Forum » Zvok in slika » .mts format na DVD
.mts format na DVD
Jazzie ::
Pred kratkim smo kupili Sony HDR-CX260VEB, posnetke snema v .mts formatu. Nikakor ni jasno, kako naj bi to spravila na DVD, da se obdrži OK kvaliteta. Poskusila sem s programom FormatFactory, a je bila slika v pretvorjenem .avi videu ''majava''. Zaenkrat zato snemamo kar direkt s kamere z dvd snemalnikom (preko TV-ja), a na tak način npr. ni možno na začetek vstaviti uvodnega napisa, urediti videov in tako naprej.
Kako to naredite tisti, ki se ukvarjate z videi? Kot je verjetno razvidno iz mojega pisanja, o tem nimam ravno veliko pojma.
Kako to naredite tisti, ki se ukvarjate z videi? Kot je verjetno razvidno iz mojega pisanja, o tem nimam ravno veliko pojma.
krebs11 ::
Jaz uporabljam Pinnacle Studio 15 za dodajanje napisov, prehodov,itd. Drugače pa poskusi program Freemake Video Converter, sam nima možnosti dodajanja napisov, lahko pa vse posnetke združi v en posnetek- Join files-on, ko dodajaš posnetke moraš izbrat pod vrsta datotek all files, da ti pokaže *.m2ts potem pač izbereš spodaj v kaj ti spremeni, nastaviš in convert.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj izbrat: .mts ali mp4Oddelek: Zvok in slika | 3868 (3598) | vasquez |
» | HD ali FULL HD KAMERAOddelek: Zvok in slika | 5609 (4633) | JOKER |
» | Hd kamera, tv .... itdOddelek: Zvok in slika | 3632 (3274) | JOKER |
» | Odpiranje MOV formataOddelek: Pomoč in nasveti | 3412 (3257) | Mendex |
» | Program za urejanje videaOddelek: Programska oprema | 2476 (2383) | Vlady |