»

Nov Plextorjev snemalnik DVDjev

Plextorjev lepotec.

CDR-Info - Počasi se je začelo snemanje na DVD-je uveljavljati tudi med množico, saj so se cene enot in medijev spustile na dosegljivo raven, a navkljub temu dejstvu nekatere težave ostajajo. Domačim pekom DVD-jev štrene mešajo predvsem plusi in minusi, torej različni standardi za zapisovanje diskov (DVD-R in DVD+R). Medtem, ko se na tržišču bije boj, pa so proizvajalci zavarovali svoje naprave pred morebitno slabo prodajo ob prevladi enega od standardov tako, da prodajajo DVD pekače, sposobne zapisovanja na več načinov.

Taki sta tudi novi Plextorjevi enoti PX-708A (notranja) in PX-708UF (zunanja). Dobavljivi sta v običajni umazano sivi ter črni barvi, opremljeni pa sta z vsemi tehnologijami, ki...

23 komentarjev

Nastavite si delitev povezave

PC Stats - Ob priklopu dveh ali več računalnikov na en internetni priklop se pojavi težava deljenja povezave, o čemer je bil že nazorno napisan članek tudi na Slo-Techu. Če se kljub temu ne znajdete med različnimi nastavitvami, naj vam bo v pomoč še en začetniški vodič, ki je bil spisan na PC Stats. Članek obsega Microsoftove operacijske sisteme od Windows 98 naprej, ki so tudi trenutno najbolj razširjeni. Če pa si nameravate postaviti domače omrežje, so našli odgovor tudi na to vprašanje, saj je bil na to temo spisan vodič.

0 komentarjev

Orodja za mogočne

Metku.net - Pri operacijah računalniškega drobovja vedno potrebujemo kar nekaj različnih izvijačev, nožkov in klešč. Če ste gledali McGuyverja, ki je iz nekaj čistili in staro krpo naredil kemično orožje, ste gotovo opazili, da je imel ob sebi vedno žepni nožek. Podobna temu so tudi večnamenska orodja podjetja Leatherman, ki pa so doma med žicami in elektroniko. Če vas zanima, kaj o njih mislijo stvaritelji strani Metku Mods, si le oglejte test treh takih kompletkov.

4 komentarji

Slo-Tech NEST.2003 -- tretjič

Slo-Tech - Izgleda, da bo sečoveljski dogodek kar obiskan, saj se vas je prijavilo že zgledno število. Če še ne veste, smo v Sečovljah od 18. do 20. julija 2003 organizirali trodnevni dogodek, kjer boste lahko cele tri dni igrali igre, poslušali predavanja, nameščali Linux, gledali filme, in, poglavitno, tekmovali za bogate nagrade. PRIJAVE IN INFORMACIJE!

Z veseljem sporočamo tudi, da smo se dogovorili za avtobusni prevoz, ki bo vozil iz Maribora, preko Celja, Ljubljane ter Postojne v Sečovlje. Na vseh teh točkah bomo pobirali tiste, ki se bodo prijavili za avtobusni prevoz. Naprošamo vse interesente (tiste že prijavljene in tudi tiste, ki se še niso prijavili), da na ta poštni naslov čim prej sporočijo:
  • Ime in priimek
  • Vstopno postajo (MB - CE - LJ - PO)
  • Ali boste s sabo vzeli računalnik
  • Ali boste vzeli koga s seboj
  • Po možnosti tudi številko GSM
Za izvedbo avtobusnega prevoza potrebujemo vsaj 30 interesentov. Cena bo določena po prejetju prijav, okvirno pa računamo, da boste morali za...

24 komentarjev

Dela! :)

Slo-Tech - Z veseljem sporočamo, da smo "nekako" uredili težave s strežnikom. Kot ste najbrž opazili, ste od včeraj od 19:00 doživljali zelo moten dostop do naše strani. No, sedaj upamo, da je vse v redu. Posebna zahvala gre v prvi vrsti trgovini BOF, saj so nam izjemno pomagali. Uživajte [:D].

P.S.: Primož odtajan ter zdrav. Malo prehlajen. Vse pod kontrolo. [:D]

12 komentarjev