» »

Playstation Home

Playstation Home

Slashdot - Na Game Developers Conference je Sony danes predstavil novost za njihov Playstation 3, imenovano Home. Gre za večigralski sistem povezovanja uporabnikov, pri čemer je največ poudarka na druženju v stilu Simsov in Second Life-a. Uporabniki bodo lahko poleg svojega avatarja ustvarili še svojo lastno sobo/stanovanje, se družili s prijatelji in igrali mini-igrice, celoten sistem bo, vsaj zaenkrat brezplačen. Storitev bodo začeli testirati aprila, dokončno pa bo splavljena, če bo šlo vse po načrtih, letošnjo jesen.

Predstavili so še Playstation Edge, razvijalski paket, s pomočjo katerega bodo lahko tudi drugi programerji prispevali k virtualnemu svetu, dodatne podrobnosti pa najdete v izvorni novici na Slashdotu.

Gre dejansko za revolucijo oz. Igre 3.0, kot pravi Sony, ali je to zgolj napihovanje malenkostnih idej ob dejstvu, da jim teče voda v grlo?

3 komentarji

PARTyZAN ::

Mii anyone? ;)

Tr0n ::

Color me impressed.

PS3 Home HD Trailer

Radiant ::

The keyword seems to be microtransactions ... also known as optimizing profit on the bit level... da vidimo kok dolgo bojo consumeri rabli da se navolijo tega novega artificialno ustvarjenega nacina molzenja hehe...:D :D :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Live za Windows že čez 2 meseca

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
143295 (2693) Pesimist
»

Predstavitvene konzole PS3 načrtno zmrzujejo

Oddelek: Novice / Konzole
304182 (2989) bigfut
»

Pusti službo, da lahko dobiš PS3 (in jo raztelesiš) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Igre
10511094 (8697) @LOL
»

E3: Sony vs. Nintendo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
539995 (8694) PrimozR
»

Playstation3 announced

Oddelek: Igre
101237 (1042) CCfly

Več podobnih tem