Forum » Programiranje » Adacta ADBASE
Adacta ADBASE
Totscha ::
Hoj.
Tis uporablja bazo (adbase20.cdb), ki je nekem posebnem formatu, ki ga je razvila Adacta. Se je kdo tukaj kdaj kaj igral in mu je mogoče celo uspelo zadevo pretvorit v kakšen malo bolj splošno poznan format?
Jaz že nekaj časa poskušam z vse vrste orodji za analiziranje baz, pa mi nikakor ne uspe stvari spravit v kakšno uporabno obliko.
Kakšna ideja?
Tis uporablja bazo (adbase20.cdb), ki je nekem posebnem formatu, ki ga je razvila Adacta. Se je kdo tukaj kdaj kaj igral in mu je mogoče celo uspelo zadevo pretvorit v kakšen malo bolj splošno poznan format?
Jaz že nekaj časa poskušam z vse vrste orodji za analiziranje baz, pa mi nikakor ne uspe stvari spravit v kakšno uporabno obliko.
Kakšna ideja?
Haters gonna hate... ;)
WarpedGone ::
Ha, good luck :)
Sm neki malga cajt delu tam, adbase je čist inhouse razvita zadeva, po specifikacijah parih matematikov.
Se spomenem šw primerjalnih grafov performans nalimanih na steno, kako je stvar poscala vse takrat aktualne zadeve. Kao:)
Aja, bledo se spominjam da je šlo za besno uporabo bitmap indexov.
Sm neki malga cajt delu tam, adbase je čist inhouse razvita zadeva, po specifikacijah parih matematikov.
Se spomenem šw primerjalnih grafov performans nalimanih na steno, kako je stvar poscala vse takrat aktualne zadeve. Kao:)
Aja, bledo se spominjam da je šlo za besno uporabo bitmap indexov.
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
Blond ::
Zgleda da so to dobro pogruntali, saj še zdaj ni uspelo nikomur tega pretvorit v kak bolj človeški format.
LP
Blond
LP
Blond
www.galea.si
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
Totscha ::
Nasplošno je tukaj premalo interesa. Jaz sem se že kar neki časa nazaj sprijaznu, da se na kak grozno preprost način tole ne da narest...
Haters gonna hate... ;)
Theoxx ::
Ne se trudit z bazo... Je res trd oreh... Z malo truda se da uporabit kar v TIS vgrajen export.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program ki upravklja s programomOddelek: Programiranje | 2222 (1054) | MrBrdo |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2603 (2239) | opeter |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28392 (7828) | LexLuthor |
» | kako bi iz imenika pobral vsa imena in priimkeOddelek: Programiranje | 1997 (1621) | StratOS |
» | A kdo pozna te fonte?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1820 (1494) | TheHijacker |