Forum » Omrežja in internet » Neomejen dostop SiOL?!
Neomejen dostop SiOL?!
bastadu ::
Zanima me, če ima kdo omenjeni paket pri SiOLu in če se splača prestopiti iz študentskega na neomejeni. Na mesec sem na netu okol 40 ur.
- spremenilo: bastadu ()
iBojan ::
Ja si preračunaj ;)) Samo pri neomejen paketu moraš paziti, da te ne zavede da bi mislil, da je tistih 5k naročnine vse ;) Dodatno ti še zaračunajo vsako uro telefona, tako da ti bo najlažje da vzameš sedanji račun pa potem pogledaš točne cene pa si preračunaš koliko si podnevi in koliko ponoči pa boš videl ;)) Samo če si pa veliko na netu se pa najbolj splača ta paket ;))
lp, _GeS_
lp, _GeS_
BlackHole ::
Če si 40 ur gor, potem se ti še ravno splača, kar boš pa več, pa se ti še bolj splača, mislim da je meja med splača in ne splača nekje okrog 30-35 ur (sem včasih računal).
OrlyTM ::
Še najugodnejši neomejen paket je NetSi jev .... če želiš, lahko zrihtam ACC.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Mr.-Viko ::
Neomejen paket:
dražja tarifa 102 sit
cenejša tarifa 51 sit
mesečna naročnina 5800 sit
Mene to zelo moti! Sproti preglejujem stanje na računu, da ne preseže 3k sit (vse skupaj je potem okoli 9k sit).
Dobro premisli in kakor si že prebral v prejšnjih postih, primerjaj sedanji račun in račun za neomejen paket.
dražja tarifa 102 sit
cenejša tarifa 51 sit
mesečna naročnina 5800 sit
Mene to zelo moti! Sproti preglejujem stanje na računu, da ne preseže 3k sit (vse skupaj je potem okoli 9k sit).
Dobro premisli in kakor si že prebral v prejšnjih postih, primerjaj sedanji račun in račun za neomejen paket.
No comment, really
OZZY ::
Če imaš možnost si zrihtaj od arnesa. cena 150 sit višja in 75 sit nižja tarifa. Se splača in je velik cenej.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12950 (7712) | [_MW_] |
» | Volja do VoljeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2516 (2516) | CaqKa |
» | VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12441 (8473) | swalow |
» | Kakšni so dejanski stroški neta??Oddelek: Omrežja in internet | 1600 (1190) | Tomi |
» | Kako do poceni neta ???Oddelek: Omrežja in internet | 1094 (934) | blue96 |