» »

WinXp activation, rečte da to ni res....

WinXp activation, rečte da to ni res....

borchi ::

ok, morem met tut windows zaradi službe in vsakih par tednov morem kaj nardit z windows programi. zadnič sem tako prvleku disk iz službe in ga obesu na kontroler, kjer mam drugače raid za linux. windows pojoka, da sem občutno spremenil konfiguracijo (!!!!) in da morem ponovno aktivirat windows. seveda sem z reinstalacijami prej očitno že skuru zalogo internetnih aktivacij in to nardit po telefonu. ker je bla takrat ura okol 1ih ponoč se mi ni dalo še s tem ukvarjat. seveda pol sem na to pozabu in je tri dni kolker te še pusti delat brez aktivacije nimo. ok, naj jim bo, čeprav nimajo zastonjske številke (vsaj aktivacijski program je ne pove) pač pokličeš in moliš, da za naslednjo instalacijo ram modula ne bo treba spet čez to bedarijo.

pol pa, "poklicali ste izven delovnega časa, pokličite nas vsak delavnik med 8 in 16, hvala!" "$#&#$(/#$()

#%"/#$(%&/)=%&=(

A SE JIM JE ZMEŠALO??? že res, da smo se nekateri sprijaznali, da M$ programje pač večino časa ne delu najbolje, da pa zdej ne bo delovalo nič do torka??!!! to je pa preveč! to je to, na mojmu računalniku do sedaj ni bilo koščka ugradene prog. opreme. zdej gre pa gor MS WinXP Corporate Edition - naj si zatlačijo aktivacijo nekam!
l'jga

andrej ::

zal je res. lahko pa bi poklical v kaksno drugo drzavo , ce je blo ze res tako zelo nujno;)

pajac ::

Zal ti ne morem direkt pomagat (sem zgubil calnek pri formatu...), ti pa lahko recem, da je nekje spisan clanek, kako se da to resit v winsih, s spreminjanjem XX fajla.
Raziskava je bila uradna in ne "warez" stuf, da ne bo pomote!
Tako, da ce se ti da brskat...:)
HA!..Tega pa nima še nihče!! ;p

borchi ::

ja, andrej, al pa ti poklič namesto mene. ti dam številko?

če je že res tako nujno met tako aktivacijo.

poleg tega, da je sedaj v računalniku točno tak hardware kot na začetku! pol lahko vsakič ko bom prnesu kak disk domov začnem klicat na M$?!! prekleti peki arogantski! ja, M$ se je v zadnjih letih spremenil - na slabše!!!
l'jga

Edelweiss ::

Borchi,se strinjam s teboj.Popolnoma upravičeno si se raspi***l.
Tud mene takšne stvari totalno .....$%#%%#" !!

Kekec ::

Če ti je blo tulk važn bi si pa dol crack potegnu pa bi delalo(Tito je reku znajdi se!), saj glede nato da imaš uradno verzijo te noben nebi preganju!

borchi ::

js si lahko download-am crack, kaj pa nekdo, ki nima še drugega OSja na računalniku? v safe modu lahko greš v windows, sam si brez neta, ker če daš safe mode with networking ti zateži z aktivacijo.

ja pa vsekakor pomirjujoče slišat, da tisti, ki hočejo met M$ produkte, se morajo zatekat k takim rešitvam, ccc...
l'jga

Gandalfar ::


js si lahko download-am crack, kaj pa nekdo, ki nima še drugega OSja na računalniku?


Zato pa mamo linux live-cdje.. ;)

Mercier ::

Če MS-e pokličeš in razložiš situacijo, boste mogoče našli rešitev. Lahko ti dajo corporate key, če so zainteresirani, da se problem reši. Recimo.

borchi ::

recimo, da jih od petka popoldne ne morem poklicat - oz. jih lahko pokličem samo si z avtomatsko tajnico js ne znam velik pomagat - (predvidevam, da do torka) in recimo, da M$ nejverjetneje ne bo zainteresiran, da bi s corporate key-em rešli problem (ker če bi bili, ne bi zgruntali debilne aktivacije)?

ja, live distribucijo si nekdo bol teško zdownloada iz recovery console al pa safe moda brez networkinga?!

poleg tega še vedno nisem našu crack-a. vse kar sem našu predvideva, da mam WinXP brez SP1 (ta je že bil slipin-nan na orig. WinXP instalacijski cd). nič, iskat naprej, še sreča, da nimam kj bol pametnega za počet, ane! NOT!
l'jga

Mercier ::

Keyfinder-ja si že probal?

borchi ::

? sj js vem kak je moj key! sj ga mam na nalepki na ohišju! js rabim WinXP Pro SP1 OEM key generator, ki mi bo dal veljaven key (ker za spremenit key ni problema, ker ti to ponudi tut aktivacijski program - problem je, ker noben key, ki ga zgeneriram ni valid).
l'jga

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: borchi ()

SkIDiver ::

borchi tisti, ki jim ni do takih težav si preprosto dobijo corporate edition in zadeva deluje normalno. Ali pa še boljše. Kolega je kupil compaqovega prenosnika v vrednosti cca 400 tisočakov in zraven dobil tudi win xp pro ang + slo language pack. Ko je nameščal gor xp-je ni potreboval kode in tudi aktivacije ni. Še najlepše od vsega na tem svetu. Drugi kolega ma cca 1,5 leta starega compaqa more ob vsakem novem nameščanju vnest kodo in izvest aktivacijo.

Pametni se znajde in poskrbi ter se poščije na MS pravice in raje poskrbi za svoje mirne živce in lažji spanec.

borchi ::

jah, morem rečt, da mi je razmišljanje v stilu "je treba krast, da lahko uporabljaš legalno dobljen OS" nekak tuje in nelogično.
l'jga

andrej ::

hehe borchi. ne rabis dat stevilke, ker jo lahko sam najdem. sem pa bil ze sam pred istim problemom... :(

Matri[X] ::

A če imam licenčne winxp pro (dobil zraven notebooka) lahko uporabljam corporate verzijo?

Gandalfar ::

Pomojem da ne.

SkIDiver ::

Matri[X] če je prenosnik od firme potem toplo priporočeni xp-ji ki si jih dobil poleg prenosnika, če pa ga imaš za izključno svojo lastno uporabo in je tvoja last kot fizične osebe pa ni večjega problema. Niti ni janezka, ki bi se za enkrat spravu tebe lovit piratstva, če nimaš kakega večjega skladišča piratskih ploščkov in služiš z njimi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vse o aktivaciji Windows XP

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
73152 (3152) BaRtMaN
»

Win XP SP1 (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
554570 (3322) CaqKa
»

Microsoft Windows XP Corporate Ed.

Oddelek: Programska oprema
151845 (1406) Tr0n
»

WIN XP: RTM (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Programska oprema
16210784 (8527) Tr0n
»

windows whistler

Oddelek: Pomoč in nasveti
442138 (1656) andrej

Več podobnih tem