Forum » Slo-Tech » Dolga imena nekaterih forumašev!
Dolga imena nekaterih forumašev!
whatson ::
Moti me, da si nekateri forumaši dajo dolga, povezana imena, npr: GanjaFermerMcBorcy... to ime potem "raztegne" tabelo foruma tako, da je manj placa za naslov topica, to pa ima za posledico da je celotna stran foruma daljša kot bi lahko bila...
posledica: nepreglednost
možne rešitve: za dolžino nicka naredite omejitev na toliko črk kot je placa v tabeli za nick...
posledica: nepreglednost
možne rešitve: za dolžino nicka naredite omejitev na toliko črk kot je placa v tabeli za nick...
R0K ::
Maš prav whatson.Res jo fejst razategnejo in je pol ful nepregledna sploh če delaš na kaki 800x600
R0K ::
Vendar se presledki in ločila tukaj zraven ne štejejo.
Elemen_t a te lohk uprašam po čem maš nick?Mogoč po kaki firmi skejtov?
Elemen_t a te lohk uprašam po čem maš nick?Mogoč po kaki firmi skejtov?
OZZY ::
Se strinjam. Čeprav ma vsak pravico, da izbere svoj nick. Bi pa lahko omejili število znakov v nicku.
Go with the flow.
Mr.-Viko ::
To se pravi, da imam predolg nick?
Če se da to spremenit, ni problema.
Moj nick ma koliko... Ups! 18 črk! God damn... Se da to spremenit?
Če se da to spremenit, ni problema.
Moj nick ma koliko... Ups! 18 črk! God damn... Se da to spremenit?
No comment, really
ok, sem že našel! Bo moje novo ok? Prej sem imel Viko-from-Valhalla. Dolg nick, a ne?
Darn life...
Darn life...
No comment, really
Elemen_T ::
Mr Viko whatever lepo da si našel in spremenil
Rok: Elemen(_)t kot sam pomeni element, prvina in pač neka "stvar" ki je ob tako malo podatkih nedefinirana...mogoče pomeni tudi skate-arsko firmo
Rok: Elemen(_)t kot sam pomeni element, prvina in pač neka "stvar" ki je ob tako malo podatkih nedefinirana...mogoče pomeni tudi skate-arsko firmo
Mr. Viko... dobra poteza...
i am glad...!
bi pa kakih 8-10 črk res ustrezalo...
i am glad...!
bi pa kakih 8-10 črk res ustrezalo...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Whatson se strinjam. Nick naj bi bil nekako do 10 črk dolg. Ni hudič, da se folk ne bi mogu kaj bolj kratkega spomnit.
Go with the flow.
BigFoot ::
se strinjam. čakamo na odgovor kakšnega od adminov.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
lordgreg ::
recimo, da bi mogla bit imena tudi smešna, bi bil OZZY bi recimo JOŽY, -ROK- bi bil RefOšK, whatson.. erm.. wc-hat-son :D
ni ravno izvirno, smešno tudi ne,.. samo jaz sem se rodil tak.. ne mi zamerit
ni ravno izvirno, smešno tudi ne,.. samo jaz sem se rodil tak.. ne mi zamerit
LordGREG: wc-hat-son.... IZVIRNO ni kaj
svašta...
svašta...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Lord Greg: LOL ampak raje ostanem pri svojem niku. Ga mam iz srednje šole in se me drži kot ..............spodnje gate riti.
Go with the flow.
Paramedic ::
Še Janez_Kmet(gnoj_kmetič) se mora javit Če ne ga pa kr admini obrežte (nick, se ve)
End transmission.
Tomi ::
Ja, Janez Kmetič je imel obljubljeno eno dobro pognojitev, zato je rekel, da bolje vsaj nekaj, in je šel pripravit njivo.
Pa dosti fore.
Omejena imena, recimo, da bi morala biti res nezložno dolga največ prostor v vrstici pri 800*600 ( sicer večina je ne uporablja več, ampak včasih ne gre drugače, npr. sedaj, ko nisem na svojem računalniku)
Sicer je pa zadeva dosti delikatna, ker je to nek poseg v pravice
Pa dosti fore.
Omejena imena, recimo, da bi morala biti res nezložno dolga največ prostor v vrstici pri 800*600 ( sicer večina je ne uporablja več, ampak včasih ne gre drugače, npr. sedaj, ko nisem na svojem računalniku)
Sicer je pa zadeva dosti delikatna, ker je to nek poseg v pravice
metrodusa.blogspot.com
slycer ::
Jah kaj tipi hočejo biti opaženi, zato si dajejo zelo dolge nicke. LOL. Na Slo-techu bi lahko uvedli omejitev. Drugače pa sem proti dolgim nickom.
Huey P ::
Če pogledate "Teme zadnjih ur" sedaj, boste videli, da je uporabnik GanjaFarmerMcBorcy raztegnil cel forum zaradi dveh svojih topicov...
..::DOOM III: The Legacy::..
he, he... moje ime pa je zdaj malo daljše (za en presledek in veliki P)....
Sergio ::
pomnite: po vaših nickih ste znani... jzst svojga ne bi šel spreminjat...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
jaz tudi ne... se mi zdi, da ne glede na to kako dolgo ga bom imel.. zame ne bo nikoli zlajnan
Sergio;
Ti bi moral spremenit svoj nickname v Sir-Gee-0. Nula se prebere kot O, se pravi Ser-Dži-Ou!
