» »

dovolj imam...

dovolj imam...

1
2
»

Simko ::

Pa še nekaj o zaklepanju tem: edina tema, ki sem jo opazil in je bila po mojem mnenju neupravičeno zaklenjena, je tista o študentih v Evropi...pa nisem nič težil :c)

Je pa mnogo tem, ki bi po mojem mnenju morale biti zaklenjene, pa niso. Pa ne težim :c) Slučajno sem se tukaj spomnil na tvojo temo, ki bi takrat morala biti zaklenjena, pa ni bila. Pa ti nisem rekel, da te mam dovolj, pa da mi dol visi za tebe, tako kot ti praviš nekaterim....

Sergio ::

Debata je malo ušla iz rok... Dajmo vseeno ohranit nek kultiviran način pogovora... To velja za Grega ter tudi za tebe, luni... Prehitro pop*zdita vidva... Ne vem no...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

lordgreg ::

jaz se bom zadržal... če bom le dobival noprmalne odgovore

|klemen|(c) ::

Res se me tema dosti ne tiče :D ... vendar dejasnko prevlada nad odločitvami malce preveč samovolje in želje po nekem izkazovanju moči oz. karkoli že dotični osebki želijo s tem doseči (seveda je večina Slo-Tech ekipe tukaj izvzeta, so pa nekateri... :\)

Recimo višek neumnosti (tega dneva!), ki sem jo zasledil v tej temi je bila proglasitev Modrega Dirkača za Zobato Owco. Ne vem kaj vam je človek nardil, da ga morate žaliti?! Ob tem uživate? Zanimalo me je v čem je poanta omenjene poteze in sem zato poiskal njegovi MO:
Kupil bi programe: Adobe (vse), Corel Draw, skratka profesionalne. A mi lahk kdo to zrihta.

Razumel bi če bi šlo govora o kaki piratski p.o., vednar v tem primeru ne vidim razloga, če človek išče nekoga, ki bi mu mogoče prodal licenčno stvar po nižji ceni...

Sicer pa predvidevam, da boste tudi sami spoznali, da tak odnos ne pelje nikamor...

lordgreg ::

tudi jaz ne vem..

kako je lahko zobata ovca oz. gnoj nekdo, ki samo povprašuje,..

raje se vržite na tiste, ki so teh nazivov res potrebni začenši s kakšnim siljenjem v nekaj, bahanjem, nabijanjem ipd..

Elemen_T ::

Ka pa jest vem.
Strinjam se tako z Lordgreg-om kot z luni-om in drugimi, vsak ima malo prav. Mogoče ste moderatorji res malo prestrogi, vendar kdo ve - mogoče je ravno zaradi tega ta forum na tako kvalitetni ravni! Sicer pa jaz rečem takole: Komur na tem forumu ni ok, naj se pri tej priči pobere, ker večini je in vidim skoraj nobene minus točke saj je to edini prostor na spletu kjer se res lahko pogovorim na neki kvalitetni ravni in pogosto slišim pametne in konstruktivne odgovore, katerih na drugim spletiščih ne.

pozorhudmaček ::

Modri Dirkač-Hočeš Corel Draw.Sicer je dober program,ki ga tudi sam dostikrat uporabljam,in je predvsem BOLJŠI od tovrstnih risarskih programov kot je naprimer Photoshop,ampak se mi zdi da ga je Joker oglaševal samo zaradi ene njegove posebnosti:zato ker se ga da dobit praktično zastonj.

Kar se tiče Corel Draw-a:cena samega kompleta je 158.936 SIT,medtem ko so razne nadgradnje zanga 83.252 SIT.Tole velja predvsem za verzijo 10 in ima čuda raznih nastavitev,ki so roko na srce zelo uporabne,ampak to pa ne opravičuje cene,ki je roko na srce,prevelika za večino današnjih uporabnikov.Torej sam sem pristaš Corel-a,sicer imam pa starejšo verzijo-8.0(cene tega kompleta ne vem) in sicer originalno različico;fotr jo je dam prinesel(baje dubu od enga pr***)

Tole bi ti tudi razložilo,zakaj in pa čemu te je eden izmed webmasterjev komentiral;preprosto take cene si ne moreš privoščiti in tudi če bi si jo lahko,dvomim da bi bil pripravljen plačati takšno vsoto........Bi.... ?!?

luni-mhm,tole je bilo roko na srce povedano,da nimaš blage veze o situaciji.Seveda,da so na J.M. tudi občasno bedasti posti,ampak noben mi pa ne bo govoru da so VSI.Ker so človeki,ki poznajo situacijo in ki jih redkokdaj najdeš na tem forumu-knez,Black Reaper(tale se celo občasno pojavi),in slotech ga prekosi samo v računalniški izvežbanosti.Kar se tiče bedastih postov so na obeh forumih..Aja,pa kateri?Mhm,glih zadnjič sem si ogledoval nekaj v stilu smrti enega ujetnika.Oziroma uboju le njega.In kaj sem odkril...Vse poste,bi lahko zaokrožil na eno celoto,torej:Razsul je bazo,pobil 100 ljudekov,in ker velja pravilo oko za oko,zob za zob,si zasluži smrt tudi on.Komentar ni potreben(Elemen_T-bolje bo če boš kritiziral sebe)
Aja,seveda da so tut na J.M.bedaste teme,ampak nekatere sem opazil da celo prekosijo ljudeke,ki se nabirajo klele.
Večinoma pogledam oba foruma,in mi je vsak po svoje dober.

KONEC

lordgreg ::

prekleto dober odgovor.. tako Elemen_T-ov kot pozorhudmačkov.. pač strinjam se, kot se vidva strinjata malo z menoj malo z slo-techom..

Pretorijanec ::

Simko: kaj si hotu s tem povedat:Priden bodi v šoli drugače....argh.??????
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

želim si biti "bee bee"

Oddelek: Slo-Tech
412221 (1651) Simko
»

jep, še ena zobata ovca.. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1076818 (5151) lordgreg
»

za admine

Oddelek: Slo-Tech
491926 (1337) luni
»

Thomas, vaša modrost, (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
684842 (3794) Thomas

Več podobnih tem