»

EPoX 8KHA+

PC Stats - Še en test te odlične plošče je bil napisan, tokrat na PC Stats. Na splošno je bilo mnenje pisca enako mojemu - beštijalno hitra plošča, ki se jo res splača kupiti. VIA je, vsaj tako kažejo domala vsi testi te plošče, s čipovjem KT266A res zadela terno. A spet se porajajo domneve, da je čipovje zelo težko naviti prek 160 MHz, saj naj bi (čisto vse plošče, ki temeljijo na tem čipovju) zmrzovale ter bile nezmožne resetiranja. Je to še vedno "hrošč" ali je to le posledica prevelikega navitja, pa prepuščam vam. Aja, saj res, za RAID odvisneže - EPoX je napovedal 8KHA2 ploščo, ki bo po specifikacijah domala enaka 8KHA+, le da bo na sebi imela vgrajen RAID kontroler. Veselje .

8 komentarjev

Nova inačica Winampa

Winamp - Vem, da je že malo pozno, saj je novička stara že dva dni, ampak vseeno, za tiste, ki še niso bili obveščeni: izšel je novi Winamp, tokrat z zaporedno številko 2.78. Vunpotegnite si ga iz tega naslova, kjer izberete, katero od treh verzij želite. Sicer se pa vidi, zakaj Nullsoftovci vse počasneje izdajajo nove različice Winampa 2.xx - Intenzivno se namreč pripravlja Winamp 3. Trenutno je na beta2 fazi razvoja.

0 komentarjev

Slovenska inovativnost

Slo-Tech -
Kdor redno spremlja forum, mu je jasno, da so vodni bloki, poslikani zgoraj, plod slovenske inovativnosti ter ustvarjalnosti. Boeing ter morphling1, naša izumitelja, sta staknila glave ter iz načrta, ki ga je naredil morphling1, naredila blok. V tej temi v našem forumu lahko vodni blok tudi naročite ter izveste vse potrebne informacije. Mene je design tako navdušil, da sem poslal povezavo do teme v forumu tujim OC stranem. Uganite kaj - Avstralci so nas že omenili . Lep dan, ja.

24 komentarjev

Upiranje Microsoftu

Linux Today - Pljuvanje po Microsoftu je račualniški šport številka 1. A večina ljudi se le redko vpraša, česa je MS pravzaprav kriv in zaradi kakšnih globjih razlogov ga ne marajo. Je preveč uspešen ali so njegove poslovne poteze res neetične? Je vzrok pljuvanja otroško obnašanje zaradi nemoči ali je mogoče to čisto pragmatična poteza s katero se poskuša narediti nekaj za boljši svet? Je upor brez pomena ali pa lahko David premaga Goljata? Je Borg res superiorna vrsta, ki se ji bomo morali vsi podrejati? Očitno vlade in odvetniki ne bodo pomagali, kaj lahko torej naredimo sami?

8 komentarjev