»

Nov DVD snemalnik

CDR-Info - Pri Vivastar-ju so izdali DVD snemalnik RS-111, ki se ponaša z 1x in 2x hitrostjo snemanja na DVD-R in DVD-RAM ter 4x hitrostjo branja DVD-R ploščkov. Ob nakupu omenjenega snemalnika dobimo še Vivastarjev program za snemanje DVD-jev ter program Power Director 2.0, s katerim se lahko poigramo z videom. Na vse skupaj nam dajo 2 letno garancijo (razen če niste iz Evrope, v takem primeru, se boste morali zadovoljiti z 12 mesečno garancijo), cena snemalnika pa naj bi bila 599 evrov. Za več informacij si poglej tole stran.

0 komentarjev

Arctic Silver 3

Overclockers Cafe - Novo termalno pasto Arctic Silver 3 testirajo na vseh koncih in krajih in vsi so zelo zadovoljni z njo:
Na AtlantaOC so ji dali 10 pik od 10 možnih, saj so z njo v primerjavi z Arctic Silver II pridobili tudi do 4°C. Arctic Silver II pa je itak že prej vodila pred ostalimi pastami.
Tudi na OverclockersClub so jo precej dobro ocenili, saj se je tudi tu izkazala za vodilno. Komaj čakam, da jo tudi jaz dobim v roke. Takrat bo seveda en kratek test!

3 komentarji

Spremenite videz svojih Oken

Slo-Tech - Obstaja ogromno programov, ki so namenjeni spreminjanju videza starih Oken. Eden izmed njih je tudi Talisman, le da te program lahko popolnoma spremeni tudi videz Windows-ov XP oziroma 2000. Program nam da precej proste roke pri izdelovanju svojega uporabniškega vmesnika, saj omogoča ogromno različnih možnosti ter funkcij. Tako lahko na primer za ikone uporabimo katerekoli slike (po končnici oziroma po velikosti), izbiramo teme in podobno. Na žalost je program plačljiv, toda 30 dnevna preizkusna doba je vseeno tu. Lighttek Software. Hvala V.i.p.!

8 komentarjev

Poenostavitev brskanja

Newsbytes - Koliko vas je, ki pri odpiranju spletne strani, katere nalsov se začenši z 'www' in končivši s '.com', vtipkate zgolj domeno? Da, pametni brskalniki več ali manj prostovoljno dodajo ostale pritikline. V nekaterih primerih pa se odpre kar stran iskalnika, ki te 'ključne besede' išče po svoji bazi. Se pa zna to na marčevski konvenciji ICANN-a (ona grdoba, ki nadzira poimenovanje spletnih lokacij) spremeniti: ena od točk bo tudi višjenivojsko naslavljanje (torej tako, ki je še bolj podobno našemu jeziku - brez končnice in oznake protokola). Bomo videli! Klik!

2 komentarja

Največja Microsoftova težava?

The Register - Po besedah poslovnih uporabnikov -- preveč popravkov. Redmondsko podjetje pa je najavilo, da se bo le usmililo podjetij, ki jim pak ni všeč, da si zaposleni lahko na službenih računalnikih sami izbirajo, katere popravke (beri: Media Player XY) bodo namestili preko servisa Windows Update. Zatorej bodo uvedli možnost, da bodo delovnim postajam na voljo le popravki, ki jih je določil upravitelj omrežja. Še to: naš ljubi izdelovalec operacijskih sistemov namerava uvajati naročniške storitve ravno skozi program Windows Update. Bojmo se.

1 komentar