» »

V Kiberpipi ta teden: US vs. Asia, Od slike do oblike, Eyetracking, Plone

V Kiberpipi ta teden: US vs. Asia, Od slike do oblike, Eyetracking, Plone

Mobile Monday Slovenia S03E03: Gaming and Gamification, 17. Jan 2011

Slo-Tech - V ponedeljek, 31.1., ob 19h ste vabljeni na Mobile Monday Slovenia dogodek, kjer bosta Matevž Klajnšek in Benjamin Joffe predstavila svoje izkušnje iz različnih tržišč z mobilnimi tehnologijami. Matevž je soustanovitelj podjetja Celtra, ki že več let posluje na ameriških tržiščih in je pred kratkim prejelo pomembno investicijo. Benjamin pa je je priznan strokovnjak za azijsko digitalno sceno. V zadnjih 10 letih je bil priča japonski mobilni revoluciji, korejskemu internetnemu bumu, kitajski web 2.0 revoluciji. Prav tako pa deluje kot svetovalec za več velikih in čisto svežih podjetij, univerzami in vladnimi institucijami.



V torek, 1.2., ob 19h bo na Pipinih odprtih terminih Luka Mulej predaval o storitvi PHOV, ki so jo razvili pri XLABu, s katero lahko iz serije fotografij izdelamo 3D modele.

V sredo, 2.2., ob 19h nam bosta Urška Pustovrh in Blaž Zagorc v okviru Spletnih uric govorila eyetracking na spletnih straneh. Spoznali bomo kam ljudje usmerjamo pogled na spletnih straneh, kaj pritegne našo pozornost, ter ostale informacije za postavljalce internetnih strani za internetni marketing.

V petek, 4.2., ob 18h vas vabimo na prvo srečanje uporabnikov sistema Plone, odprtokodnega sistema, ki ga za upravljanje vsebin in znanja v tujini uporabljajo organizacije kot so NASA, Harvard, Yale, Nokia, itd., pri nas pa je eden večjih uporabnikov portal MladiPodjetnik.si. Vabljeni že obstoječi uporabniki, ter ostali ki bi radi o njem zvedeli kaj več.

Prosimo vas, da se, v kolikor pridete na predavanje, obkljukate na posameznem dogodku na naši fb strani, saj bo tako Kiberpipina ekipa lažje priskrbela dovolj stolov za obiskovalce. Prijava ni obvezna.

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dan proste programske opreme v Kiberpipi

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
146636 (4975) hook
»

Python community

Oddelek: Programiranje
5743 (623) Gandalfar
»

V Kiberpipi ta teden: Sitweet, Gulliver's Travels

Oddelek: Novice / Kiberpipa
52331 (1994) gslo
»

Kiberpipa: VIP večer z mag. Alešem Liscem

Oddelek: Novice / Kiberpipa
84428 (3824) digitalcek
»

Kiberpipa: Android srečanje, Kibi.si, 7k:nova oblika življenja, Fahrenheit 451 (Bradb

Oddelek: Novice / Android
73122 (2692) Tear_DR0P

Več podobnih tem