Forum » Omrežja in internet » a kdo ve, kje dobit kaksno hekano kodo za uporabo kakrsnega koli (enosmernega) dostopa do interneta preko satelita
a kdo ve, kje dobit kaksno hekano kodo za uporabo kakrsnega koli (enosmernega) dostopa do interneta preko satelita
branko_bm ::
a kdo ve, kje dobit kaksno hekano kodo za uporabo kakrsnega koli (enosmernega) dostopa do interneta preko satelita
ali preko astre ali pa preko eutelsat-a?
ma kdo kje kaksne veze, poznanstva...?
ali preko astre ali pa preko eutelsat-a?
ma kdo kje kaksne veze, poznanstva...?
- zaklenil: PaJo ()
A.L.T. ::
lahko tut od siola, če kdo ve, al pa če ve ki bi dubu....P.S.: Plis ne me owcat al gnojat ker take stvari prosim!
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.
teac ::
Ko boš enkrat uporabljal ukradeno kodo, je še samo vprašanje časa, kdaj te bojo dobili!
Poznam enega, ki je tudi enemu ukradel kodo, pa so ga v roku 1 tedna dobli in seveda prijavli policiji!!! Tako da je to malo tvegano, sicer pa......kakor hočeš......jaz osebno se rajši nebi spuščal na tak nivo...ampak meni se je*be za tebe, delaj kar hočeš!!!
LP
Poznam enega, ki je tudi enemu ukradel kodo, pa so ga v roku 1 tedna dobli in seveda prijavli policiji!!! Tako da je to malo tvegano, sicer pa......kakor hočeš......jaz osebno se rajši nebi spuščal na tak nivo...ampak meni se je*be za tebe, delaj kar hočeš!!!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | asembler in c++Oddelek: Programiranje | 2468 (1988) | blay44 |
» | Paypal, Visa Electron (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14240 (6511) | Hajznberg |
» | Računalniški vdori v pametne avtomobile omogočajo prevzem nadzoraOddelek: Novice / Varnost | 21788 (15571) | Truga |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41033 (19153) | Jazzie |
» | "money order" - kaj je to?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12903 (10569) | Tody |