» »

zvezde & stuf

zvezde & stuf

overklokan Molj ::

ok povejti mi vi kko vi te naslove delite, opazu sm d se je edn registriru kle gor k vem d ni vešč v overclockanju al wtw in ma že celo zvezdico? jst bi sklepu d to delite glede na to kok kdo pomaga ostalim in glede na njegove dosežke? anonimnež ki sm ga omenu nima ne dosežkov ne znanja zaenkrat na tem področju? kje je fora pol?
the one & the only
  • zaklenil: Tomi ()

R0K ::

to dela primozeva skripta.Radkokdaj ti admin doda kakšno zvezdico oni jih predvem odvzemajo :D

Tr0n ::

Dajte prosim ze enkrat nehat s temi zvezdicami. Kaj ste froci al kaj?

OZZY ::

Ej molj. A si lovc na zvezde ali kaj. Pa kaj te to moti. Malo bolj se potrudi pa bo. Mater zdej mam pa že jest dost teh vprašanj zakaj mam jest tok mal drugi pa tok več. kaj naj rečem. Bolj se potrudi. >:D

Ma sem zdej pogledu tvoj profil. Maš šele 49 odgovorov. In povprečje je zelo slabo. Pa kaj ti misliš, da boš za vsak odgovor dobil zvezdo al kaj. Več piši in bodi produktiven.
Dej poglej kok ma kdo drug odgovorov in povprečje pol pa se vpraši zakaj maš tok mal.
Zdej pa dej mir.
Go with the flow.

HEKO ::

Eh...mater pa te zvezdice.....pomoje skripta deluje tako, da čim več postov napišeš, več maš pol zvezdic...en drek je enkrat cel forum floodav, pa je mel skora 5 zvezdic....pomoje je takšna skripta "skoraj" brezvezna (sorry Primož..) jaz bi sicer nardil isto ampak 70% folka na forumu piše poste samo zaradi zvezdic, ostalih 30% pa hoče mogoče pomagati....O osebah ne bi govoril...
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

Primoz ::

Ta skripta je bila po dogodku z unim kretenom popravljena...:D
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Binji ::

Upam da uni kreten tudi:D Ma sej drgaci verjetno da se ti ne da nonstop odgovarjat na poste, in tako ne dobis zvezdic, drugi pa cisto povsod pa dobijo powno zvezd ceprav nimajo pojma. Admini pa tko ne morjo na vse pazi. Sej boli mene drugace za zvezde, vazno sam da kasn meni kej povej ce mi gre narobe al pa jst komi.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

overklokan Molj ::

ma fantje men tuki te zvezdice sploh nimajo pomena zarad mene še nika ne rabm, edin kar mi je važn je to d če kej ne vem d lohk vprašam al pa d komu pomagam če kej vem, tiste zvezdice nej bi pa pač pomagale tolk d veš od kerga je najbolši nasvet ane? sam u tem je fora tega mojga posta
the one & the only

crusader ::

Jah sam pomojem tudi nekdo ki ima 6 zvezdic ne more vsega vedet.:\

R0K ::

cRUSader : verjetno misliš 5 zvezdic

overklokan Molj ::

kok smo natančni rok:D
krusadr: drži, maš prov
uglavnm mejmo se radi kt prašički mladi itd
lp matej
the one & the only

ns-miha ::

ma kva se sploh gonte za temi zvezdicami. pizda ste kot majhni otroci.
ej luni jest bi najrajs vidu de mi vse uzames. tko bi vsaj zgledu ko lamer.

jest rabim forum de kej napisem,vprasam kirmu tipu odgovorim ce znam, drugace se pa en vtikam kar tko. no razen ce me kej popizdi al pa de se mi utrze. sam to je bel za foro (in zlo rrrrrreeeeeeedddddddkkkkkkkooooooo) .

ADMINI CE SE DA MEN USTIMITE TKO DE MI SPLOH NE BO DODAJAL AL PA ODZEMAL ZVEDIC, BEKOS AJ HAT DEM !!!! (sam ne mi dat drek, al gnoj al kva je ze tisto. SAMO BREZ TEH ZVEZD HOCEM.

`DoC ::

Miha44 malce burn odgovor se ti ne zdi?? Za človeka ki poseduje 1/3 zvezdice...Madona kam smo pršl, zvezdice so kul, seveda pod pogojem da je vse kar napišemo nekaj pomembnega ne pa kr neko natolcavanje. Jst se trudim da bi bilo tkoa drugi pač ne kaj moremo...0:)
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

OZZY ::

Mene bolj mot to, da se pojavjo modeli,ki dobijo v enem mescu 3-4 zvezde in to samo zaradi tega, ker se držijo nekakega povprečja 12-15 postov na dan ne napišejo pa skoraj nič pametnega. Tle bi mogla bit neka spodnja meja posto za vsako zvezdo + število pik. Če se ne doseže meja števila pik potem še ni tiste zvezdice.
Go with the flow.

Tomi ::

To je spet ena od tistih tem, kjer me prsti zelo srbijo, da bi jo zaklenil.
Že nevemkolikokrat se prepirate od zvezdicah, in ne vem zakaj. Če kolikor toliko redno spremljate forum, boste sami ugotovili, kdo ima svoje zvezdice zaradi tega, ker si jih zasluži in kdo nabija. Poleg tega lahko človeka po par postih "spregledaš". Večina nabijačev se tako ali tako drži tiste minimalne meje pozitivnih točk, samo včasih malo nabijejo forum, kar pa sem jim ne izplača ( sorry, ker jemljem toj primer, ampak Mulc je že eden od takih, samo Primož mu je malo pristigel peruti.. ).
Samo večina normalnih nabijačev ponavadi neha ( čeprav imajo eno značilnost, da namreč menjajo podpise v stilu nočen zvezdic itd.. ).
Molj: mislim, da si celo malo diskriminatoren s svojem postu. Slo-tech je odprt za vse, pa naj so master OC-arji ali pa začetniki ( posebej nekaj deklet bi še rabili, ko smo ravno pri tem ). Saj imamo globalne in lokalne nazive. To je tako, kot da bi rekel, da je xy dr. znanosti ( recimo analizne kemije ), o kirurgiji pa nima pojma. V tem je bistvo večih oddelkov, ok?
Sedaj pa so me prsti res dobro zasrbeli, in uresničujem svoje grožnje ( kot veste, vse teme, kjer se kregate o zvezdicah, zaklepam )
metrodusa.blogspot.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Točke

Oddelek: Slo-Tech
221519 (1118) Primoz
»

***** (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
694628 (3773) Tomi

luni-zvezdice? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Slo-Tech
1947566 (5554) Sergio
»

tomi ne bit hud :)

Oddelek: Slo-Tech
8791 (678) overklokan Molj

Zvezdice

Oddelek: Loža
352012 (1660) orkan

Več podobnih tem