jevim diagnostičnim orodjem, ki ga dobiš na njihovi strani. Če ti bo pokazalo kaksne napake, zadevo reklamiraj. Če ne pokaze nic, nimas dosti moznosti.
Primoz78 ::
Thx Perci...bom stestiral, pol bom videl kako naprej, ker je res zoprno to piskanje...V roku 1 meseca bom dal vodno hlajenje not, pa bom bolj malo dosegu ce ne utisam diska na kak nacin
Lp Primoz
Lp Primoz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DFI NF4 Ultra-D SATA problemOddelek: Strojna oprema | 1131 (945) | Good Guy |
» | DFI NF4 Ultra-D smoking&burning... (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 12440 (8525) | Primoz78 |
» | Ocena Konfiguracije - X2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4887 (3513) | mate2006 |
» | Leadtek WinFast Geforce 6800 in nadležni piski (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7076 (4436) | cpu |
» | zakaj mi vn meče v špilihOddelek: Navijanje | 1690 (1337) | Primoz78 |