» »

Ubisoft po Beogradu odpira studija v Franciji in Nemčiji

Ubisoft po Beogradu odpira studija v Franciji in Nemčiji

vir: Gamasutra
Gamasutra - V naslednjih mesecih se bo v Evropi odprlo kar nekaj novih delovnih mest za razvijalce iger. Ubisoft odpira dva nova studija v Evropi le nekaj mesecev po odprtju beograjskega studija. Novo zaposleni razvijalci iger bodo zadolženi za razvoj nove javnosti še neznane AAA igre ter postali del ekipe, ki skrbi za nekatere Ubisoftove najbolj popluarne franšize.

Francosko podjetje, s katerim je Ubisoft podpisal partnersko pogodbo ima pisarne trenutno že v štirih mestih po državah. Zaradi sodelovanja s kreatorji Assasin’s Creed iger pa odpirajo nov studijo v mestu Bordeaux. Nova ekipa bo sodelovala imela veliko vlogo pri nadaljnem razvoju iger Just Dance, Steep in Ghost Recon Wildlands.
Berlinčani bodo sodelovali z Ubisoftovim podjetjem Blue Byte, ki so med vodilnimi v industriji na področju strateških PC iger. V naslednjem letu si želijo zaposliti 50 novih izkušenih in še neizkušenih nadobudnih razvijalcev iger.
Tako nemška kot francoska ekipa pa bosta velik del razvoja namenili zaenkrat ze omenjenemu skrivnemu AAA projektu.

Beograjska Ubisoftova ekipa je sprva predstavljala 15 razvijalcev, ki razvijajo igro Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. V letošnjem letu pa si želijo ekipo povečati za 25 novih članov.

Pri Ubisoftu so ob napovedi širitve povedali, da so ponosni, ker kot globalno podjetje privabljajo in ohranjajo najbolj kreativne talente s celega sveta. Razvoj iger je po njihovem mnenju odlična karierna odločitev, z odpiranjem novih studijev pa bodo pripomogli k boljši ekonomski situaciji na lokalni ravni.

0 komentarjevVredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ghost Recon: Wildlands (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
21015942 (2934) Kayzon
»

Far Cry Primal (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15316284 (3156) Izi
»

Ghost recon fufture solider

Oddelek: Igre
6485 (348) detroit
»

Pet korakov za slab prenos igre s konzole na računalnik

Oddelek: Novice / Igre
154465 (3388) Berserker
»

E3 2011 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
776820 (5559) def0r

Več podobnih tem