» »

Kako izprazniti vodo s sistema ?

Kako izprazniti vodo s sistema ?

Tilen ::

OK, namen imam v svoj "obtok" vkljuciti se blok za GPU. Zanima me kako najlazje (nekaj teorij mi je ze slo po glavi...) izpraznim vodo s sistema? Zanima me se, kaksno vezavo priporocate(R->CPU->GPU->R ali R->GPU->CPU->R) ? V primeru da je GPU pred CPU bi potem ze segreta voda prisla v CPU kar pa (IMHO) nebi bilo dobro. Zanima me se (ce je kdo izmeril) kako mocno segreje GPU vodo(v primeru da je vezan v obtok pred/za CPU) ?

lp, Tilen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

lalalalala :) saj vem da veste no... help please :)

Jackal ::

Najlaže je da pod pumpo podstaviš neko posodo in razstaviš pumpo. Pa steče voda ven. Sicer je pa odvisno od tvojega sistema vodnega hlajenja.

Za postavitev blokov, pa bi najbolje, da poskusiš, samo mislim, da ima večina najprej blok za CPU.
Walking the way is something completely different than imagining the way.

a ce pumpa luft potegne ni ql ?:) namrec jaz sm mislo da bi pac tam pr posodi za vodo pac oni zlauh v eno vedro usmero pa pumpo vklopo :) pa bi blo vse prazno :\ pac tisti zlauh ki dovaja vodo v posodo za vodo ... tistega sm mislo da bi ga usmero v eno vedro pa vklopo pumpo da sprazni vse :> torej ni pametno to ? >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

e-marko ::

Načeloma ni preveč zdravo za pumpo, če jo laufaš "na suho".
Pihni skozi cev pa bo...

LP
E-marko
...somebody, somewhere...

saj je nebi dolgo pač 3 sec 5 sec da požene skozi :) drugac pa tvojai deja tut ni slaba :)

m.i.h.a. ::

Naredi tako, da daš na najvišjo in na naknižjo točko v sistemu T-člen. Skozi zgornjega polniš, čez spodnjega pa prazniš. Najbl simpl in učinkovita varianta.
Nikakor pa ne pihat v cev, ker sem jaz imel po pihanju mokro plato, proc, rame, modem,....

Floyd ::

Najnižji člen v sistemu odpreš pa steče vse ven. Nato pa kot opcija lahko najnižji del cevi prerežeš (ko vode ni not ;) ) pol daš pa tam še en T člen za naslednjič ko boš polnil oz. praznil!
Če posilstvo je neizbežno, lezi in uživaj! KONFUCIJ

kak pa ti je to uspelo da si mel vse mokro?:) Ne razumem ... saj ti v bistvu naredis normalni pretok sam da pač krog ni vec sklenjen, ne vem na kak nacin bi lahk to vse zmočo :)

m.i.h.a. ::

Snela se mi je cev, pač hotel sem tako bolj brezglavo spraznit sistem, pa sem šel pihnit v cev, no takrat pa se je staknila cev iz radiatorja in evo fontana, ah kaj fontana gejzir. Sedaj imam v planu menjat cevi in tudi narediti boljši sistem za polnjenje/praznenje. Vi pa lahko zaradi mene uporabite tudi kompresor in poizkusite z njim spihat vodo ven, tisto zgoraj je bilo mišljeno kot nasvet in nauk, da se ne splača frfrati. BTW: vse komponente, katere so bile mokre še zmeraj delujejo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

povezovanje komponent vodenga hlajenja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
91417 (1244) TribesMan
»

Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )

1018806 (6906) Jackass
»

Rezervoar VS T-clen

311799 (1162) Fury
»

Kaj vse za vodno hlajenje?

161671 (1498) koli99
»

Vezava vodnih blokov CPU-NB-VGA