»

LGjeva pečka

Tom's Hardware - V svetu CD zapisovalnikov se je pojavil nov predstavnik družine LG. Ogledali so si ga na Tom's Hardware. V hitrosti zapisovalnik sicer malce zaostaja za konkurenco. 48x zapisovanje in 16x prepisovanje je seveda zadovoljivo za vse potrebe povprečnega uporabnika, a vseeno se dobi tudi že hitrejše modele. V zelo obsežnem članku boste našli vse, kar je treba vedeti o tem novem LG-jevem izdelku. Klik!

1 komentar

Lite-On 52x24x52x

Hardware Zone - Kljub temu, da CDji ne dohajajo zahtev po sodobnih kapacitetah, se med njihovimi proizvajalci še vedno bije bitka za najhitrejši pogon. Tokrat si lahko ogledate test CD zapisovalnika podjetja Lite-On, ki je deklariran kar za 52x zapisovanje, 24x prepisovanje ter 52x branje. Pod drobnogled so ga vzeli na HardwareZone, kjer so spisali tudi krajši članek oz. test, v katerem so mu podelili štiri zvezdice od petih možnih. Klik!

1 komentar

Yamaha CRW-F1 44/24/44

Review Makers - Tale Yamaha se bo (upam) kmalu znašla tudi v mojih rokah, da bom napisal en test še za vas. Se spomnite, ko smo govorili, da bo naslednji Yamahin pekač lahko risal slike na spodnjo stran CD-Rja? No, ta pečka je prišla na police trgovin sicer že kar nekaj časa nazaj, toda izgleda, da so prišli končno tudi v roke piscev testov. Test na Reviewmakers.com si oglejte tule, več o tem pekaču pa kmalu...

1 komentar

Nov test

Slo-Tech - Tlačkomati... to je tema novega Slo-Techovega testa. In sicer trije tlačkomati, vsi deklarirani pri 24x pisanju, 10x prepisovanju ter 40x branju. Zastopani so Teac, Yamaha ter Plextor. Kliknite sem in si zadevo preberite...
Kaj imate raje hitrost, zanesljivost ali razširjene funkcije? Morda kombinacijo vsega? Preberite si test in se ne podlagi le-tega odločite.

13 komentarjev

Asus 40x12x48 CD-RW

CD Freaks - Ja, nekaj mesecev nazaj ni še nihče govoril o takšni hitrosti zapisovanja. Asusov najnovejši zapisovalec piše kar s 40x hitrostjo prepisuje z 12x in z 48x bere. Ima tehnologijo FlextraLink (Flexible and Strategic Writing technology), ki preprečuje napake pri snemanju. Podpira DAO-RAW, TAO, DAO, SAO, multisession in paketno pisanje. Res hiter tlačkomat, ki pa na žalost uradno še ni izšel. Aja, pe tole: overburn bo podpiral celotnih 99 minut.

0 komentarjev

Prijavna skripta za tekmovanje

Jaz - Heh, priprave na Slo-Tech Portorož 2001 vneto potekajo in nared je info pejđ in skripta za prijavo. Prvo sva spesnila skupaj s Fliperjem, za drugo pa je zašvical Primož. Torej, če ne veste, kaj za vraga bi lahko bil (megadogodek) Slo-Tech Portorož, potem le oddeskajte sem, se zadevo preberite in se, v primeru, da vam je všeč, tudi prijavite. V naslednjih dneh bo Primož dodal tudi možnost ogleda seznama prijavljenih in pogovora med njimi. Še veselo bo!

1 komentar