»

Ugly MF

Jaz - Am... Kaj se vse ne zgodi... Na WebCam strani, ki jo trenutno usposabljamo, je ena delujoča kamera, ki pa ni iz naših logov. Pozor, TOLE NISMO MI! To so naši sosedje iz Pirana. In kaj zganjajo njihovi hormoni? Beware, the Ugly One!
Še enkrat poudarjam: To nismo mi, to so Pirančani. Naš WebCam bo -- bolj vljuden

5 komentarjev

Waitec 24/10/40 CD-RW

CDR-Info - Ja, prav ste prebrali, Waitec je predstavil nov CD rekorder, imenovan MEGALUS, ki je sposoben zapeči navaden CDR medij z 24× hitrostjo. Tako visoko hitrost zmore po zaslugi Z-CLV tehnologije. Pekač začne peko pri 16× hitrosti, po 90 megabajtih pa začne pospeševati in nekje pri 390 megabajtih doseže 24× hitrost. Kljub temu da začne peko s "samo" 16× hitrostjo, je CD nared že v pičlih 3 minutah...

11 komentarjev

Plextor PX-S88T

CDR-Info - Japonski oddelek Plextorja (zadnje čase je zemljepisni položaj pri Plextorju pomemben ) je predstavil novega pekača. Podpira 8× pisanje, 8× prepisovanje in 24× branje, BURN-Proof in je opremljen z 2 MB predpomnilnika. Sedaj pa me verjetno že čudno gledate, saj to ni nič posebnega. O ja pa je . To je pečka za prenosnike in je visoka samo 7 mm. Uradno stran si lahko ogledate tukaj. Čeprav japonščine verjetno ne razumete, sta slika in tabela dovolj zgovorni.

1 komentar

Anandtech

Jaz - No... to me je pa presenetilo. Ko iščem zanimive reči na raznih overclockerskih straneh, pogledam še malo na Anandtech... In kaj me pričaka? Sporočilce: Directory Listing Denied. Očitno ima Anandtech zadnje čase veliko težav in to prav gotovo ni dobro za njhov ugled...

5 komentarjev

ASUS A7V

hardCOREware - Pri hardcorewareu imajo nekaj podobnega naši raztaljotki, le da se je na njihovem seznamu se je znašla "le" zelo dobra socket A matična plošča, ASUS A7V. Vse kar morate storiti je, da se prijavite v nagradno igro, je prijava na njihov Newsletter. Če ste zainteresirani, se prijavite tukaj.

0 komentarjev

Lifeview Finger ID

Dan's DATA - Hja, Slo-tech team je odpeketal v Portorož, jaz pa sem se vrnil iz Bovca. In iz tega sledi... pisanje novic, seveda. No pa poglejmo kaj se je našlo.

Prvo kar sem opazil je bil test Lifeview Finger IDja. To je napravica, s katero se prijavite s pomočjo prstnih odtisov. Branje je zelo dobro, motijo pa gonilniki in programska oprema, katero se da prelisičiti. Kljub dobremu delovanju, pa je ta napravica za večino še vedno nepotrebna...

0 komentarjev

Bo IE 6 tudi v stand-alone verziji?

ZDNet - Pojavile so se govorice, da bo naslednja verzija Microsoftovega brkljalnika, Internet Explorer 6, stand-alone verzija. To pomeni, da ne bo dosegljiva samo kot del operacijskega sistema Windows, temveč tudi kot samostojen program, ki bo dostopen tudi drugim uporabnikom. Zaenkrat namreč lahko vidijo in preizkusijo beta verzijo IE 6 samo beta-uporabniki Microsofta, ki imajo naložen nov beta operacijski sistem Windows XP.
Vsaj zaenkrat pa IE 6 ne morete uporabljati na nekaterih operacijskih sistemih, ki so sedaj na trgu. Na Windows 95 ga sploh ne morete uporabljati, lahko pa ga uporabljate na Windows 98, Windows NT (s service pack-om 6a ali več) in pa Windows XP beta.
Končne verzije IE 6 in Windows XP pa lahko pričakujemo nekje pred koncem tega leta.

1 komentar

Še en e-mail črv...

ComputerUser - E-mail črvov ni in ni konec. Zdaj se je pojavil še eden, imenovan "BabyPic", naslednik slavnega LoveLetter-ja. Črvek prispe na vaš e-mail v obliki priponke, imenovane MYBABYPIC.EXE, spisan pa je bil z Visual Basicom.
In kaj ta črvek stori, potem ko ga zaženete? Seveda poleg tega, da se pošlje vsem v vašem adresarju v MS Outlook-u. Pokaže vam animacijo z dojenčkom, ki ima khm... penis veličine odraslega. Animacija pa je v tem, da je ta penis v dveh položajih. Črvek se tudi nastani v vašem registru, tako da se starta vsakič, ko vi poženete računalnik.
Pa da ne boste mislili, da je to vse. Zaenkrat že zna ta pametni črvek izključiti ali vklopiti NumLock, CapLock in ScrollLock tipke, lahko pa tudi pošlje razna sporočila. Poleg tega pa ta črvek pokvari filetke z VBS, VBE, JS, JSE, CSS, WSH, SCT, HTA, PBL, CPP, PAS, C, H, JPG, JPEG, MP2, in MP3 končnicami.
Mah, nekateri ljudje res nimajo kaj pametnega za počet v svojem prostem času......

8 komentarjev

Portorož

Jaz - Tako. Vsi, ki bi morali DANES biti v Portorožu, so že prispeli. Tako sedaj tukaj organiziramo, da se boste jutri imeli čimbolj finofajn, v redu itd itd... Če hočete malo inside info, vam povem, da tukaj vlada prava mala zmeda. Primož veže mrežo, FlipeR se pač živcira, luni ter PaJo pa kontrolirata celo zadevo. Jaz pa ždim za najbližjim online računalnikom ter vas obveščam .

Upam, da se boste jutri udeležili tekmovanja v čim večjem številu, da se bomo spoznali, malo tekmovali ter kakšno rekli. Prijavite se še vedno lahko. Proti večeru se bo pojavil tudi uradni urnik tekmovanja. Torej, jutri gremo zares! Se vidimo v Portorožu.

9 komentarjev