» »

Francija vpeljuje masovno filtriranje interneta

1
2
»

Mr.B ::

madmitch, ampak dokler bo javni sektor predstavljal 25% volilnega telesa, pa res ne moreš drugega imenovati kot ovce.
Ali pa ko nekdo začenja uporabljati primer frmacije, da je bolje zdraviti kot preprečevati, pa to dobesedno vpleje v mestno redarstvo, in pri tem mu še plaskajo, temu drugače ne morem reči kot ovce. Hm zakaj že ? Zato ker obe skupini pluvata v lastno skledo.
Voljeno telo ogledalo volilnega telesa.

SkipEU ::

madmitch je izjavil:

SkipEU, precej slab izgovor. To velja tudi za Anglijo, Holandijo, Španijo, Portugalsko... Vse te države so kot Babilon pa zato ne uvajajo takih štosov, kjer ti oblast govori, kaj je dobro zate in kaj ne.


Ti primerjaš te države s Francijo, kjer so njihova ozemlja 10.000 km ali več od matične države? A v tvojih omenjenih državah v regijah sedijo v glavnem stranke, ki se borijo za neodvisnost in ki vsakih nekaj let razpisujejo referendume na to temo, hkrati pa so za tvojo državo zelo pomembna? Mogoče kdaj ubijejo kakšnega pogajalca ali začnejo oborožen upor zoper lastno državo?

Francija bo za vsako ceno varovala svoja strateška ozemlja zaradi redkih naravnih virov (Nova Kaledonija, Francoska Gvajana) ali zaradi strateške lege (Francoska Polinezija, ostali otoki). Tvoje države se s tem problemom ne srečujejo (z izjemo Velike Britanije in njenih Falklandskih otokov, ki jih prav tako vneto ščiti zaradi nafte).

Namen Francije je v ozadju enak kot namen Kitajske. Čim bolj nadzirat komunikacijo glede upora znotraj lastne države. A mogoče veš, da v ta oddaljena francoska ozemlja Francija vse policijske enote in zaposlene pripelje iz evropske Francije? Zakaj le?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SkipEU ()

BlueRunner ::

Ti primerjaš te države s Francijo, kjer so njihova ozemlja 10.000 km ali več od matične države?

Velika Britanija: Falklandi.
Nizozemska: Aruba, Nizozemski Antili.

A v tvojih omenjenih državah v regijah sedijo v glavnem stranke, ki se borijo za neodvisnost in ki vsakih nekaj let razpisujejo referendume na to temo, hkrati pa so za tvojo državo zelo pomembna?

Španija: Baskija, Katalonija.
Velika Britanija: Škotska, Wales, Severna irska.

Mogoče kdaj ubijejo kakšnega pogajalca ali začnejo oborožen upor zoper lastno državo?

Velika Britanija: Severna Irska
Španija: Baskija

Francija bo za vsako ceno varovala svoja strateška ozemlja zaradi redkih naravnih virov

No, pa smo prišli do tistega "Liberté, égalité, fraternité". To so zadeve, ki jih je lepo napisati v ustavo, vendar so v Franciji strogo podrejene temu, da so nekateri pač malo bolj svobodni, enakopravni in bratski. Pač v stilu, "če si z državo, nimaš kaj za skrivati, če ne držiš z državo, si pač trtjerazredna gnida, ki jo je potrebno tlačiti." V Franciji je to tlačenje zelo dobesedno.

Skratka Francija niti najmanj ne preseneča tiste, ki so jo že spregledali. Pač dela v stilu "govoriti eno, delati drugo". Ne reče celoten svet, razen Francozov, da se nekdo pač "naredi Francoza".

Tvoje države se s tem problemom ne srečujejo

Moje države (te, ki sem jih jaz naštel), se z izjemo Španije s problemom soočajo tako, kot mu pritiče. Dopuščajo decentralizacijo, postopoma prepuščajo vedno več moči lokalnim upravam in vladam, se odpovedujejo kolonialnem nadzoru, priznavajo rezultate referendumov.

Španija, kjer je pa recimo bogokletno govoriti o npr. večji avtonomiji Baskov, pa ima enake težave, kot jih ima Francija. Ampak Španci vsaj ne proklamirajo, da so največja, najboljša, najpametnejša in edina zveličava država na svetu.

madmitch ::

Skip, ti je že BR odgovoril, da ne bom še jaz ponavljal.

Sve u svemu, Francozi so od nekdaj ene velike riti, ki se na veliko sprenevedajo. Še bolj kot Angleže, jih daje dejstvo, da niso več ena najvplivnejših držav, da so časi raznih kraljev in Napoleonov minili. Edino, kar jim je ostalo, je majhen predsednik in smrad po česnu.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

antonija ::

Dobre sire imajo... pa eno velko kovinsko bajto. :)
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

BlueRunner ::

Na srečo za uživanje v njihovih sirih in vinih ni potrebno sprejeti njihove politične filozofije.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cenzura ali nesposobnost? Kako je FURS želel "zapreti" Facebook (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
9427167 (20574) Furbo
»

Nove oblike spletne cenzure (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
6926851 (20683)          
»

Sodišče EU dovolilo blokade piratskih strani po razumnem postopku (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
5022616 (17843) Jupito
»

Žiga Turk: kdor ni z nami, je proti nam (2) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
5124056 (19733) PaX_MaN
»

Nataša Pirc Musar: "Našo ustavo bo verjetno treba malce zrahljati"

Oddelek: Novice / Zasebnost
178719 (6848) Matija82

Več podobnih tem