» »

Subject: forums

Subject: forums

Slo-Tech - Včasih kar malo pozabim na to, kakšen velik vpliv imam na bralstvo, ko takole malo za šalo, malo zares pišem vsakodnevne novice. Danes sem se te moči še kako zavedel, ko sem prebiral novico, katere original si lahko ogledate spodaj. Govori o forumih, ki imajo varnostne luknje in kar vpijejo po obnovi. V upanju, da se bo stanje na internet sceni izboljšalo, vam prilagam original:

Hello!
Pišem vam zaradi forumov podobnih kot ga ima PC Gamer. Videl sem, da ste napisali, da je bil pohekan in zdaj nekaj dni pozneje vidim, da se ga se vedno da pohekati. Žalostno. Naslednji forumi so tudi skoraj vsi pohekani več kot en dan in nihče ni niti odpravil napisa na strani, kaj šele da bi nadgradili forum: Kot vidim ste se kar znana slovenska stran. Kaj, ko bi ljudem povedali naj že enkrat NADGRADIJO FORUME? Pa ne gre samo za forume. Lahko bi ljudi tudi kdaj pa kdaj opozorili na druge luknje ki se sproti pojavljajo. Samo predlagam...;) Incognito, hehe.


Thanx LOmax Lom

Sicer pa če smo že ravno pri opozarjanju, lahko organiziramo akcijo, v kateri bomo za dobro uporabnikov le-te opozarjali na okuženost z virusom SirCam, ki je še vedno precejšenj trn v peti marsikomu, ki si lasti poštni predal, saj vanj dnevno prihajajo sporočila z že precej znano vsebino. Kaj pravite?

4 komentarji

R0K ::

LOmax Lom : ne govori kar ni res !!!!!

moja stran programiranje.com je doživela vdor in sem ga popravil 1 uro po vdoru !!

tudi nekaj napak in nadgraditev sem že opravil ....

R0K ::

aja še to ... vsek ki uporabljate zgoraj omenjen forum priporočam da si ga nadgradite z verziji 1.4.2 ki ima dosti hroščev odpravljenih ampak še vedno jih je doti ki jih boste morali ročno "ubiti" ...

http://phpbb.sourceforge.net/phpBB/view...

Tr0n ::

PC Gamer forum je bil dokaj hitro popravljen. Iz base sem zbrisal vse motece subjekte ter nagradil na 1.4.2. Amis ima tudi dokaj dobro firewall zascito, tako da ni frke. Krivda je pri phpBB, ker je pac neprofiten projekt.

Trojaner ::

Mimogrede, kaj pa je narobe z naštetimi forumi? Jaz ne opazim nič![:\]


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Linksys WRT 160 NL

Oddelek: Omrežja in internet
115775 (4908) thebaloh
»

PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10315316 (10798) mmorph
»

V pripravi množičen napad na phpBB forume?

Oddelek: Novice / Varnost
286006 (4744) sverde21
»

Črv Santy.A preko napake v phpBB briše spletne strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
737243 (7243) *******
»

Napaka v phpBB

Oddelek: Novice / Varnost
353416 (3416) Uporabnik

Več podobnih tem