»

Začetek prodaje Athlonov 2600+ ter 2700+

X-Bit Labs - Kljub izidu AthlonXP 2600+, 2700+ ter 2800+, ki se je zgodil že nekaj časa nazaj (a je šlo za, bolj kot ne, navaden paperlaunch), so se sedaj omenjeni procesorji na 333 MHZ vodilu že začeli pojavljati tudi na prodajnih policah. Po poročanju X-Bit Labs so včeraj začeli s prodajo le-teh na Japonskem. Cena za model 2600+ znaša 354 ameriških dolarjev, medtem ko dražja inačica stane slabih osemdeset dolarjev več. Cene veljajo seveda za količine nad 1000 kosi. Procesorji bi se, po zagotovilih AMDja, drugod po svetu morali pojaviti v roku nekaj tednov (kar je, roko na srce, zelo raztegljivo časovno obdobje). Klik!

1 komentar

Lepa modifikacija

Bit Technologies - Najbrž ste že vsi kdaj videli plazemsko kroglo (če ne veste, kaj je to, potem si le preberite tale članek). Zadevca zgleda zelo lepo in seveda je bilo le vprašanje časa, kdaj se bo kak navdušenec spomnil, da bi ena taka krogla kar dobro popestrila ohišje. In seveda, se je eden našel - v svoje ohišje je vgradil 80 milimetrsko plazemsko kroglo. Potek vgrajevanja take krogle v ohišje kot tudi končni efekt si lahko ogledate v tem članku.

Hehe, definitivno ena WOW zadeva za LAN žurke[:D].

5 komentarjev

Še več osnovnih plošč

Tweak Town - Sicer smo danes novico o testu osnovnih plošč že objavili, a na internetu se je pojavil že nov. Kakorkoli že, med zdolgočasenim brskanjem po TweakTown, sem odkril, da so se tudi na tej strani odločili testirati nekaj plošč na SiS648 naboru. Odločili so se za proizvajalce MSI, Gigabyter ECS in spisali 13 strani dolg test. V kolikor se še vedno ne morete odločiti, katero ploščo bi kupili, vam ni več pomoči. [:D]

0 komentarjev

Ati oznanil partnerstvo z Neue ELSA GmbH

Tom's Hardware - Elsa se je vrnila in skelnila partnerstvo z ATIjem, kar je vsekakor dobra novica za Elsine nove gospodarje. Njihova prestižna grafična kartica bo seveda grajena na Radeonu 9700 ter se imemovala ELSA Gladiac 9700 PRO, a bo nažalost naprodaj le v Nemčiji, Avstriji in Švici. Kartica bo, kot vsi ostali Radeoni, imela 128 MB DDR pomnilnika, podporo DirectX 9 in še ostale dobrote, značilne za to odlični R300. Klik!

1 komentar