»

Počitnice

Slo-Tech - Saj veste. No, danes sem zamenjal vnos sporočil v forumu (tako da sedaj ne letijo več v napačne teme). Komentarji seveda sem.

Samo še nekaj... od sedaj naprej lahko urejate in brišete svoje umotvore samo dve uri po nastanku in nič več.

17 komentarjev

Slike Thoroughbreda

Overclockers Taiwan - Vsi ga pričakujemo z veliko naglico - in izgleda, da je vsak dan bližje. Thoroughbred, novi AMDjev procesor, naslednik Athlona XP (Palomina), grajen na 0.13 mikronski tehnologiji bo Intelu povzročil še več preglavic, kolikor jih ta gigant že ima z AMDjem. Slikice, porečete? Slini se! Sicer je pa danes zelo počasen dan glede novic, kar je logično, saj je nedelja. Da se ne boste bentili, češ da sem len [:D].

3 komentarji

400 GB diskovja

Source magazine - Na dotični spletni strani se lahko slinite nad zajetnimi 400 GB diskovja, zatlačenimi v 19" strežniško 1U (pet cm visoko) rackmount ohišje. Uporabljani so štiri Maxtorjeve zverine, za nadzor pa skrbi Intelov P3 866 s 384 MB pomnilnika. Zadevo le priključimo na omrežje ter skonfiguriramo, kar je odlično za podjetja, ki rabijo dostopati do velike količine podatkov. Heh, zamislite si potencial takega strežnika za nelegalno programsko opremo na kakšni hitri pipici v svet! No, tudi cena tega stvora ni očem prijazna - oskubila vas bo za 3600 zelenih.

0 komentarjev

Sveta vojna programa Ad-Aware

Salon - Za vse tiste, ki nujnika Ad-Aware še ne poznate: to je programčič, ki vam preskenira spomin, register in disk, tako kot kak antivirus in vam pove, če se kje nahaja kak spyware program (programček, ki se namesti v ozadje ter brez naše vednosti pošilja podatke o našem računalniku na zaželeno lokacijo). Na salon.com si lahko preberete intevju z avtorjem zgoraj omenjega programa. Če ste novi uporabnik interneta ali kak paranoik, je branje nujno, saj boste izvedeli marsikaj (kar bo vašo paranojo še povečajo [:D])

5 komentarjev