Samo predlog...
Ti bi moral spremenit svoj nickname v Sir-Gee-0. Nula se prebere kot O, se pravi Ser-Dži-Ou!
Samo predlog...
Huey: ne, hvala
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Heh, zdej me pa menda res ne boste prepoznali... Who the hell is Mr Viko??? Ya know... He's the guy from the Mars...
Yeah right!
Samo, da ste zadovoljni...
Yeah right!
Samo, da ste zadovoljni...
No comment, really
`DoC ::
Defenitivno bi mogla stopit tle neka dolžinska omejitev nicka, sej če se ne motim ima vsak 1 možnost da si ga spremeni, ampak kot so eni prej rekl smo po njih prepoznavni, eni jih majo že v RL, tako da ne vem, beseda je na adminih...
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
ABX ::
Kupte si večji monitor. Z 42' plasma monitorjem teh težav ne bo več sploh.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Oz. drugače povedano z višjo resolucijo je manj težav.
Kapiš zdaj??
Kapiš zdaj??
blue96 ::
tudi mene motijo nekateraa dolga imena forumašev. to pa zato ker v šoli, kjer je 800*600 resolucije komaj kaj vidim in moram uporabljati tipke page down, up in puščice levo/desno.
to pa ni prav fajnj.
ampak ko sem doma, usually zvečer, kjer je 1280*1024 pa me dolga imena ne motijo!
to pa ni prav fajnj.
ampak ko sem doma, usually zvečer, kjer je 1280*1024 pa me dolga imena ne motijo!
.
MULC: na kakšno šolo pa hodiš, da vam dovolijo brskati po internetu po takih straneh??
računalniki v šoli so namenjeni izobraževanju in ne forumu na slo-techu
računalniki v šoli so namenjeni izobraževanju in ne forumu na slo-techu
Lunik ::
mene nicki tut če so ful dolgi ne motjo (ok no tam do ene zmernih mej..)
na naši šoli sploh benga ne briga kaj počnemo z računalniki. pol leta smo špilali kvejka 2, pa pravi prfox: "fantje, če igrate igre, ste lahko vprašani" in lepo mirno naprej igra svojo pasjanso...
pol se začnemo dret pa kregat u stilu ("kampiraš! hehe! luzur!"), reče: "ne misli glasno!" pa je... boli ga q*rac
na naši šoli sploh benga ne briga kaj počnemo z računalniki. pol leta smo špilali kvejka 2, pa pravi prfox: "fantje, če igrate igre, ste lahko vprašani" in lepo mirno naprej igra svojo pasjanso...
pol se začnemo dret pa kregat u stilu ("kampiraš! hehe! luzur!"), reče: "ne misli glasno!" pa je... boli ga q*rac
HAHAHAHAHAHAHAHAH :))))))))))
Legenda
Ma kaj si ti neki Narco trafficante Cubano.
Legenda
Ma kaj si ti neki Narco trafficante Cubano.
Yohan del Sud Terrorrista con Cajones da Toro e con Boueno Carraterristico di Santo: naslednjič se pozanimaj preden storiš kaj takega
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
abcde7 ::
Mene pa imena še tok ne motjo, če pa kdo da naslov teme prov dolg takrat sm pa hud!!
Ej lordgreg, ker bi bil pa pr men smešen vzdevk?
Ej lordgreg, ker bi bil pa pr men smešen vzdevk?
Misak ::
Koncno sem tudi na Slo-techu zamenju na svoj "original" nick. Hvala bogu, da se nisem navadu na Lord!
Pa se nekdo ga ima, ki mi sploh ni podoben.
Pa se nekdo ga ima, ki mi sploh ni podoben.
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
Mene pa tudi moti poleg dolgih naslovov tem, da se naslov teme napiše z velikimi tiskanimi črkami. A folk ne ve kaj to pomeni????
Go with the flow.
Rott-von-weiler ::
dajte pol moderatori malo pogledat pa nam povedat kiri pa je najdaljši nik nejm oni meverik al ka je že že malo seka
-------------------------------
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
Rott-von-weiler ::
jas sn pa najprej mislo da ma luni tam spodaj pod nick nejmom neko cerkvico vsaj na hitro tak zgleda brez zamere
-------------------------------
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
Tomi ::
Tron: fackoti bodo nekoč, ko naj bi jih imeli vsi, s tem, da bi se jih dalo sklopiti v profilu ( samo "gostje" naj bi jih morali gledate ). To je sicer uradna Primoževa izjava, samo če on reče, bo še držalo
metrodusa.blogspot.com
PaJo ::
Hehe...
Ja samo na zalost je to trenutno le privlegij za nas admine
Pa saj se moramo na nek nacin locit od ostalega folka
Ja samo na zalost je to trenutno le privlegij za nas admine
Pa saj se moramo na nek nacin locit od ostalega folka
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft in Yahoo sklenila IM partnerstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8867 (7601) | ahac |
» | Nicknames...Oddelek: Slo-Tech | 1675 (1350) | ElectricMan |
» | dovolj imam... (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 3963 (3317) | Pretorijanec |
» | Anekdota:NICKOddelek: Loža | 2195 (1718) | abcde7 |
» | Internet in zasluzekOddelek: Omrežja in internet | 1381 (1091) | Elemen_T |