»

Nov članek

Slo-Tech - Reso in Hlod sta se, oba z digitalnim fotoaparatusom v eni in piškotom v drugi roki, znašla na CeBitu. Oba sta se brez privilegija novinarske kartice prebijala čez brezkončne dvorane največjega računalniškega sejma ter občudovala uporabne pritikline. Je bilo na sejmu videti kaj novega v primerjavi s prejšnjim letom? Naj okoli sto slik pove svoje. Drugače pa - s Primožem sva se zaobljubila, da bova prihodnje leto šla na CeBit, pa četudi na lastne stroške. Press kartica nama je zagotovljena. Sedež na ATIjevi predstavitvi pa tudi :D. Uživajte v branju.

7 komentarjev

Majhna izboljšavica

Slo-Tech - S Primozem sva se usedla ter dogovorila za eno majhno spremembo. Od sedaj naprej lahko na desni vidite poleg naslova zadnje novice tudi število komentarjev nanjo. Seveda klik na to cifro pomeni direktno povezavo na seznam komentarjev. Upam, da boste še bolj zadovoljni.

35 komentarjev

Modifikacije ventilatorjev

Jaz - Heh, to novico pa je Timon spisal kar pošteno, tako da vam bom kar posredoval njegov e-mail:

Glede na to, da so vse Big Kahune zaposlene, je na mojih majhnih in neizkušenih ramenih, da vem prinesem dnevne novice. Upam le, da mi jih bodo Big Kahune (luni&Co) objavili . Če pa ne, pa pač ne. Torej k stvari! Glede na to, da se naše tekmovanje Portorož 2001 približuje z svetlobno hitrostvo (dejansko!) vem predlagam, da si modificirate ohišje. Za vse tiste, ki boste tekmovali v kategoriji "Najbolj šminkerski računalnik", je vodič, kako pobarvati lopatice na ventilatorju. Nakaj podobnega je objavil že luni, ampak več glav boljše pofarba! Vodič najdete tukaj.

1 komentar

Dodana je "Kdo smo?" sekcija

Jaz - V glavnem meniju pod postavko "Ostalo" se od danes naprej nahaja tudi sekcija "Kdo smo?". Tukaj se na vsakemu lasten način predstavljamo vaši dragi Slo-Techerji, Big Kahune, ki ustvarjamo to megastično stran ( kako smo skromni, ane? [>:D]). Vsakdo je napisal točno tisto, kar je hotel napisati in vam s tem povedal točno toliko, kot je hotel, le za našega Primoža sva si s Sergiotom morala izmisliti podatke, ker jih sam ni hotel povedati ( v bistvu ni hotel priznati, da je totalno brez domišljije [:D]). Stran bo po potrebi spreminjana, mogoče pa bomo kdaj v prihodnosti celo dodali kakšno slikico [;)].

10 komentarjev