Forum » Hlajenje in modifikacije » tempertura graficne
tempertura graficne
cewkit ::
kako da zmerim temperaturo graficne?
imam r9800pro(256)
zracno hlajenje.
in bi ga zelel vsaj malo friznit..pri frekvenzah XTja se pojavi sneg v 3Dmarku, tako da do tam en bo slo..poleg tega pa se ti radeoni dosti segrevajo..rabim nasvet kako da zmerim temperaturo in kolko naj bi bila maximum?
pol bom ze jaz lepo dvigoval frekvenze po 5..sam temperatura me mal skrbi. nebi rad da se s casom kaj sjebe ;)
Hvala,
LP
imam r9800pro(256)
zracno hlajenje.
in bi ga zelel vsaj malo friznit..pri frekvenzah XTja se pojavi sneg v 3Dmarku, tako da do tam en bo slo..poleg tega pa se ti radeoni dosti segrevajo..rabim nasvet kako da zmerim temperaturo in kolko naj bi bila maximum?
pol bom ze jaz lepo dvigoval frekvenze po 5..sam temperatura me mal skrbi. nebi rad da se s casom kaj sjebe ;)
Hvala,
LP
Eddy ::
Jest imam R9600XT in imam pri overdrive tut temperaturo procesorja grafične... Temperatura pa mi ne gre čez 32°C...
Ja, pa vodno je hlajen...
Če nimaš senzorja za temperaturo potem ne moreš izmeriti temperature... pomoje...
Ja, pa vodno je hlajen...
Če nimaš senzorja za temperaturo potem ne moreš izmeriti temperature... pomoje...
www.ekwaterblocks.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Eddy ()
Primoz78 ::
Eddy kako je kaj z dobavljivostjo WW blokov za VGA ? Bom moral pocasi zlozit vodno skupi . Doma ze caka tvoj WW blok za CPU in vse ostalo...sam casa mi primanjkuje...
Lp Primoz
Lp Primoz
Eddy ::
Hja zelo ste me presenetili s povpraševanjem po VGA-WW blokom...
V glavnem ste pokupili predvideno zalogo na 5 mesecev v 2 mesecih
Mislim da ima cool-pc še en VGA-WW blok... jaz sem pa brez...
Nebi vedu kdaj točno bom spet delal, mogu bom pa kmalu, ker se obeta velik porast povpraševanja...
LP!
V glavnem ste pokupili predvideno zalogo na 5 mesecev v 2 mesecih
Mislim da ima cool-pc še en VGA-WW blok... jaz sem pa brez...
Nebi vedu kdaj točno bom spet delal, mogu bom pa kmalu, ker se obeta velik porast povpraševanja...
LP!
www.ekwaterblocks.com
tiborrr ::
Jaz sem izmeril s temp sondo, ki je imela tako tanko konico, da je prisla pod stock kuler (mimo shima). Z originalnim hladilnikom je pri full loadu vseeno bilo cez 54°C. Zdaj z vodnim pa ne vem, nisem se odstranil shima, pa ne pridem s sondo zraven. Aja, R9800. Aja, R9800 @ 443/400
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blok za GF6800 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8087 (5544) | bajker |
» | Ali se splača kupit TT BIG WATER kompletOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3071 (1818) | alesr |
» | VGA-FullCover (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5468 (3722) | MEDENA |
» | EK Water Blocks presents generation 2004! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12621 (7754) | Malecky |
» | Pravkar NAROČIL "VodnO" hlajenjeOddelek: Kaj kupiti | 1553 (894) | Eddy |