» »

PayPal bo odprl svojo trgovino za aplikacije

PayPal bo odprl svojo trgovino za aplikacije

PC World - PayPalov Osama Bedier je napovedal, da bo še letos odprl trgovino z aplikacijami, kjer bodo lahko razvijalci prodajali svoje izdelke trgovcem in uporabnikom na PayPalu. Podobno je lani storil Ebay, ko je svoj Selling Manager spremenil v odprt repozitorij in izložbeno okno za aplikacije zunanjih razvijalcev. PayPal je lani že odprl svojo platformo za plačila prek interneta, to pa je naslednji korak v agresivni strategiji za privabitev zunanjih razvijalcev. Kot pravi Bedier, želijo, da postane PayPal prva asociacija razvijalcev ob omembi besede plačilo. Na konferenci Future of Web Apps je še povedal, da je končni cilj podjetja postati izvajalec plačil, ki ga bomo uporabljali tudi za plačevanje v delikatesah, na bencinskih črpalkah, parkomatih itn. Več o tem.

3 komentarji

stara mama ::

Nekdo si je spet zaželel prevzeti svet ;((
Ekologija™ in Trajnost™

Matwic ::

Pač še en način plačevanja, ne vidim spornega v tem. Tako ali tako imamo na trgu stotine različnih kartičnih podjetij in na tisoče bank. Še eno podjetje z malo drugačnim načinom dela lahko kvečjemu pozdravimo.

Bor H ::

Dejansko bi bilo fajn imeti tudi na trgu aplikacij, predvsem tistih "indie" nek skupen trg, to kar sta dosegla Apple in Valve s svojima trgovinama in za aplikacije se ne morem spomniti nobenega primernejšega za to kot so recimo PayPal, Amazon, Ebay, morda Microsoft ali Google.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ebayjeva podružnica se pripravlja na bitcoin, heker napadel Nakamotov e-predal

Oddelek: Novice / Kriptovalute
127908 (6399) poweroff
»

PayPal beacon

Oddelek: Novice / Android
3211712 (8952) Tilen
»

Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8517558 (10647) techfreak :)
»

PayPal nagrajuje nove ideje

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
173513 (2929) shal

Več podobnih tem