» »

Vas moti hrup?

Vas moti hrup?

Burnout PC - Če ste na zgornje vprašanje odgovorili pritrdilno, potem si poglejte tole. Zadevica je držalo za disk, katerega sestavni del pa so tudi gumice, ki preprečijo vibracije in s tem posledično tudi hrup. Več o tem tukaj.

3 komentarji

Area_51 ::

:) Se to da narediti iz navadnih gumic ali so prav posebne. Če se da naredit iz navadnih ,potem samo naviješ jermen od kasetofona par krat okoli pa je.

NoUse4AName ::

enkrat mi je en povedal ki pozna nekoga ki vgrajuje racunalnike v avte. Glavni problem pri tem je da se disk hitro unici zaradi vibracij in on je resil ta problem tako da disk ovije in to cisto ovije v en kup gumic.

Piranha ::

Also.... jaz mam nekaj podobnega že narejeno v moji kibli, ker mam pač ta IBM SCSi disk in dela grozen hrup, zato sem ga obesil kar na ene vezalke in je praktično sedaj v zraku ampak mislim da je sedaj kar ene 5-krat tišji.

Potem mam tudi ventilator za grafično kartico, ki pa je tudi na nitkah in je cca od pol do enega centimetra oddaljen od hladilnega rebra in ga je sedaj skoraj nemogoče čut, medtem ko ga je bilo pred tem slišati v ohišju kot en cel panj čebel. :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vtičnice, stikala za luči... (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5616359 (7737) marjan_h
»

Cepljenje HPV

Oddelek: Loža
122233 (1789) Cervantes
»

Online plačevanje

Oddelek: Loža
131791 (1448) mikhail
»

Podrobnosti o Juniperjevih stranskih vratih

Oddelek: Novice / Varnost
124726 (3150) čuhalev
»

Turčija aretirala 32 pripadnikov Anonymousa

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
146333 (5492) Jupito

Več podobnih tem