» »

Nov test

Nov test

Slo-Tech - Tlačkomati... to je tema novega Slo-Techovega testa. In sicer trije tlačkomati, vsi deklarirani pri 24x pisanju, 10x prepisovanju ter 40x branju. Zastopani so Teac, Yamaha ter Plextor. Kliknite sem in si zadevo preberite...
Kaj imate raje hitrost, zanesljivost ali razširjene funkcije? Morda kombinacijo vsega? Preberite si test in se ne podlagi le-tega odločite.

13 komentarjev

perci ::

Precej pričakovani rezultati, tudi glede na ostale teste, Teac je pač robusten, zanesljiv in hiter, pa še cenovno najbolj ugoden. Škoda, ker nisi dal na test še Liteona (me prov zanima kako bi se pri tebi obnesel), ker je to ena najcenejših pečk in glede na teste tudi ena izmed boljših.

Tomi ::

Lepo, lepo..
Še lepše pa, če imaš zmagovalca testa doma v mašini..

tedybear ::

Manjka tudi LG24 ki je manj kot 30,000!!!

praideal ::

Kako pa je z overburningom? Prav čudno, da tega ni v testu, saj mislim, da nas vse zanima kako se obnesejo 90 in 99 min mediji.

Zzzzzzz ::

Se strinjam s Percijem, tudi LiteOna bi blo lepo vidt na tem testu...

TheJack ::

Okej, verjetno res pretiravam, ampak morda bi bilo za bralce zanimivo primerjati še zmožnosti pekačev pri presnemavanju zaščitenih cedejev (SafeDisk...), tako, kot to počnejo na http://www.cdfreaks.com/.

Drugače pa odličen test.

Boeing ::

superca.
LP Boeing

Tassador ::

Ja res skoda ker nisi stestiral se overburna! Ker imam sam tega Teaca pa ima bol slabi overburn...:

Jeebs ::

TheJack:Sej veš, da Slo-Tech tega piratskega 'sranja' ne podpira. Drgač pa lepo napisan članek, edin pr Yamahi se mi zdi pa čudn, da je tok popušila. Sm mislu, da so boljši.:)

alien-w ::

Tkole je zdej s to zadevo. Overburning sem hotel iti delat, pa sem pol pogruntal, da se da podatke o njem najdt tut drugje. Drugi razlog je bilo kronično pomanjkanje primernih medijev, tako da mi je res zal, da tega nisem vkljucil v test. (bo drugic bols)
Plextor drgac podpira 95minut, yamaha kao 99 (baje ne gre), Teac pa samo 89minut. To je to. Drgac je pa tut mene Yamaha blazno razočarala (sej je razvidno v test kajne?), ampak kaj cmo, itaq mam doma Teaca.. :D

_Mortal_ ::

jz sm zud vesel da sem se za Teac-a odločil>:D

Paramedic ::

Pri Teacu bi js tole nezmožnost preverjanja kakovosti medija štel kot plus. Nekajkrat sem namreč posnel SKC-jeve 650MB 8x CDR medije z glasbo s točno 3-krat večjo hitrostjo dovoljene, torej 24x. Jap, namesto 8x, je šla muzika gor 24x :) In vseeno je zvok odličen, prez napak! Bravo Teac :)) .

TheJack ::

Jeba: Če si lastiš neko igro, si jo lahko mirne duše prekopiraš. S piratstvom to nima blage veze. To je popolnoma zakonito. Ask anyone.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

python osnova

Oddelek: Programiranje
212157 (1470) detroit
»

Kateri SSD za MacBook Pro mid-2010?

Oddelek: Kaj kupiti
192073 (1636) pirx
»

Laptop toshiba L500 se noče več prižgati.

Oddelek: Pomoč in nasveti
6754 (646) #000000
»

Slovenjenje angleških izrazov

Oddelek: Loža
152382 (2140) Tomi
»

Najhitrejši CD zapisovalnik

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
51855 (1855) BaRtMaN

Več podobnih tem