»

Nov članek: Uvod v Linux

Tux!

Slo-Tech - Se vam je že kdaj zazdelo, da Slo-Tech neprenehoma govori o Linuxu, vam pa je vse to popolnoma nerazumljivo in morda celo nezanimivo? Ali pa ste morda že kdaj pomislili, da bi poskusili uporabiti kak drug operacijski sistem? Če se želite kar najhitreje soočiti z Linuxom, imamo za vas idealno rešitev. Predvsem z namenom, da bi vam predstavili Linux, je Matjaž Horvat spisal članek z naslovom Uvod v Linux.

109 komentarjev

Znebite se slabe vesti!

Slo-Tech - Omrežja za deljenje datotek gredo tako močno v nos raznim založbam in njihovim združenjem, kakršna je na primer tudi RIAA, da so posegla že po mnogih sredstvih, s katerimi bi poboljšala nepokorno ljudstvo. Krotiti so ga do zdaj poskusili samo na grd način.

Kako naj na to odgovorimo tisti, ki slabo vračamo z dobrim?

Na srečo je splet velik in na njem se je našel prostor tudi za dobre ljudi. Če vas je, ob tem ko ste izvedeli, da je deljenje avtorskih del nelegalno, zapekla vest, potem se lahko poskusite oddolžiti avtorjem in borcem za njihove pravice. Zakaj ne bi ukradenega vrnili in obljubili, da se boste za vedno poboljšali? Če vas zanima, kako se znebite bremena vesti, potem brez pomislekov sem!

17 komentarjev

Nov članek -- prilagoditev Windows XP

Po namestitvi

Slo-Tech - Windows XP so izšli že pred časom in do danes so si tako utrli pota že na marsikateri računalnik. Da boste ta ogromen operacijski sistem uspešneje krotili, da bo računalnik služil vam in ne obratno, ter da ga boste resnično izkoristili in optimizirali do konca, ako tega še niste storili, sva z m spisala članek, v katerem se lahko poučite o tistih najbolj osnovnih trikih in optimizacijah, ki bodo naredili življenje z Windows XP znosnejše. Klik!

37 komentarjev

Nov članek! Deda Zmrz svetuje

Slo-Tech - Tako, kot nek povzetek dogajanja čez celotno leto 2002, smo za vas spisali članek, ki se ukvarja s tem, kakšen računalnik kupiti, če ste se ga odločili sestavljati po komponentah. Če še niste dobili novoletnega darila ter želite Dedku Mrazu pisati, kaj naj vam kupi, ter si močno želite novega računalnika, kar hitro kliknite na članek ter si preberite, kaj si zaželeti. Branje je, kot ponavadi, obvezno ter nujno. Klik!

12 komentarjev