» »

Slo-Tech Forum: Pettisoči uporabnik

Slo-Tech Forum: Pettisoči uporabnik

Slo-Tech - Da je naš forum dejansko zelo uporabna stvar, je ugotovilo že nemalo obiskovalcev. Povrhu vsega so pogovori kultivirani, k čemur pripomore sproščeno vzdušje ter raznovrstnost obdelovanih tem.

Navijanje, iz česar se je stran pravzapav razvila, tako ni osamljeno v družbi elektrotehničnih vprašanj. Nasveti o nakupih tako z roko v roki sodelujejo z pomočjo uporabnikov uporabnikom, svoj prostor pa so si izborile tudi resnejše programerske vsebine, mlajši po srcu pa si izmenjavajo skrivnosti iger.

No, da pa ni vse tako strogo računalniško usmerjeno, skrbijo težke debate v oddelku znanosti in tehnologije, ki je eden prvovrstnejših kotičkov za sproščene, a z razmišljanjem podprte razprave o marsičem -- v slovenskem jeziku.

Čemu tak slavospev? I, resnično upamo, da je takega mnenja tudi pettisoči uporabnik, ki se je ravno danes prijavil na forum. Osebek se je naslovil z uporabniškim imenom roline ter ga je naša baza kot prijavljenega prvič ugledala danes.

V forum vas je tako vseh skupaj prijavljeno kar četrt odstotka vsega slovenstva -- kar lep dosežek! Prav tako nas je vse presenetila številka, ki zaokroži dnevni obisk Slo-Techa z upoštevanjem polurne blokade ip naslova: včeraj vas je bilo 6839, kar prekaša okvirne želje, ki smo si jih postavili ob zaključku preteklega leta [0:)].

1 komentar

Phoenix ::

Kot prvo:V MOJEM IMENU IN PA MISLIM DA SE NE BOM ZMOTIL ČE VAM TUDI V IMENU VSEH "ČLANOV" SLO-TECH CLUB-A ČESTITAM NA DOSEŽKU8-O, KI JE BIL ZADNJE ČASE PRIČAKOVAN IN NEIZOGIBEN.8-)

kot drugo: MENIM DA JE SLO-TECH VEDNO BIL NA VRHU TEHNOLOŠKE LESTVICE KAR SE TIČE SLOVENSKIH SAJTOV IN JE TO S TEM DOSEŽKOM TUDI DOKAZAL, KAR PA VERJAMEM DA V TEH LETIH NI BIL MAČJI KAŠELJ SAJ SE VSAK DAN NAJDE KAKŠEN VSEVED, KI MISLI DA BO SEDAJ ON ZAMENJAL VODSTVO NA TECH TERENU V TEJ MALI KURI PODOBNI DEZELI.:D

kot tretje(kar nastevam in nastevam:D):CEPRAV JE SAJT SE VEDNO V RAZVOJU KOT TO POTRJUJE ANKETA MENIM, DA BO SE DOLGO CASA NA VRHU IN DA JE SE DALEC TRENUTEK KO BO(UPAM DA NE) PADLA STRAN NA DRUGO MESTO. KAR SE TIČE LJUBLJANE VEM DA LJUDJE VEDNO KO GOVORIJO O TAKIH STVAREH IMAJO VEDNO NA JEZIKU SLO-TECH SAJT PA NAJ BO TO O TEHNIKI ALI INTERNETU ALI PA CELO O NASVETIH ZA NAKUP.

Za konec bi vam še enkrat čestital ter poskusil v bodoče malo bolj sodelovati pri dnevnem razvoju strani ker kot je videti se moji prsti kar dobro znajdejo na tipkovnici. To bo če boste hoteli moj dodatek sajtu ostalo pa prepuščam vam ker ste se do danes izkazali kot sto odstotni profesionalci.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EnaA in njihov katastrofalni sistem za odjavo od spam-a (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
6713179 (9304) fosil
»

Pismo za zmenek z dekletom (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15933248 (27555) Rias Gremory
»

Kaspersky bi uvedel potne liste na internetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
828227 (5591) Mipe
»

Prostitucija v sloveniji ali Modic spet strela kozle. (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5313712 (11509) klemen22
»

Novice-resen problem Slo-techa!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
585144 (4012) Gandalfar

Več podobnih tem